Arama sonuçlarınız

1. hiperaktif

Suzuki samurai distribütör

Aracın distribütör manyetizması(sayacı,okuyucu) olarak bilinen parçası bozuldu aksaray atatürk sanyisi ve eski sanayide bulamadım servislerindede yok bulabileceğim bi yer varsa gözümden kaçmış olabiir bi yer varsa yardımlarınızı bekliyorum Aracım 96 model samurai 1.3 motor saygılarımla.

2. hiperaktif

satılık suzuki samurai

Ynt: satılık suzuki samurai süper fikir ama ben o kadar parayı 3 ayda toplayamamki abi ben bitane buldum adam 2.500 tl 92 model ruhsatsız satıyor . yazın işe girerim anca o kadarını alırım onuda yavas yavas toplarım Allahın izniyle. ailem şikayetçi olmasa arabadan, ben hayatta satmam abi...
  3. hiperaktif

satılık suzuki samurai

Ynt: satılık suzuki samurai saol abim :D Yok abi güzel bi gezi nasip olmadı genelde kendim felan öle ufak grup gezileri yaptık :D bunu satıcam ailem kendine göre bir araç alır büyük ihtimal arabadan şikayetçi olan onlar yazın ben kendi paramla gene bir samurai alıcam inş :D o kadar emek...

4. hiperaktif

satılık suzuki samurai

Ynt: satılık suzuki samurai hiç sorma abi bi araziye çıkmak nasip olmadı :D abi kapı sorun değilde makaslı yok rahat değil yok çukurdan sert geçio araç sert dedim satarım ne yaparsanız yapın dedim ama yaz ayında kendi paramla alırım ona karışamazlar :D:D:D Çamura bulandık bikere :D...
  5. hiperaktif

satılık suzuki samurai

Abiler ailemin offroad sevgisinden uzak olduğu için aracımı satıyorum araç makaslı konforlu değil diye dırdır etmeleri bıktırdı samurai 96 model olan aracımı satıyorum fiyatı uygun gibi 10.000 tl veren vericem . araç hakkında detaylı bilgi verebilirim . fiyatta hatam varsa düzeltip uygun...

6. hiperaktif

İstanbul'da Neden Yeterince Etkinlik Yok ?

Ynt: İstanbul'da Neden Yeterince Etkinlik Yok ? teşekkürler abi izlemeye gidicem ama burada tanısma maksatlı bi gezi olsa burdaki arkadaşlar bu etkinliğe katılsa böle ufak yada tecrübeli abilerimiz ve araçlarıyla şöle bi gezi yapsak daha bi farklı eğlence olurdu :D ucunda güzel bi sucuk +...

7. hiperaktif

Ynt: İstanbul'da Neden Yeterince Etkinlik Yok ? tam olarak nerede bu düzenleme abi biraz detaylı bilgi vermende sakınca yoksa açıklayabilirmisin .
  8. hiperaktif

Ynt: İstanbul'da Neden Yeterince Etkinlik Yok ? Yakın takip :D hade gidelim abi cuma akşamı anadolu yada rumeli hisarına gidip bi mangal felan :d böle bi ortam tanısma maksatlı sucuk köfte çay varmı gelen :D
  9. hiperaktif

İstanbulda Bisiklet ile Yapılabilecek Kısa Doğa Turları

Ynt: İstanbulda Bisiklet ile Yapılabilecek Kısa Doğa Turları Herkez ayrı telden yazmıs ne zaman gidiyoruz :D saygılarımla .

10. hiperaktif

tanışma maksatlı gezi

Ynt: tanışma maksatlı gezi günler çuvala girmedi yaparız bişeler bizde acemiyiz gelicekler veya düzenleyenler olursa katılırız bakalım olursa gider olmassa gidilecek bi yer buluruz :D

11. hiperaktif

16 nisan kemer gezimiz

Ynt: 16 nisan kemer gezimiz tmm abi ilk gezide görüşmek üzere :D
  12. hiperaktif

tanışma maksatlı gezi

Ynt: tanışma maksatlı gezi kolay gelsim abi yolda kalmaktan iyidir nasipsi bidahakine ben ümitliydim ama bitek kürşad abi geldi sağolsun karşı tarafada geçtik baktık kimse yok piyasada dedi dönelim bende tmm dedm döndük :D

13. hiperaktif

16 nisan kemer gezimiz

Ynt: 16 nisan kemer gezimiz Abi bnm numaram 0534 353 47 21 her cumartesi eşlik etmek isterim gideceğiniz zaman bi gün önceden konusursak eşlik etmek isterim teşekkürler .
  14. hiperaktif

tanışma maksatlı gezi

Ynt: tanışma maksatlı gezi Bi kürşad abi geldi bizde geri döndük :D
  15. hiperaktif

16 nisan kemer gezimiz

Ynt: 16 nisan kemer gezimiz büyük bi zevkle gelirim samurai kabulunüzse :D

16. hiperaktif

16 nisan kemer gezimiz

Ynt: 16 nisan kemer gezimiz Abi güzel bi gezi bi dahaki geziye misafir kabulu varmı acaba :D
  17. hiperaktif

tanışma maksatlı gezi

Ynt: tanışma maksatlı gezi üsküdardan geçicek arkadaşlar sabah 9.30 altunzade capıtol önünde bulusucaz ordan 4.levent metro ilerisindeki alt geçice girmeden karşı yakadakilerle bulusçaz gelicek arkadaşlar bnm aracım suzuki samurai 96 model hedefimiz kısırkaya inş bi aksilik çıkmaz . :D tel...
  18. hiperaktif

Gençler

Ynt: Gençler kamurabi kolay gelsin ö.d can sağlığı nasipse bidahakine . saol abi yarın sabah üsküdardan 9.30 da altunzade capıtol önünde olucam saat 10 gibi ordan yola çıkmak suretiyle 10.30da 4 levent ilerisindeki alt geçide girmeden önceki yerde olucam üst geçidin orda. numaram=0534...

19. hiperaktif

Gençler

Ynt: Gençler http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=72729.msg901648#msg901648 hemen düzeltilmiş haliyle oradan takipte edebiliriz ama oraya eklenenleri buradada paylaşıcam
  20. hiperaktif

tanışma maksatlı gezi

pazar günü acemi veya tecrübeli yeni arkadaşlarla bi araya eğlence maksatlı offroad gezisi planlıyoruz gelicek arkadaşların araçları full aksesuarlı olması zorunlu değil güzel bi şekilde eğlenebileceğimiz her araca uygun bi topluluk planı gelmek isteyen arkadaşlar pazar günü sabah saat...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri