Arama sonuçlarınız

1. K

Bende L200 Lendim

Ynt: Bende L200 Lendim maşallah... hocam tavan barlarının montajı vida ile tavan delinerek mi yapıldı yoksa yapıştırma mı? yapıştırma ise kendiliğinden yapışkanı mevcut mu yoksa ilave bir malzeme mi kullanıldı? bilgi verebilirseniz çok memnun olurum...

2. K

L-200 Lastik ebadına bağlı değişimler

Ynt: L-200 Lastik Ebadına Bağlı Değişimler hocam güle güle keyifle kullanın lastiklerinizi.. nereden aldığınız hakkında bilgi verebilir misiniz?
  3. K

Bende L200 Lendim

Ynt: Bende L200 Lendim bende de tam tur sağ veya sol yapınca sürtüyordu çamurluk içindeki plastik davlumbazlara.. tam sürttüğü yerleri ısıtıp çamurluk içine doğru bastırdık, kurtardı..

4. K

Bende L200 Lendim

Ynt: Bende L200 Lendim hayırlı olsun, görsel olarak da nefis olmuş.. keyifli sürüşler diliyorum.. bir de yakıtı takip edin bakalım etkileyecek mi?? bu arada 255 55 20 ile 265 75 16 arasında çap sadece 15mm fark eder, bunun yükselmeye etkisi ise yarıçap kadar olur yani 7,5mm. MT lastiğin diş...
  5. K

Ynt: L-200 Lastik Ebadına Bağlı Değişimler haklısın hocam.. gönül BF istiyor tabi ama duygusal kriterler işi zorlaştırıyor :) yine de dediğiniz gibi acele etmeden akıllıca karar vermek lazım.. şu anki MT kombinasyonumdan memnunum.. AT'ler çok daha yoğun kullanılacağından gerçekten iyi bir...

6. K

Ynt: L-200 Lastik Ebadına Bağlı Değişimler tavsiyeleriniz için teşekürler hocam.. offset jantın görüntüsünün cazibesinden nasıl vazgeçerim bilmiyorum, zor bir karar olacak 16-17 seçimi :) BF A/T'nin fiyatının ciddi yüksek olması sebebiyle alternatif AT'ler araştırıyorum ancak objektif...

7. K

Ynt: L-200 Lastik Ebadına Bağlı Değişimler 285 75 16 yükseltme isteyebilir hocam, sürteceği kesin.. gerçi yükseltme ile 305 takanlar da var.. ben yoğunlukla uzun yol yapıyorum hocam, o yüzden uzun yolda MT'leri heba etmenin anlamı yok... evimde yerim mevcut, iki takım jant lastiğim oldu mu...
  8. K

Bende L200 Lendim

Ynt: Bende L200 Lendim hocam güzel seçim, güle güle kullanın... jant ve lastik ölçüsünü de yazar mısınız, özellikle off-set değeri kaç? sizin jantın 16'sı bende kaliperlere sürtmüştü, offseti daha fazla olanı da yoktu, vazgeçmek zorunda kalmıştım...
  9. K

Ynt: L-200 Lastik Ebadına Bağlı Değişimler merhaba hocam.. benim L200'ün de orjinal jantları 17. Ben onları yazın kullanmak için söküp garaja koydum. Bir takım off-setli 16 jant aldım, off-set değerinden emin değilim, büyük ihtimalle 35, daha düşük offset değerli bir jant denedim ancak...

10. K

Başkomutanın İzinde Sakaryadan İzmire

Ynt: Başkomutanın İzinde Sakaryadan İzmire tebrikler komutanım.. Mustafa Kemal'in askerleri işte böyle olur... gurur duydum...

11. K

Bende L200 Lendim

Ynt: Bende L200 Lendim hayırlı olsun, keyifle kullanmanız dileğiyle..
  12. K

Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz?

Ynt: Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz? Mehmet Kocaali - 2007 L200 4x4 Intense Lux AT

13. K

Mitsubishi L200 4x4

Ynt: Mitsubishi L200 4x4 maşallah hocam, aracınız pek güzel.. jant ve lastik ebatları nedir? jantta ne kadar offset var, -35 mi daha fazla mı? onun haricinde spacer vs var mı?
  14. K

L200 Yakıt Durumu

Ynt: L200 Yakıt Durumu geçtiğimiz cuma günü Ankara'dan aldım 2007 model 4x4 L200'ümü.. otomatik vites.. ralliart paketli.. üzerinde 245x65x17 orjinal lastikleri var. Depoyu ağzına kadar doldurup yola çıktım. Ankara - Bursa 400 km, ortalama hızım 85km/h ile evime ulaştığımda yol bilgisayarı...
  15. K

Bursa- Karacabey Longoz Ormanı Maceram

Ynt: Bursa- Karacabey Longoz Ormanı Maceram 11 Aralık 2011 günü Bursa Karacabey longoz ormanlarına gittik. Boğazköy'den direk longoza giren bir toprak yol var, onu bitene kadar takip ettik. Sonra geri dönüp Bayramdere'de bir kahvehanede sahilden derenin denize döküldüğü noktaya gidip...

16. K

Ynt: Bursa- Karacabey Longoz Ormanı Maceram longoz'a yaptığım gezileri başka bir forumda arkadaşlarımla paylaşmıştım, aynen aktarıyorum, GPS kayıtlarını da ekledim.. ilk önce son geziden başlayayım :) 15 Ekim 2012 günü 5 kişi düştük yola; istikamet Karacabey Longoz Ormanları ve akabinde...
  17. K

Ynt: Bursa- Karacabey Longoz Ormanı Maceram merhaba hocam.. yazının tamamını okudum, güzel bir yürüyüş yapmışsın.. gezdiğin yerleri ne yazık ki Bayramdere halkı bile iyi bilmiyor.. çok sevindim oraları tanıtan yazılar ve videolar paylaştığını görünce.. ben Bursa'da ikamet ediyorum, longoza...
  18. K

ALAÇAM ULUDAĞ ZİRVE

Ynt: ALAÇAM ULUDAĞ ZİRVE Alaçam'dan göllere birkaç kez 4 çeker aracımla çıktım. Henüz çok yağış olmadı, altı yüksek bir araçla epey yukarı çıkabilirsiniz. Orman sınırından sonra yol epey taşlı bir hal alıyor, önerim aracınızı orada bırakmanız ve yürümeye başlamanız yönünde olur, yine de yol...

19. K

Alaçam Dombayçukuru Yaylası Kampı-Kestel/Bursa

Ynt: Alaçam Dombayçukuru Yaylası Kampı-Kestel/Bursa Dombay'dan sonra bitki örtüsünün bitim seviyesine kadar yol toprak, oralardan çok sular aktığı için yer yer yarıklar oluyor.. 4 çekerle rahat çıkılıyor, cross tipi motosiklet de rahat çıkar, çok alçak olmayan bir otomobil ile bir tarafını...
  20. K

2004 Model 2.0 Grand Viıtara Modifiyeleri

o zaman hayırlısı diyelim..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,030
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom