Samurai yedek parça

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan talkie77 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,583

talkie77

Tolga Keskin
1996 model samuraim için ön arka amörtisörler ve istavroz dişlisine ihtiyacım var.Kargo ile nerden alabilirim acaba?

Etiketler
Ynt: Samurai yedek parça

eğer ilgilenen olmassa sahibindenden antalya bölgesinde samurai parça parça satıyorlar gir bak aksesuarlardan felan ama sölim son çare olarak kullan genelde çıkma sıfırınıda getirtiyorlar diğer aksamlarda yardımcı olmaya çalısırım . kolay gelsin .

Tamirci arka amortisörleri bulduğunu ama 800 lira fiyat çektiklerini söyledi.Millet çakal olmuş...Bu kadar pahalı olmadığını biliyorum

4xfourart.com var memet becce adında samurai parçası satan bi abimiz var kendisine ulaşmayı dene sarıyerli bi arkadaş önerdi dersin o seni yönlendirir hatta sitenin linkinide verim http://tr.4xfourart.com kardeşim burdaki adam benim bildiğim gelmiş geçmiş en iyi offroad uzmanı elinde varsa yardımcı olur bi şansını dene .

Yarın bir ulaşmaya çalışayım.Çok fazla boş vakti olan bir insan değilim acaba yanlış bir araç mı seçmişim diye düşünmeye başladım.Parçaların bu kadar zor bulunacağını düşünmezdim.İnternette 95 model için parça nispeten daha çok.

96 model samurai bendede var parçalarını aksaraydan bulabiliyorum genelde Hamdolsun sorun çıkarıcak bi yeri kalmadı topladım ama bazı parçalar zor 2 parçası özellikle biri distribütör diğeri aracın beyni ama bunlardada halledilebiliyor . sana verdiğim linkte araç hakkında yardımcı olabilirler ama motor aksamında aksaraya gitmeni tavsiye ederim eğer ikitelli sefaköy otarafta Atatürk sanayisi felan var git bulursun derlerse, abi hiç gitme hiç bir parçası yok . ama sana tavsiye ettikleri yerleri telefonla ara sor varsa git yoksa gitme boşuna olur samurai parçalamış kimse yok orda. 92 modelin parçası daha çok daha rahat uydurma yerli malı şeklinde yapılabiliyor . :D

Tüm hevesim kaçtı.Aracı alalı 10 gün oluyor.Önce motor ve yürüyenden başlayayım dedim.Sonra boya iç döşeme hardtop bagaj v.s düşünüyordum.Motor iyi çıktı ama yürürde değişecek parçaların böyle zor bulunması canımı sıktı açıkçası.Amortisörlerin tanesine 400 lira çektiler telefonda;yok efendim japonyadan özel gelecekmiş...Her parça lazım olduğunda ta İstanbul'a mı gideceğim diye düşünmeye başladım.İstanbul buraya 9 saat...10 gün süre içinde gereken parçaları bulup aracı istediğim hale getiremezsem satıcam sanırım.etrafımdakile Niva al diye bu sebeple söylemişler demek ki.Japondur dedim Suzuki olsun dedim ama çekik gözlü zorlayacak sanırım bir hayli.

Herkese benden çay :smiley: :smiley: keyiifliyim gereken parçaları buldum.Enes arkadaşa ve yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim.

Sayın Tolga sizin adınıza çok sevindim hadi hayırlısı..Bu paylaşımların çok yararlı olduğunu düşünüyorum...

Bu arada sayın Enes sizin yardımlarınızla oldu herhalde ben de kendi adıma bir Samurai'ci olarak size teşekkür ediyorum...

Forumun güzelliği bu işte.Enes kardeşim ve başka bir arkadaş daha çok yardımcı oldu.Bu forum olmasaydı bazı insafsızların eline düşecektim .Bir tek amortisöre utanmadan 400 lira para isteyen insafsızlar var maalesef...

abi oda iyi benim yağ keçesi değişicekti sağ tarafın bilye dağalmıs yok bunun içinde conta felan var dedi bişeler saydı 250 tl hallederim dedi evin önünde söktüm 5 tl keçe aldım hiç bişeyi kalmadı aynı seyi baskasına 100 tl demiş gün gelir devran döner horoz döner tavuk ..... bilgi paylaşmak güzel bişe söke taka öğrendik bu arabayı yaşasın samurai :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,029
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR