Arama sonuçlarınız

1. Jeep34

17 Janta Uygun MT Lastik Arıyorum

Ynt: 17 Janta Uygun MT Lastik Arıyorum İstediğiniz lastik 31.1'' e denk geliyor. Hemen hemen aynı yükseklikte 265/70/17 olan 31.6'' e denk gelen lastik şu anda hazırda Cooper merkezde var. Ben Cherokee WK da kullanmış olduğum 285/70/17 (33'') Cooper STT lastiğimi yenileyeceğim. Ellerinde yok...

2. Jeep34

Yılın En İyi 10 Motoru Listesinden İkisi BMW'nin

Bmw imzası taşıyan biri dizel biri benzinli iki motor, Ward'ın ''2009 Yılın En İyi Motoru '' listesine birlikte girerek, BMW'nin 2009'da iki ödül birden alan tek marka olmasını sağladı. Biri dizel biri benzinli olmak üzere iki çift turbolu ve V6 motoru ile Ward'ın uzman hakemlerden oluşan jüri...
  3. Jeep34

1977 CJ-5 Off-Road'a Hazırlanıyor; Eşzamanlı Gezenbilir'de...

Ynt: 1977 CJ-5 Off-Road'a Hazırlanıyor; Eşzamanlı Gezenbilir'de... Göktuğ kolay gelsin. Asıl sen arkadaşına teşekkür edeceksin ki, sana CJ ile uğraşma fırsatını verdiği için :) Fotoğraflarda görmüş olduğum bu makasların en altındaki düz makas dikkatimi çekti. Dün akşam İsoff'ta bir grup...

4. Jeep34

1949 Willys Station Topluyorum

Ynt: 1949 Willys Station Topluyorum Size kolay gelsin, toplama aşamasını fotoğraflarsanız güzel bir anlatımla ''Garaj'' bölümümüne taşırız ve bir bilgi birikimimiz olur. Bu arada direksiyon kısa turlu demişsiniz. Kısa tur direksiyon kutusu, asfalt kullanımda yolda gezme yapabilir. Hatırınızdan...
  5. Jeep34

Soğucak - İnönü Yaylaları Kamplı Off-Road Gezisi (14-15-16 Ağustos 2009)

Ynt: Soğucak - İnönü Yaylaları Kamplı Off-Road Gezisi (14-15-16 Ağustos 2009) Ağustos sıcaklarında yaylalar her zaman hoşuma gitmiştir. Benim içinde çok keyifli oldu. Ateş başında, dostlarla geçirilen zaman çok güzel.

6. Jeep34

XJ mi?.. ZJ mi?.. Neden?..

Ynt: XJ mi?.. ZJ mi?.. Neden?.. Off-road ağırlıklı kullanacaksam kesinlikle XJ. Seçenekli 4 çeker sistemi ilk hoşuma giden unsuru. Arka aksın makaslı oluşuda büyük avantaj. Arka diferansiyinde standardı dana 44 olsaydı tadından doyulmazdı. Asfalt ağırlıklı kullanacaksam kesinlikle ZJ. Sürekli...

7. Jeep34

Lpg Ayarından Sonra Gelen Arıza ?..

Ynt: Lpg Ayarından Sonra Gelen Arıza ?.. Bence hemen aynı yere götürün. Bir daha masraf etmeyin. Gaz ayarınıda fakir (az) vermiş olabilirler.
  8. Jeep34

CJ5 ile CJ6 Arasındaki Farklar

Ynt: CJ5 ile CJ6 Arasındaki Farklar 41/10 ayna marutinin yan sanayisi ile dana -spacer arasında takmında 300 lira oynuyor. Orjinalinden şaşmayın derim.
  9. Jeep34

Ynt: CJ5 ile CJ6 Arasındaki Farklar Birde 5-6 bine cj satarlar :D 3-4 parçaya 8 bin bayılıyor arkadaşın . Hayırlı olsun ama neden 4'' değil ?

10. Jeep34

4X4 Araçlarda Akü Seçimi

Ynt: 4X4 Araçlarda Akü Seçimi Kalın bakırlı iyi bir ara kablo için elektrikçi sanırım 100 tl istemişti ve sinirlenip yaptırmamıştım. Halbuki aracım işlevsel ve kaliteli malzeme deposu. Bakır zaten pahalı bir malzeme, bunu gözardı etmiştim :(

11. Jeep34

Ynt: CJ5 ile CJ6 Arasındaki Farklar CJ7'im adresini ''bunu al'' diye sağolsun Orkun göstermişti. Aracın düzgünlüğünün yanında 1. seçme sebebim T176 ana şazımanı olduğu içindi. Dana 300 arazi ile çok uyumlu.
  12. Jeep34

2004 Model 2.7 Grand Cherokee Yakıtı?..

Ynt: 2004 Model 2.7 Grand Cherokee Yakıtı?.. WJ kasa kodlu aracınız hayırlı olsun. Çok beğendiğim bir kasadır. Hemde dizel ;) Sanırım 2.7 CDI mercedes motorudur. Yakıtı hakkında tam bir bilgim yok. Kitapçığına bakıp, kontrol ettikten sonra en azından bir fikir sahibi olursunuz. Sizin araçtan...

13. Jeep34

Sosder Off-Road Oyunları

Ynt: Sosder Off-Road Oyunları Kısmetse hafta sonu yolum oraya düşecek :)
  14. Jeep34

G-anavar Bitti.

Ynt: G-anavar Bitti. Hüseyin kardeşim, tekrar hayırlı olsun. Canavarki ne canavar. Kıbrıs'taki arkadaşlara selam.
  15. Jeep34

2000 BMW 4.4İ X5 Sorunları ?..

Ynt: 2000 BMW 4.4İ X5 Sorunları ?.. Bir Bmw sever olarak aramıza hoşgeldiniz diyorum. Sohbetlerimizin daimi olmasını dilerken şu sayfaya bir göz atın derim : http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=208.0

16. Jeep34

Ynt: CJ5 ile CJ6 Arasındaki Farklar Bu konu dikkatimden nasılda kaçmış :( Ortalığı bulandırmak istemem ama neden CJ7 düşünmüyorsunuz. ? CJ6 uzun, CJ5 kısa diyenlere en iyi çözüm. İdeal boyutu CJ7 olmasa idi Wrangler ' in boyu ya daha uzun yada daha kısa olmazmıydı :)
  17. Jeep34

2000 Vitara'nın Diferansiyel Kovanı Delindi. Ne Yapacağız ?..

Ynt: 2000 Vitara'nın Diferansiyel Kovanı Delindi. Ne Yapacağız ?.. Murat' cım geçmiş olsun. O kadar sıkı off-road yapıyormuydun yahu :)
  18. Jeep34

Jeep Grand Cherokee WJ Kasa AEV Uygulaması

Ynt: Jeep Grand Cherokee WJ Kasa AEV Uygulaması Göktuğ seni çok iyi anlıyorum ve de katılıyorum. Sıkı bir off-road aracı yapacaksan maalesef masraf etmek zorundayız. Uydur kaydırla sonrasında daha çok masraf ediliyor. Bu işin ucuza kaçmasıyla olmuyor. Cherokee'me çok masraf ettim dedim ama ya...

19. Jeep34

4X4 Araçlarda Akü Seçimi

Ynt: 4X4 Araçlarda Akü Seçimi Tüm özelliklerini bilmeme rağmen bu özelliğini bilmiyordum. Teşekkürler. CJ'mde kırmızı optima kullanıyorum. Cherokee WK 3 aydır garajımda yatıyordu ve üşengeçlikten aracı çalıştırmayınca 90Ah lik mopar orjinal aküsü dün tamamen boşaldı. Kaliteli kalın bakır bir...
  20. Jeep34

CJ 5 Öndüzen Sorunu ?..

Ynt: CJ 5 Öndüzen Sorunu ?.. Sonucu merak ettim. Sorun ne vaziyette ? Aynı sorunu forumdan arkadaşımız Arda (ardag) yaşıyordu. Problemin KISA TURLU direksiyon sisteminden olduğu anlaşıldı. Yani CJ'nin asfaltta stabil olabilmesi için gereken UZUN turlu direksiyon kutusu yoktu. Otobandan nefret...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,029
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri