CJ-5 Monster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 41
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,888
Ynt: CJ-5 Monster

Şasi ve diğer aksamlar boya aşamasında.

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

4x4131.jpg

4x4132.jpg

4x4134.jpg

4x4137.jpg

CIMG0548.jpg

Etiketler

Biz şansımızı kaybettik bu aracı yapmak çok kolar ama birde bunu romörkle etap etap gezdirecek bir araç daha lazım

Herkes defender alsın. Böyle şeylerle ilgilenmeyelim. ;D Anlayamıyorsun hala bizi. Bu işlerden zevk almasaydık alırdık standart bir araç binerdik. Arada yağını değiştirir, lastiklerin eskimesi en büyük sorunumuz olurdu. Biraz bizim gözümüzle bakmayı denesen diyorum. 24 yıldır defenderım var diyorsun. Benim 2 aylık defenderım olsun tanıyamazdın. Sanırım araçlara bakış açımız farklı. Bozup kıramadığım, bozup yeniden yapamadığım aracı ne yapayım. Kapıda megane duruyor. Nasıl almışsam öylece bekliyor. Beni yansıtan hiç bir özelliği yok. Tıpkı sizin defenderlar gibi.

jeep' Alıntı:
Herkes defender alsın. Böyle şeylerle ilgilenmeyelim. ;D Anlayamıyorsun hala bizi. Bu işlerden zevk almasaydık alırdık standart bir araç binerdik. Arada yağını değiştirir, lastiklerin eskimesi en büyük sorunumuz olurdu. Biraz bizim gözümüzle bakmayı denesen diyorum. 24 yıldır defenderım var diyorsun. Benim 2 aylık defenderım olsun tanıyamazdın. Sanırım araçlara bakış açımız farklı. Bozup kıramadığım, bozup yeniden yapamadığım aracı ne yapayım. Kapıda megane duruyor. Nasıl almışsam öylece bekliyor. Beni yansıtan hiç bir özelliği yok. Tıpkı sizin defenderlar gibi.

CRW_5214-01.png

Sen benim imkanım olursa yapacağım aracın bu olduğunu biliyorsun hatta bende connecte'i aldığım günden beri sadece camlarına filim taktım başkada hiçbirşey yapmadım ilği alanıma girmiyor eşşek niyetine kullanıyorum ama defendere imkan oldukca bişeyler yapmaya çalışıyuorum ama bu aralar imkan yok, hatta altındaki lastikler bile hiç sevmediği OK 144 hatta birtaneside FS40

Demek istediğim bu araçı yaparsan seni rahat birakmazlar benim bir komşum var kendi imkanlarıyla motoru hariç ATV yaptı kapısından dışarıya çıkamıyor ne zaman alıp götürecekleri belli değil destek olacaklarına köstek oluyorlar
bu zamanda bişey yapsan destek olmazlar hatta o sayfaları okudunmu bilmiyorum bu forumda bile yerli üretim kit yapan ları neredeyse vatan hayini ilan edecekler neymiş illa para dışarıya gitsin istiyorlar

anlayacagın bizde bu zihniyet olduğu muddetce dişarıda yapılanları sadece izleriz

Arabalarla oynayıp, kafana göre yapmak güzel de, herzaman heryerde binmek te bir okadar güzel ve önemli olmalı ;D

[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

!BUGTKRgBGk~$(KGrHgoH-C0EjlLlu15ZBKLyFdBL!g~~_1.jpg

!BS4chwQCGk~$(KGrHgoH-CYEjlLl8jjFBKFbbSqEnw~~_3.jpg

!BUGKyzQBGk~$(KGrHgoOKjwEjlLmS!t7BKL)ZOGN(w~~_1.jpg

yunus bager' Alıntı:
CRW_5214-01.png

Sen benim imkanım olursa yapacağım aracın bu olduğunu biliyorsun hatta bende connecte'i aldığım günden beri sadece camlarına filim taktım başkada hiçbirşey yapmadım ilği alanıma girmiyor eşşek niyetine kullanıyorum ama defendere imkan oldukca bişeyler yapmaya çalışıyuorum ama bu aralar imkan yok, hatta altındaki lastikler bile hiç sevmediği OK 144 hatta birtaneside FS40

Demek istediğim bu araçı yaparsan seni rahat birakmazlar benim bir komşum var kendi imkanlarıyla motoru hariç ATV yaptı kapısından dışarıya çıkamıyor ne zaman alıp götürecekleri belli değil destek olacaklarına köstek oluyorlar
bu zamanda bişey yapsan destek olmazlar hatta o sayfaları okudunmu bilmiyorum bu forumda bile yerli üretim kit yapan ları neredeyse vatan hayini ilan edecekler neymiş illa para dışarıya gitsin istiyorlar

anlayacagın bizde bu zihniyet olduğu muddetce dişarıda yapılanları sadece izleriz

abi o zaman bize niye kızıyorsunuz. Bırakın kırılsın. Kırık kalsın. Şu an imkan bende de yok. Öylece duruyor ve aklımdan şunu bunu yapayım diye geçirmiyorum.

Herkesin ne dediği çok umurumda değil. CJ ile şehir içine mecburen indiğimde alaycı gözler dikkatimi çekmiyor değil. Ama şu bir gerçek ki X5 den daha fazla ilgi görüyor.

Yazından sanki ben arabayı yapsam beni buralarda durdurmazlar gibi bir ifade vardı. Onu anlamadım. ATV yapan arkadaş neden evden çıkamıyor onu da anlamadım. Özür.

göktuğ sen gercekden gönülden s everek bu işi inanarak yaptığını bildiğimden şunu söyleyeyim bizim cj lere kimse alaycı bakmıyo hatta bazılarına hayranlıkla bakıyolar ..bu yüzden üzülme fakat gercek olan şöyle bir konu varki bunun müçadelesini bende uzun zaman önce bıraktım arazi aracında gösteriş olmaz bizim için mekanik önemli ama bunu anlayamıyor insanlar onun için butip şeylere kafanı takma :smiley:) umarım yolun birgün istanbula düşerde tanışırız kolay gelsin

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,029
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR