Arama sonuçlarınız

1. phobios

Arabayla Yunanistana Gitmek

Ynt: Arabayla Yunanistana Gitmek bir de araç sahibi beraber değilse, ya da tüzel kişilik aracıysa, vekaletname.

2. phobios

Ayrı Bir Kış Lastiği Mi Yoksa Kışında İdare Edecek Bir A/t Lastik Mi?

Ynt: Ayrı Bir Kış Lastiği Mi Yoksa Kışında İdare Edecek Bir A/t Lastik Mi? M+S, yani çamur ve kar işareti, daha eski bir standart ve lastik hamuru değil deseni ile ilgili uygunluk veriyor. Snowflake, yani kar amblemi hamurun kış lastiği standardında olduğunu gösteriyor. Benim bilgim bu yönde.
  3. phobios

Pathfinder 2.5 Alırken Dikkat Edilecekler ?

Ynt: Pathfinder 2.5 Alırken Dikkat Edilecekler ? hayır ben ilan vermedim herhangi bir yere.

4. phobios

Prag

Ynt: Prag Bence de Karlovy ye gitmeye hiç gerek yok, ama ortaçağ gecesi, klasik müzik konserleri gerçekten keyifli atmosferler yaratıyor, tavsiye ederim. para bozdururken döviz bürolarında dikkat edin, uyanıklık yapıyorlar, tabeladaki fiyattan işlem yapmıyor çoğu, alt limit var diyorlar...
  5. phobios

Ynt: Pathfinder 2.5 Alırken Dikkat Edilecekler ? Cem Yılmaz'ın dediği gibi, iyi para veren bir garibe vereyim arabayı diyorum :D :D :D

6. phobios

Ynt: Pathfinder 2.5 Alırken Dikkat Edilecekler ? Düşük km sini bulmak zor çünkü Nissan bu aracı Türkiye'ye getirmiyor birkaç yıldır. Ben 2006 dan beri kullanırım, (gerçi 80.000'i ancak geçtim ama) düzenli bakımını yaptırırım, şimdiye kadar ağır masraf çıkarmadı.

7. phobios

Turlar ile Tatile Gideceklerin Dikkatine

Ynt: Turlar İle Tatile Gideceklerin Dikkatine Tur ile tatile gitmeye anlam veremiyorum ben. 3 - 4 defa denedim hep sıkıntı. ilk başta ucuz otel, rehberlik hizmeti, eğlenceler falan var gibi görünüyor ama kazın ayağı pek de öyle olmuyor. ucuz otelden her gün merkeze ulaşmak zaten oteli ucuz...
  8. phobios

2013 Pajero

Ynt: 2013 Pajero 2014 te kasa değiştiriyor diye duydum pajero.
  9. phobios

Ankara da En İyi Nissan Pathfinder Servisi Neresidir?

Ynt: Ankara da En İyi Nissan Pathfinder Servisi Neresidir? Yetkili servisini bulun Nisan'ın araç sayısı az oldugundan ben güvenmedim özel servislerin tecrübesine.

10. phobios

CNG (Sıkıştırılmış Doğal Gaz), Alternatif Ucuz Yakıt

Ynt: CNG (Sıkıştırılmış Doğal Gaz), Alternatif Ucuz Yakıt doğrusu güncel durumu bilemiyorum, takip etmiyorum. illa ki değişiklikler olmuştur. ben istasyonu kapatmama sebep olan olumsuzlukları sıraladım, o yıllarda hepsi tek tek başımıza geldi. biz de küstük oynamıyoruz artık :D

11. phobios

CNG (Sıkıştırılmış Doğal Gaz), Alternatif Ucuz Yakıt

Ynt: CNG (Sıkıştırılmış Doğal Gaz), Alternatif Ucuz Yakıt Yok yok açılmadı, o web sitesi eski montaj firmasına ait, güncel değil. iş neden tutmadı, çünkü LPG ile arasındaki fiyat avantajının vatandaşa ulaşmasını engelleyecek şekilde ÖTV artırıldı, üzerine LPG ve CNG yönetmeliği, LPG...
  12. phobios

HGS hakkında

Ynt: HGS hakkında sistemi basitleştirmek yerine karmaşıklaştırdığımız için bu işin sorunlar kolay kolay bitmez, özellikle köprülerdeki kaos da azalmaz. gişeden geçişler ne kadar çeşitlenirse, hem operasyonda hem de trafikte sıkıntı o kadar artar.

13. phobios

2005 nissan pick up eurodizel mi normal dizelmi

Ynt: 2005 nissan pick up eurodizel mi normal dizelmi Bendeki bilgi şu şekild ancak doğruluğunu başka yerden de teyit etmenizi öneririm; Önceden satılan normal dizel artık satılmıyor. Önceden eurodizel diye satılan dizel ise, örneğin shell'de v-power diesel diye satılıyor artık. GTL diye...
  14. phobios

Kar paleti-Kar zinciri

Ynt: Kar paleti-Kar zinciri arasokaklarda zincir palet eziyet iş gerçekten, İstanbul'da kış lastiği yeter de artar. ille de zincir derseniz atlı zincir olur cevabım. arabaya göre modifiye ediyorlar zinciri.
  15. phobios

karda en iyi 4x4

Ynt: karda en iyi 4x4 Arkadaşlar, Şu anda Reha Abi'nin hakkında uyarı yaptığı mesajları silindikleri için göremiyorsunuz, ancak uyarısında sonuna kadar haklıdır. Dikkatiniz ve yapıcı paylaşımlarınız için teşekkür ederim.

16. phobios

Ispanya vizesi ile italyaya giris mumkunmu?

Ynt: Ispanya vizesi ile italyaya giris mumkunmu? İtalyanlar rahat adamlar takılmazlar öyle detaylara :D Ben Leonardo da Vinci Havaalanından giriş yapmıştım, ne vize sayfasına ne de fotograf sayfasına bakmışlardı, rastgele boş bir sayfaya giriş basıp yollamışlardı :D
  17. phobios

autoshow

Ynt: autoshow Sahi araba da var di mi o fuarda 8)
  18. phobios

Arkadaşlar schengen vizesi hakkında çok acil yardım

Ynt: Arkadaşlar schengen vizesi hakkında çok acil yardım İtalya'ya girerken pasaporta bile lütfen baktıkları için sorun olmaz bence :D Rahat adamlar.

19. phobios

kış lastiği zorunluluğu.

Ynt: kış lastiği zorunluluğu. Uygulama başlarsa, muhtemelen kar logosu olan lastikleri isterler diye tahmin ediyorum.
  20. phobios

Dalış Kampı

Ynt: Dalış Kampı böcek sinek girmesin yeter, bir de zemin çakıllıdır, kalınca bir mat veya şişme yatak iş görür.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR