Arama sonuçlarınız

1. M

Çocuklarla Doğaya Çıkmak

Ynt: Çocuklarla Doğaya Çıkmak Doğa sevgisini aşılamak için boş vakitlerimizde çocuklarımızı yanımıza alıp onları sıkmadan eğlenceli bir şekilde çadırlarımızda kamp yapmalıyız.Benim 12 yaşındaki kızımın gönlü olsun diye yazın balkona çadır kurup onun içinde yatıyoruz bir aksilik çıkmazda...

2. M

Menekşe Yaylasında Kamp

Ynt: Menekşe Yaylasında Kamp Her yerde böyle densizler insanın karşısına çıkabilir 1-2 kişi oranın kötü bir yer olduğunu ifade etmezler nasıl bir elimizdeki parmaklar birbirinden farklıysa insanlarıda farklı yapıda olabilir.
  3. M

Çadır Onarımı Hakkında Bilgi

Ynt: Çadır Onarımı Hakkında Bilgi Bir arkadaşım çadırların dikişyerlerinin izalasyonu için bal mumu kullanıyor.

4. M

Boncuk Kamping; Marmaris

Ynt: Boncuk Kamping; Marmaris İlkerabi bu sene Boncuk Koyunda genelde hangi cins balık yakaladınız.
  5. M

Çadır Tatili İçin En İyi 10 Adres

Ynt: Çadır Tatili İçin En İyi 10 Adres Sayın ilkerabi bu sene hangi ay geleceksiniz Boncuk Koyuna.

6. M

Suuçtu Şelalesi

Ynt: Suuçtu Şelalesi Sayın Cavid Bey,bu cennet gibi Suuçtu Şelalesinin enfes resimlerine insan bakmaya doyamıyor bu yakın ilginize çok teşekkür ederim.

7. M

Suuçtu Şelalesi ve MustafaKemalPaşa (8-9 Mart 2008)

Ynt: Suuçtu Şelalesi ve MustafaKemalPaşa (8-9 Mart 2008) Harika resimler burası adeta cennetten bir köşe .
  8. M

ATV' ler Hakkında Bilgi

Ynt: ATV' ler Hakkında Bilgi Karar verdiğimde bunu ılk size haber vermeyeceğimde kime vereceğim bu yakın ilginize çok teşekkür ederim.
  9. M

Eylül'de Bağbozumu

Ynt: Eylül'de Bağbozumu Bir ara bende evde şarap yapmıştım ama daha sonra ilk yaptığım şarabın kalitesini tutturamayınca hevesim kırıldı bir dahada yapmadım.

10. M

Sonbahar Manzarasının En Güzel 10 Adresi

Ynt: Sonbahar Manzarasının En Güzel 10 Adresi Harika renkler adeta renklerin dansı

11. M

Lekton Barış ve Dostluk Festivali

Ynt: Lekton Barış ve Dostluk Festivali Kendimize ait yatlaYunan Adalarının bir çoğunu,feribotla Marmaris-Rodos Adası arası uzun yıllar çalıştım Yunanlılardan hiç bir kötülük görmedim halkı aynı bizim gibi sadece daha önce savaşlarda yakınlarını kaybedenler biraz bize karşı öfkeli ,onlarda...
  12. M

Kaş

Ynt: Kaş Kaş ı ilk 1980 yılında kendi teknemizle mavi yolculuk yaparkengörmüştüm o zamanlar küçücük bir yerdi şimdi ise tanınmayacak derecede büyümüş eski sevimli hali kaybolmuş.

13. M

Kuş Cennetleri

Ynt: Kuş Cennetleri Bu gibi yerlerde olmasa kuşları sadece resimlerde göreceğiz bu gibi yerlerin sayısı arttırılmalı.
  14. M

Baharın En Güzel 10 Rotası

Ynt: Baharın En Güzel 10 Rotası Daha fazla olması gerekir ülkemizde bu kadar az yer olamaz
  15. M

Gelincikler Solmadan Işıklı Dağa Doğru

Ynt: Gelincikler Solmadan Işıklı Dağa Doğru Resimde olsaymış harika olacakmış güzel bir gezi yazısı ama resimsiz biraz yavan olmuş

16. M

Ölmeden Önce Görmeniz Gereken 22 Yer

Ynt: Ölmeden Önce Görmeniz Gereken 22 Yer Marmaris,Rodos,Santorini.Mikanos adalarını unutmayalım.
  17. M

Al Evimi, Ver Evini Tatili

Ynt: Al Evimi, Ver Evini Tatili Ülkemiz için daha erken diye düşünüyorum çünkü çevremde böyle bir tatil yapan bir aileyi ne gördüm nede duydum zamana ihtiyacımız var.
  18. M

Gezenbilir İznik Gezisi (06 Kasım 2006)

Ynt: Gezenbilir İznik Gezisi (06 Kasım 2006) Çok güzel bir gezi olmuş bunu bizlerle paylaştığınız için teşekkürler.

19. M

Heybeliada

Ynt: Heybeliada Bu güzel yazınıza keşke bir kaç resim ekleseniz daha güzel olurdu resimsiz pek bir şeye benzemiyor yazılar.
  20. M

Püfür Püfür Tatiller

Ynt: Püfür Püfür Tatiller Böylesine güzel yerler olmasa bu dünya çekilmezdi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,030
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom