2000 BMW 4.4İ X5 Sorunları ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan diablo2barbar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,493

diablo2barbar

Sana vereceğim tek akıl; aklın varsa tek takıl...
Yer
ankara
MERHABA
BEN YENİ ÜYEYİM
ŞU ANDA 2000 MODEL 4.4İ X5 SAHİBİYİM
BUNDAN ÖNCEKİ ARACIMDA BMW İDİ AMA 318 BİNEK ARAÇTI
BMW HASTALIĞIM VARDI BU X5 BUNU BİTİRDİ
ARACIN MASRAFINDAN KURTULAMIYOM
MAKİNEDE ORJİNAL 164 BİNDE ÇIKIYO AMA HER TARAFINDAN ARIZA VERİYO
BANAMI KÖTÜ ARAÇ DENGELDİ YOKSA BU MODELLER BÖYLE ARIZAMI VERİYO
BAŞKA Bİ ARAÇ KULLANICISI VAR İSE AYNI TİPTE BİLGİLENMEK İSTİYORUM

Etiketler
Ynt: 2000 BMW 4.4İ X5 Sorunları ?..

Bir Bmw sever olarak aramıza hoşgeldiniz diyorum. Sohbetlerimizin daimi olmasını dilerken
şu sayfaya bir göz atın derim : http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=208.0

Arkadaşım merhaba hoş geldin,
Aracın hayırlı olsun. Bunda yaklaşık 10 yı önce ben de bir Audim vardı a gözüm süreli BMW deydi. Birgün dışarı çıktım ve tesadüfen bir galerinin önünden geçerken bir BMW 316 gördm. tabii arabya bayıldım. Anında durup pazarlık yaptım ve benim Audiyi verdim üstünede para. Arabyı aldım ve o gün başladı bnim sorunlarım. Ben arabaya verdiğim paranın 2 katı kadar para harcadm fakat banamısın demdi. Peki nedeni neydi. Şimdi çok iyi biliyorum. Götürdüğümüz ustalar. Usta bir alışınca seni bırakmıyor. Benim BMW yi götürdğüm ustayı geçen gördüm ve bana anen şunu dedi: "Ya hocam sen arabayı sattın ben aç kaldım". Şimdi iyi usta bulamazsan ne aaban düzelir, nede sen rahat edersin. Bu arada ben de X5 4.4 almayı düşünüyorum bazen de Grand Cherokee 4.7 düşünüyorum. Bir kara veremedim. Seninki tüplümü, ne kadar yakıyor acaba?
Selamlar

BMW X5 in 4,4 unu almayı aklından bile geçirme bence. Ben geçen sene sattım kurtuldum. 35 bin tl harcadıktan sonra. Benden alan da 12 bin harcadı sattı 3 ayda ondan alanda 4 bin tl harcadı. Tam ustaların sevdiği araba. Ben ondan sonra gittim 96 cheroke aldım 5,2 o kadar oynamama dağ taş dolaşmama rağmen bana hiç masraf açmadı. X5 den sonra cheroke sıfır gibi geldi bana. 1 sene onunla oynadıktan sonra 2008 Mitsubishi L200 magnum aldım en fullunden. Şimdi ne usta biliyom ne tamirci. Rahatım şükür.

[attachment=1][attachment=2]

P4210187.jpg

P1020135.jpg

Geçmiş olsun kardeşim. Söylediğin iyi oldu. Peki Grand Cherokeeden sonra Mitsubishi pikap nasıl geldi konforsuz değilmi?

Valla Cherokedeki özelliklerin hepsi fazlasıyla var. L200 Magnum - otomatik vites - deri koltuk - koltuk ısıtma - park sensörü - açılır tavan ve bana göre en büyük artısı dizel olması. Bıkmıştım her 250 km de bir gaz almaktan. Eksisini sorarsan 96 cheroke biraz eski diye dağda taşta biraz daha raha oynuyodum. Magnuma 42 milyar bayılınca biraz az oynuyom. Ama tamircilere sadece çay içmeye uğruyorum artık.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR