Arama sonuçlarınız

1. AYDURAN

Murat ÖZ (TEZZMERTEK) Arkadaşımızın Annesi Vefat Etmiştir...

Ynt: Murat ÖZ (TEZZMERTEK) Arkadaşımızın Annesi Vefat Etmiştir... Adaşım başın sağolsun, Allah rahmet eylesin...

2. AYDURAN

TRT FM Radyo Kanalında GEZENBİLİR'i Anlatacağız (26 Haziran 2011)

Ynt: TRT FM Radyo Kanalında GEZENBİLİR'i Anlatacağız (26 Haziran 2011) Bir kezde buradan tebrik edeyim :) Zerrin'cim kayıtları bulup yayınlama imkanın var mı? Ben dinleyemedim :(
  3. AYDURAN

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Ailemize yeni katılan herkese hoş geldiniz diyorum...

4. AYDURAN

4. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (02-03 Temmuz 2011)

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (02-03 Temmuz 2011) Etkinlik notları ve fotoğraflar için <a href="http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=77604.0">tıklayınız...</a>
  5. AYDURAN

Şile Mağaraları

Ynt: Şile Mağaraları Olabilir mi :) Bende Foça Jandarma Komando Okulun'da askerlik yaparken buna benzer bir şey duymuştum. Okulun arazisi içerisinde dağın altın da çok sayıda mağara girişleri vardı ve bu mağaraların Manisa'ya kadar gittiğini söyleyenler vardı :) Gerçek mi, yoksa efsane mi...

6. AYDURAN

Kapalı Çarşı

Ynt: Kapalı Çarşı Bilgilendirme için teşekkürler hocam...

7. AYDURAN

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Aramıza yeni katılan tüm arkadaşlara hoş geldiniz diyorum...
  8. AYDURAN

Şile Mağaraları

Ynt: Şile Mağaraları Mağaraları merak edip de görmeye giden arkadaşlar, fotoğraf ve deneyimlerinizi bizlerle paylaşırsanız sevinirim...
  9. AYDURAN

Foça Gezisi (10 - 11 Şubat 2008)

Ynt: Foça Gezisi (10 - 11 Şubat 2008) Böylesine güzel bir gezi konusunu oluşturduğun için bizler teşekkür ederiz Haşmet abi... Foça'yı her özlediğim de tekrardan bu konuya bakıyorum ve bu konuya her baktığım da Foça'yı sandığımdan da fazla özlediğimi fark ediyorum :)

10. AYDURAN

Kapalı Çarşı

Ynt: Kapalı Çarşı Onarımlar başladı mı? Son durum nedir? Elinizde fotoğraflar varsa ve bizlerle paylaşırsanız sevinirim...

11. AYDURAN

İşte Yeni Timsah Avcısı

Ynt: İşte Yeni Timsah Avcısı Video kaldırılmış, bu konuyu daha sonra silebiriz...
  12. AYDURAN

Elazığ Yeme - İçme ve Eğlence Tesisleri

Ynt: Elazığ Yeme - İçme ve Eğlence Tesisleri Sizin eklediğiniz Balım İskender Kahvaltı Salonu'nu mu?

13. AYDURAN

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Aramıza yeni katılan tüm dostlara Gezenbilir ailesine hoş geldiniz diyorum...
  14. AYDURAN

TDF'nin Sitesi Denetlenmiyor mu?

Ynt: TDF'nin Sitesi Denetlenmiyor mu? Başka çalışanlarda vardır muhakkak ki ama benim gözlemlediğim bu, her yapılan işte Mehmet hocanın veya Mahmut Sönmez'in imzası var. Ve Mehmet hoca hem fedakar hemde çalışkan bir insan, bu nedenle yardımcı olmak lazım diye düşünüp yazdım.
  15. AYDURAN

TDF'nin Sitesi Denetlenmiyor mu?

Ynt: TDF'nin Sitesi Denetlenmiyor mu? Federasyonun sitesi ile Mehmet hoca (Mehmet Çağlayan) ilgileniyor ve neredeyse tüm sitenin yükü tek başına Mehmet hocanın üstünde. Bu durumla ilgili şimdi kendisine mesaj atıyorum. Kendisi gerçek bir doğa sporları aşığı ve fedakar bir TDF çalışanı...

16. AYDURAN

Hangi Dağcılık Kulübü Üyesiyiz?

Ynt: Hangi Dağcılık Kulübü Üyesiyiz? Teşekkür ederim bu uyarınız için. İsimler benzer olunca sizin mesajınızı da aynı kulüp olarak algılamışım. Listeye eklenecek kulüpler; Bursa Sarp Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü - SARP Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Dağcılık Kolu - ODAK Bursa Osmangazi...
  17. AYDURAN

Türk Dağcı Emre Kuruoğlu Kazbek Dağında Hayatını Kaybetti

Ynt: Türk Dağcı Emre Kuruoğlu Kazbek Dağında Hayatını Kaybetti Allah rahmet eylesin. DPÜDAK'lı arkadaşlar başta olmak üzere, tüm dağcılık camiasının başı sağolsun.
  18. AYDURAN

Profil Resmi Yüklerken Karşılaşılan Sorunlar

Ynt: Profil Resmi Yüklerken Karşılaşılan Sorunlar Rica ederim, görüşmek ümidiyle...

19. AYDURAN

Profil Resmi Yüklerken Karşılaşılan Sorunlar

Ynt: Profil Resmi Yüklerken Karşılaşılan Sorunlar Hallettim, oldu mu?
  20. AYDURAN

Hangi Dağcılık Kulübü Üyesiyiz?

Ynt: Hangi Dağcılık Kulübü Üyesiyiz? İstanbul Bilgi Üniversitesi Dağcılık Kulübü - BİLGİDAK listeye eklendi, oy kullanabilirsiniz... Bursa Sarp Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü - SARP ile Osmangazi Üniversitesi Dağcılık Kolu - ODAK 'ı listeye ekleyemedim. Sistem listede 70 isime izin veriyor...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri