16 nisan kemer gezimiz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ayazağa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,613

ayazağa

ŞAns AnCak HazırlıkLı BeyinlerE YaRdım Eder
Yer
şişli
cumartesi günü iki frontera ve yolda çamurdan kurtardığımız vos vosun katılımıyla 3 araba sucuk ızgara ateşde demleme çay sonrasında ormanda ağaçlarına arasında off road

IMG_0312.jpg

IMG_0313.jpg

IMG_0314.jpg

IMG_0315.jpg

IMG_0318.jpg

Etiketler

Ynt: 16 nisan kemer gezimiz

Olmazmı bekleriz valla biz genelde 2 fronti gidiyoruz cumartesi kurtardığımız vosun sahibi arkadaşdasda gezenbilir üyesimiş onuda aldık valla güzel geçti havada iyiydi
Aksilik olmassa hafaya göl kenarında yapacağız
bekleriz

Abi bnm numaram 0534 353 47 21 her cumartesi eşlik etmek isterim gideceğiniz zaman bi gün önceden konusursak eşlik etmek isterim teşekkürler .

güzel gezi olmuş rıfat kardeş .beni hatırladınmı kulak çayırında karşılaşmıştık.

Rıfat bu c.tesi sayımız artacak galiba daha keyifli olacak. Vosvosuda alalım yanımıza unutmayalım :smiley: HAA BİRDE KAMERAYI UNUTMA

Ahhh Ahhh
Arabayı sattım valla bu hafta bir 4 kapı frontiye bakcam artık onunla katılırım olmadı co pilot alırsın beni :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,029
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR