Bende L200 Lendim

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yılmaz45 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 69
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 44,459
Ynt: Bende L200 Lendim

Yılmaz bey aracınız hayırlı uğrulu olsun..kazasız belasız sürüşler diliyorum..nacizane ufak bir tavsiyede bulunacağım..tampon be ızgara bakalitlerinde sprey boyalar zamanla gidiyor..bunun yerine plastiDip kullanmak daha doğru olmazmı..http://www.hepsiburada.com/liste/plastidip-plastik-kaplama-spreyi-siyah/productDetails.aspx?productId=otensplastidip&categoryId=20035749
http://www.youtube.com/watch?v=vEzxDLXjF_Y
sevgiyle kalın..

Etiketler

es45' Alıntı:
Yılmaz bey aracınız hayırlı uğrulu olsun..kazasız belasız sürüşler diliyorum..nacizane ufak bir tavsiyede bulunacağım..tampon be ızgara bakalitlerinde sprey boyalar zamanla gidiyor..bunun yerine plastiDip kullanmak daha doğru olmazmı..http://www.hepsiburada.com/liste/plastidip-plastik-kaplama-spreyi-siyah/productDetails.aspx?productId=otensplastidip&categoryId=20035749
http://www.youtube.com/watch?v=vEzxDLXjF_Y
sevgiyle kalın..
evet bu konuda haklısınız teşekürler .plasti dipi çok araştırdım kendi sitelerinden ve video paylaşım sitelerinden baya fikir edindim ama ben aracımı ikinci el aldıgım için küçük çakıl çarpmalarndan dolayı kartel koruyucu benek benekti ön ızgara çok çizikti malum giderdik ama plasti dip uygulamayı düşündüğüm ön gögüs olabilir mesela.

şimdilik begendiklerim bunlar.sizin tavsiyelerinizi alabilirmiyim forum üyeleri .....yardım

7469_buyuk.jpg

10423_buyuk.jpg

8218_buyuk.jpg

hayırlı olsun insallah bende yakında l200 sahibi olacam simdilik beklemedeyim ücüncü resimdeki jant ben olsam onu takardım bide bf goodrich at lastigi takın her türlü yolda gider ve aracın altında cok güzel duruyor takacagınız jant biraz ofsetli dursun aracın görünümüne cok sey katıyor resmide fikir versin diye ekledim kolay gelsin güle güle kullanın kazasız belasız

040220121790.jpg

Hayırlı olsun bende geçen hafta L200 aldım,bence 16 cant ve geniş yanaklı bir lastik ideal,benimkiler öyle çok rahat,resimleri ilerde eklerim, tek eksiğim egr valfi :(( daha kimse cevap yazmadı iptali yapanlardan cevap bekliyorum

motorize06' Alıntı:
hayırlı olsun insallah bende yakında l200 sahibi olacam simdilik beklemedeyim ücüncü resimdeki jant ben olsam onu takardım bide bf goodrich at lastigi takın her türlü yolda gider ve aracın altında cok güzel duruyor takacagınız jant biraz ofsetli dursun aracın görünümüne cok sey katıyor resmide fikir versin diye ekledim kolay gelsin güle güle kullanın kazasız belasız
ömer faruk bey teşekkür ederim fikirler için sizin aracın iki üç fotografını çekip atarsanız sevinirim gercekten lastikler hoş duruyo.ölçülerin yakın mesafeden çekip atarsanız sevinirim çok saygılar.

YoRuKoGLu' Alıntı:
Hayırlı olsun bende geçen hafta L200 aldım,bence 16 cant ve geniş yanaklı bir lastik ideal,benimkiler öyle çok rahat,resimleri ilerde eklerim, tek eksiğim egr valfi :(( daha kimse cevap yazmadı iptali yapanlardan cevap bekliyorum
sizede çok teşekkürler hayırlı olsun sizin aracınızda kazasız belasız kullanın inşallah .o konuda benimde bilgim yok detaylı yazarsanız dayımdan bilgi alabilirim.

yılmaz45' Alıntı:
ömer faruk bey teşekkür ederim fikirler için sizin aracın iki üç fotografını çekip atarsanız sevinirim gercekten lastikler hoş duruyo.ölçülerin yakın mesafeden çekip atarsanız sevinirim çok saygılar.
kardes arac su an bende degıl babamın hosuna gittigi icin malesef üstünden inmiyor ama jantlar 15 jant ölcülerini tam bilmiyorum

arkadaşlar yardıma ihtiyacım var lütfen bilgi yazın 15 pdv jant begendim ama fren merkezine kalpere sürtme yapıyor diyorlar nasıl cözecegim ben bu problemi

güzel secim tebrikler ben resim bulamadım daha dogrusu arac babamda banada onun anadolu düstü malesef onun icin resim gönderemiyorum baska

hocam resimlerini bekliyoruz sürtme yaparsa araya ince bir flans koyarsınız onu lastıkciler bilir aynı dert bende var anadola jant taktık zıplamaya basladı fırsat bulsam gidip yaptıracam

hocam güzel seçim, güle güle kullanın...

jant ve lastik ölçüsünü de yazar mısınız, özellikle off-set değeri kaç? sizin jantın 16'sı bende kaliperlere sürtmüştü, offseti daha fazla olanı da yoktu, vazgeçmek zorunda kalmıştım...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR