17 Janta Uygun MT Lastik Arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cihanülker Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,709

Etiketler
Ynt: 17 Janta Uygun MT Lastik Arıyorum

İstediğiniz lastik 31.1'' e denk geliyor. Hemen hemen aynı yükseklikte 265/70/17 olan 31.6'' e denk gelen lastik şu anda hazırda Cooper merkezde var.

Ben Cherokee WK da kullanmış olduğum 285/70/17 (33'') Cooper STT lastiğimi yenileyeceğim. Ellerinde yok ve siparişini verdim. 2 ayı bulur. Yukarıdaki ebat ise var. Bence kaçırmayın derim.

Jeep34' Alıntı:
İstediğiniz lastik 31.1'' e denk geliyor. Hemen hemen aynı yükseklikte 265/70/17 olan 31.6'' e denk gelen lastik şu anda hazırda Cooper merkezde var.

Ben Cherokee WK da kullanmış olduğum 285/70/17 (33'') Cooper STT lastiğimi yenileyeceğim. Ellerinde yok ve siparişini verdim. 2 ayı bulur. Yukarıdaki ebat ise var. Bence kaçırmayın derim.

çok teşekkürler uğur bey yardımlarınız için

Benim şu an kullandığım lastiklerim aşırı yıpranmış değil ama 25.000 km gezdim. Bulması pek kolay olmadığından, yenisinde yırtılma gibi durumlara karşı yedek yapacağım.

Yoksa size seve seve hediye ederdim.

Aracımı 0 km almıştım. 10 bin km. gezdiğim standart lastikleri işinize yararsa verebilirim. 245/65/17 Good-year.

Jeep34' Alıntı:
Aracımı 0 km almıştım. 10 bin km. gezdiğim standart lastikleri işinize yararsa verebilirim. 245/65/17 Good-year.

çok teşekkür ederim gerçekten , ama benim mt almam gerekiyor daha 3 ay evvel michelin at aldım ,5 ad , 2 tane ankara gezisinde , ki şartlarda ağır değildi yanaklardan başladı hemen dağılmaya ben en iyisi cooper,lara 450 bayılayım, başka yol kalmadı galiba

Cooper yanaklardan da takviyelidir. ABD de imal edildiği icin pahalılar. Ama ben çok memnun kaldım. Her iki off-road aracımda da kullanıyorum. Cj ile zor koşullarda kullandım. Gerci Cj icin kışın daha agresif lastik düşünüyorum. Yaz off- roadunda ise Cooper lar.
Ama asfaltta daha seri olan araçlarda Cooper gibi emniyetli lastik gerekiyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,029
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR