Arama sonuçlarınız

1. hiperaktif

düz rampada çıkış ve iniş

Ynt: düz rampada çıkış ve iniş Biraz hile gibi göründü ama inerken arkadaki ağaçların duruşuna ve açısına bakarsak gerçek gözüküyor . saygılarımla.

2. hiperaktif

İstanbulda Bisiklet ile Yapılabilecek Kısa Doğa Turları

Ynt: İstanbulda Bisiklet ile Yapılabilecek Kısa Doğa Turları ne zaman gidiyoruz ? :D
  3. hiperaktif

90 xj marş sorunu

Ynt: 90 xj marş sorunu Abi parça parça baktırırsan zor bi yığın parça var hiç uğraşma elektirikçiye git bölüm bölüm elektirik ölçümleri yaptır değişicekse parça öle değişsin ölçme yapmayı bilen bi elektirikçiye git marş motorunun geliş uçklarına baksın kontak açıkkende düşük gerilim...

4. hiperaktif

Satılık Sürat Teknesi

Ynt: Satılık Sürat Teknesi Sonunda bi çözüme ulaşıcaz hade hayırlısı :D
  5. hiperaktif

Satılık Sürat Teknesi

Ynt: Satılık Sürat Teknesi Abi aile arabası die tutturmuslar :d biraz kandırdık gibi araba bu yazda bende :D yazdan sonra buldum bitane onu alıcam :d 2.000 tl alıcam :D bi ruhsat sorun onuda halledersem süper olur 92 model samurai :D

6. hiperaktif

Bobin Direnci Aranıyor

Ynt: Bobin Direnci Aranıyor abi anladığım kadarıyla bobine gelen yüksek V veya W emiyor eğer taştan bulamassan röleri bi tristör devresi bul gelen akımı ve w sabitlersen ne meme yapar nade hasar görür . ek bilgi olarak aklında bulunsun . kolay gelsin .

7. hiperaktif

Satılık Sürat Teknesi

Ynt: Satılık Sürat Teknesi Teşekkürler abi bundan sonra paylaşımlarda dikkat edicem . Yok abi satmadım arabayı aracın yaylarını değiştirdim biraz sustular ya :D üstünüde açınca yumusadılar biraz böle devam ediyoruz :D:D:D aracın sorunlarını onlara sölemeden çözmeye çalısıyorum :D
  8. hiperaktif

Satılık Sürat Teknesi

Ynt: Satılık Sürat Teknesi Bilmiyordum tabi sorun değil bu konu baslığını silersiniz ben farklı detaylı bi şekilde link vermeden açarım sakıncası yoksa. link vererek paylaşım oluduğu için kusura bakmayın link verilen bi kaç sayfa gördüğümden normaldir diye paylaşım yaptım :D yeni öğrendim kuralı .
  9. hiperaktif

Satılık Sürat Teknesi

Ynt: Satılık Sürat Teknesi Teşekkürler.

10. hiperaktif

Satılık Sürat Teknesi

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-deniz-araclari-surat-tekneleri-7-20-metresim-sahibinden/detay/ kuznimindir sitede ilgilenicek kişiler olduğu için paylaşim dedim gerekli detaylar sahibinden sitesinde açıklamıs :D 04.07.2010 tarihinde suya inmiştir.Burak tekne flash 500 modelidir.Baş...

11. hiperaktif

Samurai yedek parça

Ynt: Samurai yedek parça abi oda iyi benim yağ keçesi değişicekti sağ tarafın bilye dağalmıs yok bunun içinde conta felan var dedi bişeler saydı 250 tl hallederim dedi evin önünde söktüm 5 tl keçe aldım hiç bişeyi kalmadı aynı seyi baskasına 100 tl demiş gün gelir devran döner horoz döner...
  12. hiperaktif

Samurai yedek parça

Ynt: Samurai yedek parça rica ederim abi her zaman yardımcı olmak isterim .

13. hiperaktif

Samurai yedek parça

Ynt: Samurai yedek parça Hade hayırlısı abi :D gerektiği zaman her türlü yardımcı olurum benimde bir belam var. aynısından :D
  14. hiperaktif

Samurai yedek parça

Ynt: Samurai yedek parça abi sen nerde toplamaya çalısıyorsun bu aracı ?
  15. hiperaktif

Samurai yedek parça

Ynt: Samurai yedek parça 96 model samurai bendede var parçalarını aksaraydan bulabiliyorum genelde Hamdolsun sorun çıkarıcak bi yeri kalmadı topladım ama bazı parçalar zor 2 parçası özellikle biri distribütör diğeri aracın beyni ama bunlardada halledilebiliyor . sana verdiğim linkte araç...

16. hiperaktif

Samurai yedek parça

Ynt: Samurai yedek parça 4xfourart.com var memet becce adında samurai parçası satan bi abimiz var kendisine ulaşmayı dene sarıyerli bi arkadaş önerdi dersin o seni yönlendirir hatta sitenin linkinide verim http://tr.4xfourart.com kardeşim burdaki adam benim bildiğim gelmiş geçmiş en iyi...
  17. hiperaktif

Samurai yedek parça

Ynt: Samurai yedek parça eğer ilgilenen olmassa sahibindenden antalya bölgesinde samurai parça parça satıyorlar gir bak aksesuarlardan felan ama sölim son çare olarak kullan genelde çıkma sıfırınıda getirtiyorlar diğer aksamlarda yardımcı olmaya çalısırım . kolay gelsin .
  18. hiperaktif

Suzuki samurai distribütör

Ynt: Suzuki samurai distribütör bir kaç abim özelden yardım ettiği için teşekkür ederim suzuki samurainin bir beyni varmıs taki bozulunca öğrendim . bilen duyan elinde olan abilerim varsa bu konudada yardımcı olurlarsa çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler. :D saygılarımla.

19. hiperaktif

Motor Soğutma Kanalları Temizliği Hk.

Ynt: Motor Soğutma Kanalları Temizliği Hk. Aracın modeli ve markası neki böle bir sorun yaşıyorsun abi araç yeni modelse biraz daha böle ustadan yardım alarak yapsan diğer aksama sorun vermemiş olursun ama eski araçlarda ben şahsen 96 model aracı senede bir tuz ruhu ile (kezzap) dökerek...
  20. hiperaktif

cj8 e turbo takılabilirmi?

Ynt: cj8 e turbo takılabilirmi? abi cj lere takılırmı bilmem ama biz bir samuraiye takmıstık bi arkadaşımın arabasıydı kalkısı gidişi bi başka ama motor piston kırınca öğrendikki piston kolu krank mili içindeki zincir felan değişmesi lazımmıs yoksa biraz sürat 1.3 motor arabada 180km...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri