Arama sonuçlarınız

1. Jeep34

İftara Doğru Off-Road (27 Ağustos 2009)

Ynt: İftara Doğru Off-Road (27 Ağustos 2009) Mustafa abi fotoğraflardan orayı çıkaramamış olabilir, ama aynı noktaya Camel etabına bir çok kez girmişiszdir. Kışın en ağır zeminde bir çok kez keyifle mücale etmiştik. O etaplar bana 1 adet aks boçlu :D

2. Jeep34

Ynt: İftara Doğru Off-Road (27 Ağustos 2009) Ramazanda vakit geçsin diye (işlerde yok zaten ) 2 aracımında eksiklikleri ile uğraşıyorum. Sezona hazırlık ;) Bu günlerde İstanbul içinde, Gezenbilir Geleneksel İftar Yemeği konu başlığını açacağız. Eğer gün kalırsada off-road çular arazide iftar...
  3. Jeep34

Ynt: İftara Doğru Off-Road (27 Ağustos 2009) En güzelini yapmışsınız bravo. Ben geçen sene ramazanda, CJ ile İğneada'da off-road sonrası iftara gitmiştim. Kamp bile yapmıştık. Ama bu sene nedendir kendimde o gücü bulamıyorum. Teşekkürler.

4. Jeep34

7/24 Açık Landrover'cılar

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Ben o konuda rahatım. İş yok ödemede yok :D P.tesi çekleri hariç tabiiki :(
  5. Jeep34

Off-Road Aracı Dizel mi Benzinli mi Olmalı?

Ynt: Off-Road Aracı Dizel mi Benzinli mi Olmalı? Yakıt tasarrufunuda düşünecek olursak benit tercihim şu şekilde olurdu; Yüksek model araçta kesinlikle turbu dizel. En fazla 3.0 lt. olması 200 küsür beygir ve 500 Nm. tork alınabilir. Bu gücü, benzinlide ise 4.5 lt ve üstü V8 ler verebilir...

6. Jeep34

Jeep Wrangler Rubicon 2.8 CRD Asfalt ve Arazide Nasıldır ?..

Ynt: Jeep Wrangler Rubicon 2.8 CRD Asfalt ve Arazide Nasıldır ?.. Ben 2006 da sıfır aldığım G.Cherokee WK kullanıyorum. Ve hep merak ettiğim sorunun cevabınıda kendim buldum :) Benim Jeep'im inanılmaz sessiz, yol tutuşu mükemmel, hızlanması inanılmaz iyi (8.8 sn) ve hiç rüzgar sesi almayan...

7. Jeep34

Africa Twin

Ynt: Africa Twin Üretimi neden durdurulmuş olabilir ?
  8. Jeep34

Headers ?..

Ynt: Headers ?.. CJ uzaktan geldiği zaman '' ahanda geliyor '' ;D :D dedirtmeli. Ama benim, etrafı rahatsız etmeme gibi alışkanlıklarım olduğu için sıkılıyorum. Sesli performans susturucusu dahil hepsinden uzak durdum. Eskiden şirkette kullandığım Kia panelvanı bile kışın ısıtmadan hemen...
  9. Jeep34

Off-Road Aracı Dizel mi Benzinli mi Olmalı?

Ynt: Off-Road Aracı Dizel mi Benzinli mi Olmalı? Bütün yazılanlara katılıyorum. Yanlış hiç bir ifade bulunmamaktadır. Ama Nejat beyin dediği gibi '' kesin bir reçete'' yoktur. Bugün kabul gördüklerimiz, yarın değişen şartlara göre hal almıyor mu ? Aslında bu ''reçete'' genel anlam itibarı...

10. Jeep34

Jeep Wrangler Rubicon 2.8 CRD Asfalt ve Arazide Nasıldır ?..

Ynt: Jeep Wrangler Rubicon 2.8 CRD Asfalt ve Arazide Nasıldır ?.. Bu sorunuza cevap verebilmek için, daha önce arazi aracı sahibi olup olmadığınızı bilmemiz lazım. Ancak bu şekilde neye göre iyi, neye göre kötü olduğunun izahatı verilebilir. Örneğin bu jeep'in asfalt yol tutuşu TÜM...

11. Jeep34

Kiraz Festivali'nde Tekirdağ'a Doğru Yol Alalım (14 Haziran 2009)

Ynt: Kiraz Festivali'nde Tekirdağ'a Doğru Yol Alalım (14 Haziran 2009) Tabiki ekleyebilirsin ibrahim. Üye olmasına ne gerek var. Paylaşım değil mi ? ;)
  12. Jeep34

Kiraz Festivali'nde Tekirdağ'a Doğru Yol Alalım (14 Haziran 2009)

Ynt: Kiraz Festivali'nde Tekirdağ'a Doğru Yol Alalım (14 Haziran 2009) Tüm fotoğraf sadece 1 adet mi ? Yoksa bu konunun devamı olarak başka bir konu başlığı mı açtınız ?

13. Jeep34

7/24 Açık Landrover'cılar

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Birde geri viteste zorlama daha çok korkutuyor :(
  14. Jeep34

CJ İçin İthal Roll Cage Bulunur mu?

Ynt: CJ İçin İthal Roll Cage Bulunur mu? Yunus'unda aklı nerelerde yahu :D
  15. Jeep34

CJ İçin İthal Roll Cage Bulunur mu?

Ynt: CJ İçin İthal Roll Cage Bulunur mu? Diğeri daha profosyonel :)

16. Jeep34

2004 Model 2.7 Grand Cherokee Yakıtı?..

Ynt: 2004 Model 2.7 Grand Cherokee Yakıtı?.. Bu başlığın konusu 2.7 Cherokee'nin yakıt sarfiyatı. Siz, sorunuzu farklı bir başlık ile açıp sorarsanız, hem konular iç içe girmez hemde daha doyurucu cevaplar alırsınız. Selamlar.
  17. Jeep34

2004 Model 2.7 Grand Cherokee Yakıtı?..

Ynt: 2004 Model 2.7 Grand Cherokee Yakıtı?.. Bir konu başlığında farklı konuları konuşmamak forum düzeni açısından gerekliliktir. İstediğiniz kadar farklı konularda başlık açabilirsiniz. Liberty sanırım 2.8 CRD dir. 3.1 G. Cherokee'den daha verimli ve pahalıdır.
  18. Jeep34

Paten / Roller Blade

Ynt: Paten / Roller Blade Umarım sesinizi duyan olur ve sahil yolunda görsel bir şov izleriz. Bazı bölümlerimiz çok ileri seviyedeyken, aktif olmaya çalışan bölümlerimiz bizi çok daha heyecanlandırıyor ;)

19. Jeep34

Wrangler Almayı Düşünüyorum, Tavsiyeleriniz ?..

Ynt: Wrangler Almayı Düşünüyorum, Tavsiyeleriniz ?.. 2.500 cc Wrangler'ler bayağı ucuz. CJ bile çok daha pahalı. Ama yinede bu zayıf motordan uzak durun.
  20. Jeep34

Soğucak - İnönü Yaylaları Kamplı Off-Road Gezisi (14-15-16 Ağustos 2009)

Ynt: Soğucak - İnönü Yaylaları Kamplı Off-Road Gezisi (14-15-16 Ağustos 2009) Önce iş Neriman hanım ;) İşler iyi olacak ki keyif olsun, gezme isteği olsun. Mustafa bilir işini. Selamlar.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,029
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri