Arama sonuçlarınız

1. C

Yılın En Güvensiz Arazi Aracı: Dacia Duster

Ynt: Yılın En Güvensiz Arazi Aracı: Dacia Duster o zaman sustum ;D

2. C

Artvin-İran Tek Başına Çadır Otostop

Ynt: Artvin-İran Tek Başına Çadır Otostop helal olsun ayaklarınıza sağlık ilgi ile okudum
  3. C

Yılın En Güvensiz Arazi Aracı: Dacia Duster

Ynt: Yılın En Güvensiz Arazi Aracı: Dacia Duster yani bu testi kim nasıl yaptı veya güvenirliği ne kadar neyüdüğü belli olmayan bir muhterem duster berbat dedi ve olay orada bitti bumu yani şimdi bende 2 gün önce bir arkadaşın 2011 grand cherokee sini denedim test ettim yolda giderken...

4. C

Land Rover Defender üretimi sona erebilir!

bana biraz zor gibi geliyor ama... http://www.arabam.com/haber/Son-Haberler-Land-Rover-Defender-uretimi-sona-erebilir/Detay-293295?vzn=1
  5. C

VX100 aracımı Lübnan'a yolladım neler almalıyım

Ynt: VX100 aracımı Lübnan'a yolladım neler almalıyım Komşu, komşu ! -Hu, hu! VX100 aracın lübnandan geldi mi? -Geldi -Ne getirdi? -İnci, boncuk. -Kime, kime? -Sana, bana. -Başka kime? -Kara kediye -Kara kedi nerede? -Ağaca çıktı -Ağaç nerede? -Balta kesti -Balta nerede? -Suya düştü. -Su...

6. C

TRT Zor Yollar Yeni L200' leri

Ynt: TRT Zor Yollar Yeni L200' leri +1

7. C

TRT Zor Yollar Yeni L200' leri

Ynt: TRT Zor Yollar Yeni L200' leri üstat sanki biraz ağır olmuş gibi ne bu celal...
  8. C

Reklam Senaryolarımı Çalan Çalana!

Ynt: Reklam Senaryolarımı Çalan Çalana! bak buna inanırım üstadım sistem büyük ve güçlü olanı koruyor tutanın elinde kalıyor
  9. C

herkese merhaba 03/07/2011 defender araç aldım

Ynt: herkese merhaba 03/07/2011 defender araç aldım hacam ne kadara aldınız fiyatları uygunmu acaba

10. C

Defender Kardeşliğine bir Üye Daha

oooooo bak bu olmamış işte adana-istanbul bu kadar uzak mesafe tekrar gönder yenisini bekle heleki heves hat safhada iken yapılan harcanan emekte cabası gerilen sinirler... ama yapacak birşey yok cana gelmesin derler hayırrlısı ben inanırım her işte bir hayır olduğuna ama şunuda söylemeden...

11. C

Buna Karavan Diyenin Allah Canını Alır :D

Ynt: Buna Karavan Diyenin Allah Canını Alır :D bu karavan değil... ;D acayip bişey çözemedim ::)
  12. C

Land Rover Defender 110

Ynt: Land Rover Defender 110 gerçektende soft olduğu halde çok güzel görünüyor diri bir araç hayırlı olsun

13. C

Defender Kardeşliğine bir Üye Daha

hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde temennileri ile inşallah tarsusta da görürüzüz sizi bu arada çok diri ve güzel görünüyor
  14. C

İzmir de Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim başlıyor

Ynt: İzmir de Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim başlıyor hayırlı olsun gerçektende çok iş varmış dediğiniz gibi inşallah bir solukta bitiverir
  15. C

İzmir - Moğolistan

Ynt: İzmir - Moğolistan yolunuz açık olsun güle güle gidip gelin inşallah

16. C

TeşekkürleR

Ynt: TeşekkürleR geçmiş olsun umarım içindekiler yaralanmamıştır
  17. C

Adana Ne Kadar Ucuz Ve Yaşamak İçin Bir O Kadar Güzelmiş Meğer...

Ynt: Adana Ne Kadar Ucuz Ve Yaşamak İçin Bir O Kadar Güzelmiş Meğer... evet... bir eksiği kavgası dövüşü biraz bol oluyor suyu pahalı olabilir ama yaşam ucuz denilebilir diğer metropolere bakarak
  18. C

The Mongolia; Moğolistan (Nisan 2010)

Ynt: The Mongolia; Moğolistan (Nisan 2010) ne eğlenceli geçmiştir kimbilir temennimiz yenilerine

19. C

1992 model NİVA da rölanti problemi

Ynt: 1992 model NİVA da rölanti problemi şuda olabilir lpg beyninde küçük bir vida şeklinde hava ayar vidası varrdır onu sola doğru yani saat yönünün tersine (su musluğunu açar gibi) çevirin zaten anlarsınız motorun rahatladığını rölantisinin arttığını kafi düzeye kadar 900 devir yaparsanız...
  20. C

1992 model NİVA da rölanti problemi

Ynt: 1992 model NİVA da rölanti problemi araç ısındığına düzeliyorsa sebebi malumunuz lpg beynine sıcak su gelene kadar yani motor suyu ısınana kadar termosdat açınca beyine sıcak su gelişi ile rolanti problemi ortadan kalkar diyeceksinizki şimdi tüm araçlar bu şekildemi hayır zaten sıralı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri