Arama sonuçlarınız

1. Jeep34

4. Geleneksel Gezenbilir "Best FM" Tanışma Etkinliği (10-11 Ekim 2009)

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir "Best FM" Tanışma Etkinliği (10-11 Ekim 2009) Haklısınız. Tüm bedenlerinden T-Shirt yanımızda getirelim.

2. Jeep34

Apple Iphone da GPS, Navigasyon Uygulaması

Ynt: Apple Iphone da GPS, Navigasyon Uygulaması Sorumun cevabını turkcell müşteri hizmetlerinden öğrendim. iTunes indirilen programı 5 kez aynı ID numarasına ücretsiz indirilmesine izin veriyormuş. Tekrar başlattım :)
  3. Jeep34

Ynt: Apple Iphone da GPS, Navigasyon Uygulaması İşlem gerçekleşirken hatta kopma oldu. Kredi kartımda ise 119.90 $ çekildiğinin uyarısı bankadan zaten gelmişti. iTunes'ın Applications bölümünde ise haliyle kısa yol yer almıyor. Her ihtimale karşı Sync yi denedim. Telefonuma igo gelmedi...

4. Jeep34

Ynt: Apple Iphone da GPS, Navigasyon Uygulaması Teşekkürler Uğur bey. Verdiğiniz bu detaylardan sonra programı indirmeye karar verdim. İndirdikten sonra tekrar bilgi alışverişinde bulunabilirsek sevinirim. 2. nesil gps modüllü Iphone kullanıyorum.
  5. Jeep34

Anakamp Gibi Bir Birliktelik Yeniden Oluşturulamaz mı?

Ynt: Anakamp Gibi Bir Birliktelik Yeniden Oluşturulamaz mı? Evet sanırım yanlış anladım. Aslında sizi-bizi yoktur diye düşünüyorum. Karavan severler ''araç'' olarak karavanı ile ''amacına'' (doğaya) ulaşıyor, off-road sever jipi ile, trekking-sever ayakları ile. Sonuçta hepimizin amacı doğa...

6. Jeep34

Ynt: Anakamp Gibi Bir Birliktelik Yeniden Oluşturulamaz mı? Sayın ''bartek'' (adınızı bilmiyorum), derneğe davetimizin amacı tabiiki bir arada bulunup daha iyi tanışmak. Yüzü yüze görüşüldükten sonra, forumda kiminle yazıştığınızı bilmenin keyfi bir başka oluyor. Kimse biz off-road severler...

7. Jeep34

Bayramda Doğu Karadeniz

Ynt: Bayramda Doğu Karadeniz Karadeniz gezisi olurda güzel olmaz mı :) Hem yeni aracınıza test etmiş oldunuz. Memnun kaldığınıza eminim. Bu arada muhlama nefis gözüküyor. (Rize'de böyle denir, kimi yöredde mıhlama )
  8. Jeep34

SAMOFF Nebiyan Gezisinden Notlar (13 Eylül 2009)

Ynt: SAMOFF Nebiyan Gezisinden Notlar (13 Eylül 2009) Güzel gezi. Sanırım toprak yağmura biraz daha doymalı ;)
  9. Jeep34

Ynt: Apple Iphone da GPS, Navigasyon Uygulaması Uğur arkadaşım, bu uygulamadaki edindiğin tecrübeleri aktarmaya devam edebilirsen memnun olurum. 1 Magellen XL, 1 Navturk kullanmama rağmen, kullanım kolaylığı beni memnun ederse bende indireceğim. ben 2-3 $ civarı olan GPS MationX uygulamasını...

10. Jeep34

Ynt: Anakamp Gibi Bir Birliktelik Yeniden Oluşturulamaz mı? Herkese merhabalar. Neden yeniden yapılanmayı, eksiklerimizi, yapmak istediklerimizi kısacası projelerimizi dernek merkezimizde konuşmuyoruz ? Tanışmış olmanın yanında, mesafeler karşılıklı görüşme ile daha hızlı alınmaz mı ? Sizleri...

11. Jeep34

Etkinlikler

Ynt: Etkinlikler Sayfa düzenlemesi çalışmaları bir süredir devam ediyordu. Sonlara yaklaştı ve yeni formatı ile daha kullanışlı olacak. Bir çok konu disiplini olduğundan dolayı, aranılan konuların bulunabilme zorluğu olduğu muhakkak. Çözüme az az kaldı ;)
  12. Jeep34

Yeni Üyelerin Tanışması Amaçlı İstanbul Gezi Önerisi...

Ynt: Yeni Üyelerin Tanışması Amaçlı İstanbul Gezi Önerisi... 10-11 Ekim Günü Gezenbilir-Best FM Tanışma Etkinliğimize, Tüm Doğa Severleri Bekliyoruz. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=39890.0

13. Jeep34

Off-Road Modifiyeli XJ Satış İlanlarındaki Artış ?..

Ynt: Off-Road Modifiyeli XJ Satış İlanlarındaki Artış ?.. Olayın özetini Murat gayet güzel yapmış. Maddi durumu müsait olup, 2. araç olarak olarak otomobil kullananlar daha istikrarlı olabiliyor. Off-road aracınıda günlük kullanmadıkları için, şehir hayatını düşünmeden daha rahat...
  14. Jeep34

Çok Mutluyum 15 Günlük Bir XJ Aracım Oldu

Ynt: Çok Mutluyum 15 Günlük Bir XJ Aracım Oldu Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.
  15. Jeep34

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir "Best FM" Tanışma Etkinliği (10-11 Ekim 2009) Katılımcı Listesi : ÇADIR: 01- Mert Kiğılı (Deep) 02- Uğur Kalaycı (Jeep34) 03- Tuncay Özay(tuncay cj) 04- Berk Saraç (Berksito) + 1 05- Mustafa Kemik (MK51) 06- Ufuk SARNIK (ufuk) 07- Adil Alkuş (Adil) +1 KARAVAN...

16. Jeep34

İsoff Off-Road Yarışlarında Hangi Sistem İle Haberleşiyor ?..

Ynt: İsoff Off-Road Yarışlarında Hangi Sistem İle Haberleşiyor ?.. Tuğsan' cım, İsoff' un hangi sistem telsiz kullandığını, iyi yanı veya olumsuz yanları ile burada eleştirilemez mi ? Makul, kabul edilebilir ölçüler çerçevesinde her şey konuşulur. Buna kimse mani olamaz. Sanki burada İsoff'a...
  17. Jeep34

Özel İmalat Off-Road Aracım

Ynt: Özel İmalat Off-Road Aracım Arkadaşlar, süper çalışmalar yapmışsınız. Emek, sabır ve bilgi birikimi istediği muhakkak. Yapım aşamalarını fotoğraflayabildiyseniz, anlatımınızla beraber "Garaj" bölümüzde Çok iyi yol gösterici olabilirler. Tekrar teşekkürler.
  18. Jeep34

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir "Best FM" Tanışma Etkinliği (10-11 Ekim 2009) Ne o !!! doğa sporcuları, atladınız hemen bungalovlara :D çadıra böcekmi giriyor ? 2 kişilik Bungalovlardan 4 oda var. Sanırım yanlışlık yapıyorsunuz.. Son iki hane fazladan olmuş. Çocuklu olanlara öncelik versek fena...

19. Jeep34

Çanakkale Kamp Alanları

Ynt: Çanakkale Kamp Alanları Forum Kurallarından Alıntıdır. _________________________________ 11- Siyasi ve dini konuların konuşulmasına Gezenbilir yönetimi sıcak bakmamaktadır. Bu tür konular, çok ciddi fikir çatışmalarına ve tatsızlıklara açık konular oldukları için üyeler arasında büyük...
  20. Jeep34

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir "Best FM" Tanışma Etkinliği (10-11 Ekim 2009) Katılımcı Listesi : ÇADIR: 1- Mert Kiğılı (Deep) 2-Uğur Kalaycı (Jeep34) KARAVAN: 1- PANSİYON: 1- Seval Duban (SEVAL) 2- Faruk Bedir (frkbdr) 2 kişilik oda - Ödeme Yapıldı. +

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri