Çanakkale Kamp Alanları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan koza Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 33
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 74,175

koza

Kamp III
Yer
İstanbul
KABATEPE KAMPI

(Gelibolu Yarımadası Milli Park) Eceabat/ÇANAKKALE

Tel:(+90-286) 814 10 25
Fax:(+90-286) 814 17 30

Lavabo, WC/duş, büfe, su, elektrik, karavan yeri, motokaravan yeri, çadır yeri, Karavan/motokaravan elektriği, çadır elektriği.

Süre: 1 Haziran - 31 Ekim

Etiketler
Ynt: Çanakkale Kamp Alanları

Gelibolu yarımadasında Orman bakanlığının Kabatepe karavan-Çadır kampında sakin, temiz bir tatil yapmak mümkün. 4 kişiye kadar karavan yeri + elektrik + wc duş + su desteği toplam 17,50 Tl. Yuksek moto-karavanıma yer bulma konusunda zorlanmadık. Bizden önce gelen kamp sakinlerinin gönülden yardımı ile manevra yaparak yerleştiğimizde yardımlaşmanın ne kadar mutluluk verici olduğunu ailece hissettik. Bu kamp yerine ilk gelişimizdi. çevremizdeki karavancı dostlardan ise 10-15 yıl gibi her yaz gelenler de vardı. ormanın sesini 24 saat duymak mümkün.. karavan ve ek çadırların sıkça yerleşmesine rağmen rahatsız edici ne bir radyo-müzik vb. ses duyduk, ne de geçimsizliklerini kampa taşıyarak etrafını rahatsız edenler vardı... sadece birkaç karavan öteden etrafa zaman zaman yayılan şen şakrak bir bayan kahkahası kuş seslerinin arasında yalnız olmadığımızı hatırlatıyordu.... Hergün ilaçlama timinin çalışmasına rağmen heryerimizi ısıran sivri sinekler için önceden sinekliklerinizi elden geçirin derim... su dağıtım merkezinden uzun hortumlar ile 24 saat deponuzu doldurmanız mümkün... elektrik için mümkünse 20-30 metrelik kablonuz olsun... wc duş yeri, kalabalık ortama rağmen oldukça temiz idi.. görevlisi bu konuda işini aksatmadı... su kesintisi yaşamadık... sahildeki duşlarda şampuan-sabun kullanmak yasak... merkezdekin de ise serbest... denizi anlatmaya gerek yok.. pırıl pırıl... denizanası yok... serin ve ailenin tüm fertlerine uygun sığlık-derinlikde... Yedi gün kaldığımız bu karavan-kamp bizim ilk deneyimimizdi.. memnun kaldık... Ulaşım : Gelibolu dan 35 km. Eceabat a gelirken, sağ tarafa yol ayrımını görmemeniz mümkün değil... Şehitlikler ile aynı yönde.. çanakkale den de Eceabat a geçerek Gelibolu istikametine 5 km giderek sol taraftan içeri sapmanız gerekir. paylaşmak istedim. Niyetlenen arkadaşlara duyurulur...

sevgiler

www.yesiltospa.net

kabatepe-uzaydan.jpg

kabatepe01.jpg

Merhaba. Bende biraz çadır alanından bahsedeyim yaklaşık 8 yıldır burada kamp yapmaktayım bu yıl yaklaşık bir ay kaldım her geçen yıl bir önceki yılı aratıyor yakın zamanda özelleşti son iki yıldır işleten firma hiçbir yatırım yapmadan götürmeye çalışıyor. personeli sürekli uyarmak gerekiyor yüksek sesle müzik dinleyen insanların yanından geçtikleri halde kesinlikle müdahale etmiyorlar sizin şikayet etmenizi bekliyorlar 2. hizmet binası etrafına ( hemen dibine )bekar guruplara çadır kurduruyorlar bulaşıkhane ve çamaşırhaneye giren bayanlara Trene bakar gibi bakan tipler mevcut. Son zamanlarda Piknik yapmasını beceremiyen insanların kamp yapmaya geldiğini görüyorum araç alarmlarını açık bırakan kişiler var her araç kapısı açıldığında alarmı öten araçlar mevcut hatta sabahın altısına telefon alarmı kuran düşüncesiz insanlar var. Kamp yönetimi girişte kamp kurallarını anlatan bir yazıyı kampa giriş yapan müşterilere vererek bu tür problemleri azaltabilir düşüncesindeyim. Bunun haricinde güzel bir deniz fakat geçen yıllara nazaran berbat bir kumsal gördüm. Bu yıl fiyatlar artmış fakat yeni hiç birşey yok sahilde müzik yayını yapılıyordu kaldırılmış markette alkollü içecek satışı yok.

Aynı bahçeye farklı pencereden bakmışız... ancak bahçe o kadar büyük ki, karavan bölümünde huzur vardı.. ne telefon sesi ne de müzik kirliliği yaşamadık... diğer yandan, markette alkol olmaması iyi... içmek isteyen bizim gibiler zaten tedarikli geliyor... böylece diğer doğaçlama sarhoşlara fırsat kalmıyor :smiley:) Geçen senelerdeki yüksek sesli disko hizmetinin de kalkması isabetli olmuş.. Kuş seslerini duymak her zaman her yerde nasip olmuyor... kumsal da sigara izmaritlerini saymassak fena değildi.... atışma gibi oldu ama, halk olarak eğitimden geçmemiz şart... katılıyorum sana Mavi dostum....

orayı gördüm.tarih ve doğa ile içiçe olmak isteyenler tercih edebilir iyi diyorum.

http://dantel-yap.blogspot.com

Biz de geçen sene kalmıştık.Büyük bir kamp alanı olmasına rağmen gürültülü değildi.Birkaç çatlak ses de arada kaynıyor zaten.Denize gelince su çok güzel ama sahil aynı temizlikte değildi.Yine de orada 3 gün kaldım ve şehitlikleri gezdim,oradan da gökçeadaya geçtim.Çok uzun kalınırsa sıkılacak bir yer bence.Tabii bu benim fikrim.Zaten uzun süreyle biryerlerde kalamam.

bozcaada camping

bozcaada'ya gittiğimde konakladığım ada camping'i şenay hanım annesi ve 2 oğlu ile işletiyor. haziran - eylül arasında faaliyet gösteriyor kamp. duş, mutfak, elektrik, su kampta mevcut.

asma yaprağında sardalya yemeden dönmeyin...

web sitesi: http://adacamping.blogspot.com/

2009 fiyatları
kişi başı 12,5 (çadır bizden)
kişi başı 15 (çadır onlardan)

+2,5 elektrik parası farkını almayıp indirip yapıyor.

not: ada camping kişi üzerinden çalışıyor. 1 karavanda 1 kişi giderseniz 12,5, 4 kişi giderseniz 50 lira...

duş, wc, mutfak, ortak kullanım alanı vs. tüm hizmetler ücretin içinde.

ada'ya giderken macit'i hali... çok yorulmuştu garibim :smiley:

macitwj5.jpg

bu da kamp yaptığımız yer, çadırlarımız...

kampmu5.jpg

chatlak' Alıntı:
bozcaada camping

bozcaada'ya gittiğimde konakladığım ada camping'i şenay hanım annesi ve 2 oğlu ile işletiyor. haziran - eylül arasında faaliyet gösteriyor kamp. duş, mutfak, elektrik, su kampta mevcut.

asma yaprağında sardalya yemeden dönmeyin...

web sitesi: http://adacamping.blogspot.com/

2009 fiyatları
kişi başı 12,5 (çadır bizden)
kişi başı 15 (çadır onlardan)

+2,5 elektrik parası farkını almayıp indirip yapıyor.

not: ada camping kişi üzerinden çalışıyor. 1 karavanda 1 kişi giderseniz 12,5, 4 kişi giderseniz 50 lira...

duş, wc, mutfak, ortak kullanım alanı vs. tüm hizmetler ücretin içinde.
Bozcaada'nın tek kampı Ada Kamptır zaten. Aslında fiyat biraz yüksek gibi gelse de adanın uçuk fiyatlarını ve kamptaki olanaklarını düşününce gayet iyidir Ada Kamp. ;)

Ada kampingin maşallahı var 4 kişiye 50 lira aldıktan sonra 2,5 lira elektrik parası indirim yapmaları büyük bir jest ( bu ücretle Devremülk gibi birşey olmuştur erhalde )

Forum Kurallarından Alıntıdır.

11- Siyasi ve dini konuların konuşulmasına Gezenbilir yönetimi sıcak bakmamaktadır. Bu tür konular, çok ciddi fikir çatışmalarına ve tatsızlıklara açık konular oldukları için üyeler arasında büyük gerginlikler oluşturmaktadır. Bu nedenle bu konular, tansiyon yükselmeden forum moderatörleri tarafından silinecektir.

Konu başlığı dışında kalan mesajlar silinmiştir.
Hoş görünüz için şimdiden teşekkür ederim.

ayrıca kısa bir süre sonra bende burada müdavimi olduğum kabatepe kampına ait anı ve resimlerimi sizlerle paylaşacağım bilgilerinize

S.n kamerdeniz yeni avatar resminiz size daha çok yakışmış umarım hep böyle kalır , ayrıca linkinizden etkinliklerinizi bir güzel izledim kişinin özel yaşamı kendine ait bir sitede olması çok güzel benimde arzum bu yönde , hızlandırlmış videolarınızdan resimlerinize kadar mevlam keyfinizi bozmasın hep böyle neşe içinde olursunuz ,kendinize ait sitenizde gayet hür bir şeklide hatıralarınızı yaşatıyorsunuz ne güzel imam bey ile ilahiler söylemeniz kimbilir ne hoş olmuştur ,birde sitenizin girişindeki yazı beni çok derinden etkiledi çok beğendiğim bir sözdür ellerinize sağlık siteniz gayet hoş olmuş sözün özü olan sizin sitenizin girişindeki mevlana h.z lerine ait söz ile bitiriyorum :

Her gün bir yerden göçmek
Ne iyi

Her gün bir yere
Konmak ne güzel
Bulanmadan, donmadan
Akmak ne hoş

Dünle beraber
Gitti cancağızım

Ne kadar söz varsa
Düne ait
Şimdi yeni şeyler
Söylemek lazım

Mevlana Celaleddin Rumi r.a.
emeklerinize sağlık tşkler saygılar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,029
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR