Foça Gezisi (10 - 11 Şubat 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan drares Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 30
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 31,681
Ynt: Foça Gezisi

bugun bizde foçadaydık.eriş camping'te vakit geçirdik.kış fotograflarından sonra birde yaz halini görün istedim...
sany0220vn7.jpg

sany0221ku0.jpg

sany0230ti5.jpg

sany0245nz3.jpg

sany0266pl2.jpg

Etiketler

Ynt: Foça Gezisi

sn.Dreamboys69 yazıya olan katkılarınızı yeni fark ettim. Ben de Foça yazlarının ne kadar güzel olduğunun farkındayım.Aslında bu yaz Foça'ya yeniden gitmeyi planlıyordum ama hesapta olmayan nedenlerden planları değiştirmek zorunda kaldım. Gelecekte bir yaz günü tekneyle Foça koylarını gezmek ve doğu Akdeniz foku'nun izini sürmek niyetindeyim...

Ynt: Foça Gezisi (10 - 11 Şubat 2008)

Haşmet Bey, Yaşadığınız şehirin konumu açısından çok şanslısınız. Hafta sonları hatta günübirlik dahi Ege'nin bir çok yerine ulaşabilme şansınız var. Siz de bu şansı çok iyi kullanıyorsunuz.
Foça, Kuşadası arası henüz tam olarak gezemediğim yerler arasında. Bu sene geziye Foça'dan başlamayı planlıyorum.
Paylaşımlarınız için teşekkürler. Ailenizle birlikte mutlu ve sağlıklı geziler dilerim.

yugun' Alıntı:
Çok güzel bir gezi. Keşke daha önce görseymişim dedim bu başlığı.
Selamlar,
Yücel hocam teşekkür ederim...

Aliço' Alıntı:
Haşmet Bey, Yaşadığınız şehirin konumu açısından çok şanslısınız. Hafta sonları hatta günübirlik dahi Ege'nin bir çok yerine ulaşabilme şansınız var. Siz de bu şansı çok iyi kullanıyorsunuz.
Foça, Kuşadası arası henüz tam olarak gezemediğim yerler arasında. Bu sene geziye Foça'dan başlamayı planlıyorum.
Paylaşımlarınız için teşekkürler. Ailenizle birlikte mutlu ve sağlıklı geziler dilerim.
Hüseyin bey yeterli zaman bulsam etrafı köy köy, şehir şehir dolaşır, sizlere de daha ne gezi yazıları yazardım. Mesleği değiştirip seyyah mı olsam acaba?
Foça-Kuşadası arasında öyle güzel ve bakir yerler var ki, eminim çok seveceksiniz. Ama gezerken ayrıntılara dalın, güzellik ayrıntıda gizlidir...

Bu geziyi yaşayalı tam 3 sene olmuş. Zaman ne kadar hızlı akıyor ??? ??? ???
Neyse ki sağ ve sağlıklıyız ;) ;) :smiley:
Bu geziye katkıda bulunan tüm dostlara tekrar teşekkür ederim...

Böylesine güzel bir gezi konusunu oluşturduğun için bizler teşekkür ederiz Haşmet abi... Foça'yı her özlediğim de tekrardan bu konuya bakıyorum ve bu konuya her baktığım da Foça'yı sandığımdan da fazla özlediğimi fark ediyorum :smiley:

AYDURAN' Alıntı:
Böylesine güzel bir gezi konusunu oluşturduğun için bizler teşekkür ederiz Haşmet abi... Foça'yı her özlediğim de tekrardan bu konuya bakıyorum ve bu konuya her baktığım da Foça'yı sandığımdan da fazla özlediğimi fark ediyorum :smiley:
Murat bu mesajını kaçırmışım,üzgünüm :(
Ama ben de bu gezileri iyi ki yapmışım demekten kendimi alamıyorum, iyi iki yapmışım, iyi ki burada paylaşmışım ;)
:smiley: :smiley: :smiley:

çok güzel fotoraflar hocam yarasın bu arada bizimle paylaştığınız için tşk ederiz

Bide bu foto çok hoşuma gitti....

01.jpg

Haşmet Bey, Foçayı eskisi ve yenisiyle çok güzel tanımlamışsınız.Ben, Yeni Foçalı olarak,böyle tanıtamazdım.Teşekkürler.İnşallah yeni karavanınız tamamlandığında yine gelirsiniz ve sizleri ağırlamaktan mutluluk duyarım.Selamlar.Ergun

Vladinka' Alıntı:
Haşmet Bey, Foçayı eskisi ve yenisiyle çok güzel tanımlamışsınız.Ben, Yeni Foçalı olarak,böyle tanıtamazdım.Teşekkürler.İnşallah yeni karavanınız tamamlandığında yine gelirsiniz ve sizleri ağırlamaktan mutluluk duyarım.Selamlar.Ergun
Ergün bey yazınızı şimdi gördüm, gecikme için özür dilerim. Foça'ya ilk gittiğimde 6-7 yaşlarındaydım. O günden beri hep bana güzel gelmiştir. Karavan yapılınca daha uzun süre konaklama için kesinlikle geleceğim. Yaz sezonuna denk getirip denize girmeyi ve tekne ile adaların arasında dolaşmayı istiyorum. Geldiğimizde müsait olursanız biz de sizinle görüşmek isteriz, selamlar :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR