Arama sonuçlarınız

1. Jeep34

Gezenbilir Tişörtleri Satışa Sunulmuştur...

Ynt: Gezenbilir Tişörtleri Satışa Sunulmuştur... Beden çizelgesini cm.olarak buraya koysam belki bir fikir verebilir. Kalıpları dar değil, tam tersi rahat. Vücudu sarmıyor ve etek boyları popoyu kapatıyor. Örneğin ben diğer tüm markalarda L beden giyerken, Gezenbilir T-Shirt ünde M oluyor. L...

2. Jeep34

Güzelçamlı'ya Üç Bisikletli

Ynt: Güzelçamlı'ya Üç Bisikletli Beden gücü ile yapılan spor-aktiviteleri bir başka oluyor. Çok keyifli geçtiği yorgun mimiklere rağmen belli oluyor. Teşekkürler.
  3. Jeep34

CJ-5 Monster

Ynt: CJ-5 Monster Aşk şiiri gibi. Umarım aileden biri bu projeyi yarar ve Garaj'da anlatır :)

4. Jeep34

Sony Memory Stick PRO Duo 32GB

Ynt: Sony Memory Stick PRO Duo 32GB Bir kaç sene önce bu fiyata 1gb kapasiteli kartı, sony-ericsson cep telefonum için almıştım :D >:(
  5. Jeep34

Arazi Araçlarımızın Marka Gözetmeksizin Güzel Fotoğrafları

Ynt: Arazi Araçlarımızın Marka Gözetmeksizin Güzel Fotoğrafları Sanırım kırmızıyı Kıbrıs'ta görmüştüm. Ama özel sohbet etmek nasip olmamıştı.

6. Jeep34

Jeep Commander XK Lift ?..

Ynt: Jeep Commander XK Lift ?.. Valla bu kardeş aracın resimlerinden elimde bayağı vardı :D

7. Jeep34

Ynt: Jeep Commander XK Lift ?.. Okan'cım bildiğim tüm ithalatçılara 2 senedir snorken siparişi var. Safari snorken çok uzun süredir ''üretim aşaması'' nda diyor. Commander başka bir marka için yeni üretti. Kaput içi uyum sağlar sanırım, ama A stunu Cherokee WK da daha yatık. Commander XK da...
  8. Jeep34

Gezenbilir'in CJ' leri

Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri Evet..evet. farklı bir bakış diyecektim ama, aracı incelemişsin, onun için doğru bir bakış açısı diyeceğim :D
  9. Jeep34

Gezenbilir'in CJ' leri

Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri Yunus, bu arada kardeşinle tanıştım. İslam'la sanırım.

10. Jeep34

Gezenbilir'in CJ' leri

Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri Dengeler bozulmasın diye araya girmiyorum ona göre. Göktuğ sıkıştığın zaman haber ver :D Yunus'la başetmek kolay değil ;D

11. Jeep34

Gezenbilir Soğucak Yaylası Kamplı Off-Road Gezisi Notları (14-15 Temmuz 2007)

Ynt: Gezenbilir Soğucak Yaylası Kamplı Off-Road Gezisi Notları (14-15 Temmuz 200 Mücahit bey, bu mesajınızla beni bayağı eskilere götürdünüz. O dönemlerde "gezi konu başlığı" açtığımız zaman, gördüğünüz gibi 7-8 araç ancak toplanabiliyorduk. Şimdilerde ise, festivalimizde hemen hemen 250...
  12. Jeep34

Milas Geyik Barajına Düşen Helikopter XJ Yardımı ile Çıkarıldı

Ynt: Milas Geyik Barajına Düşen Helikopter XJ Yardımı ile Çıkarıldı Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyorum.

13. Jeep34

Ynt: Jeep Commander XK Lift ?.. Merhabalar. Bu konu başlığını atlamışım. Commander ile Grand Cherokee 3.0 CRD nin tüm alt yapıları aynı olduğu için, her iki aracın yükseltme kitleride aynısıdır. 2006 Cherokee'min yükseltme kiti geldiği zaman paketin üzeride Cherokee WK-Commande XK yazıyordu...
  14. Jeep34

Jeep Fotoğrafları

Ynt: Jeep Fotoğrafları Tarık, bizi ucuza alıştırma.. Cj'ye çok para harcamaya alıştık :D Bozmasın bizi ;D
  15. Jeep34

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Aramıza hoşgeldiniz. İyi paylaşımlar dilerim.

16. Jeep34

Nihayet Toyota Aldım :)

Ynt: Nihayet Toyota Aldım :) Senem hanım hayırlı olsun. Üstün bir 4 çeker almışsınız. Vinç, lastik ve 1-2 aksesuar yeterli sanırım. İhtiyaç duymaz çünkü :)
  17. Jeep34

17 Janta Uygun MT Lastik Arıyorum

Ynt: 17 Janta Uygun MT Lastik Arıyorum Cooper yanaklardan da takviyelidir. ABD de imal edildiği icin pahalılar. Ama ben çok memnun kaldım. Her iki off-road aracımda da kullanıyorum. Cj ile zor koşullarda kullandım. Gerci Cj icin kışın daha agresif lastik düşünüyorum. Yaz off- roadunda ise...
  18. Jeep34

Ynt: 17 Janta Uygun MT Lastik Arıyorum Aracımı 0 km almıştım. 10 bin km. gezdiğim standart lastikleri işinize yararsa verebilirim. 245/65/17 Good-year.

19. Jeep34

Ynt: 17 Janta Uygun MT Lastik Arıyorum Benim şu an kullandığım lastiklerim aşırı yıpranmış değil ama 25.000 km gezdim. Bulması pek kolay olmadığından, yenisinde yırtılma gibi durumlara karşı yedek yapacağım. Yoksa size seve seve hediye ederdim.
  20. Jeep34

Snorkel Ve Derin Su Geçişi için Neler Yapmak Lazım?

Ynt: Snorkel Ve Derin Su Geçişi için Neler Yapmak Lazım? Benim Grand WK için hala Snorkel üretilmedi. CRD commander için yeni üretildi ve şaşıyorum. Arama motorlarında da '' Jeep Grand Cherokee snorkel wk'' yazdığım zaman 3. sırada Gezenbilir ve bu konu başlığı çıkıyor :D Kafayı yedim sonunda :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri