Arama sonuçlarınız

1. veteriner

2006 Xl7 Lastik

Ynt: 2006 Xl7 Lastik Ben standart araçta 225-75 kullanıyorum, yani çap sizin bahsettiğiniz ebattan daha küçük, ancak benim ebat kanaatimce hem çamurluk içlerinde sürtme riski, hem de çekiş açısından sınırda. Denemediğimden kesin konuşmayayım ama büyük ihtimal 245-70 hem sürter, hem de araç...

2. veteriner

Xl-7 2.0 Td Arıza Kodu P1352

Ynt: Xl-7 2.0 Td Arıza Kodu P1352 Teşekkürler hocam, yanlız XL-7 de test işlemi konuştuğumuz gibi sökülmeden yapılamıyor, ama belki böylesi daha sağlıklı çalışan buji nar gibi kızarıyor, çalışmayanda bir numara yok, yani insan gözüyle görüyor.
  3. veteriner

Xl-7 2.0 Td Arıza Kodu P1352

2006, 142 bindeki XL-7 2.0 TD aracımda, hiçbir anormallik olmamasına rağmen Garmın Ecoroute cihazıyla beyni tarattığımda P1352 hata kodu okuyordu. Kodu sildikten sonra hava çok soğuksa aynı gün yaklaşık 50 km civarı yol yapınca tekrar kodu yazıyordu, eğer hava biraz ılıksa birkaç gün 200-250 km...

4. veteriner

Arazi Işığı Sürekli Yanıyorr Yardım!!!

Ynt: Arazi Işığı Sürekli Yanıyorr Yardım!!! Şanzımanın üstünde o ışığın yanmasını sağlayan bir soket var, sıkıntı oradadır, söküp temizleyip, diğer konuda tavsiye ettiğim wd 40 veya bir kontak sprey sıkıp deneyin.
  5. veteriner

Suzuki Vitara Jlx Cam Otomatikleri Çalışmıyor

Ynt: Suzuki Vitara Jlx Cam Otomatikleri Çalışmıyor Yağı kurutmaya gerek yok, sıkıp direk takın, benzer olay benim de başıma gelmişti, oto elektrikçiye gittiğimde düzeltiyor ama bir kaç gün sonra aynı olay aynı camda veya başka bir camda tekrar meydana geliyordu. Dediğim şekilde bolca wd 40...

6. veteriner

arkadaşlar dostlar ustalar yardımcı olabilirmisiniz???

Ynt: Arkadaşlar Dostlar Ustalar Yardımcı Olabilirmisiniz??? Debriyaj halatı olabilir.

7. veteriner

Suzuki Vitara Jlx Cam Otomatikleri Çalışmıyor

Ynt: Suzuki Vitara Jlx Cam Otomatikleri Çalışmıyor Amatör bir deneme tavsiye edeyim, düğmeleri etrafındaki çerçevesiyle döşemede oturdukları yerlerinden çıkarın, hem arkasındaki sokete ve daha aşağıda bir soket daha var ona, fişlerini çıkarıp bolca wd-40 sıkın , takıp tekrar deneyin.
  8. veteriner

Bir Kaç Soru

Ynt: Bir Kaç Soru 94 tek kapılar karbüratörlüdür. Hublar sonradan değişmediyse otomatiktir, dış görünümlerinden anlarsınız, manuellerin üzerinde free-lock yazısı ve yön işaretleri vardır, otomatiklerde auto free hub yazar. Test etmenin en pratik yolu aracı dört çekere alıp arka diferansiyelden...
  9. veteriner

Katalitik konvertör ömrü

Ynt: Katalitik Konvertör Ömrü Benim eski JLX imde 200 bin civarındayken zaten fabrika değerlerinde yakan araçta yakıt düşer düşüncesiyle söktürmüştüm, sökmek için eksozcu dıştan balyozla vurduğundan paramparça çıktı, bu nedenle tıkalı mıydı vs... fikrim yok, fakat yakıt tüketimi zerre...

10. veteriner

2004 2005 Suzuki Grand Vitara Parca Parca Satılık

Ynt: 2004 2005 Suzuki Grand Vitara Parca Parca Satılık Benim aracın önkolçak kapağının kilit mekanizması eksik. Bu mekanizmayı mı satarsınız, kapağı mı, komple kolçağı mı?

11. veteriner

Aciil 2003 Suziki Vitara

Ynt: Aciil 2003 Suziki Vitara http://www.genctokel.com/
  12. veteriner

Suzuki Vitara 1.6 Jlx 5 Kapı

Ynt: Suzuki Vitara 1.6 Jlx 5 Kapı 16-17 idealdir.

13. veteriner

harici dijital hararet ve devir saati

Ynt: Harici Dijital Hararet Ve Devir Saati Kadir Bey, araca pembe - kırmızı antifriz koymanız bir çok yönden avantaj, fakat 10 yaş üzeri bir araçta hele ki geçmişte mavi antifriz+çeşme suyu kombinasyonu kullanılmışsa riskli bir işlem. Ben eski JLX ime kırmızı koyduktan sonra ara ara su...
  14. veteriner

Ynt: Harici Dijital Hararet Ve Devir Saati Hocam geçmiş olsun acil şifalar dilerim.
  15. veteriner

Ynt: Harici Dijital Hararet Ve Devir Saati Selamlar. Bu cihazın montaj sonrası kalibre edilmesi gerekiyor. Aracınızın marka-modelinin JLX 1.6 olduğunu varsayarak söylüyorum. Bunun en kolay yöntemi, aracı olduğu yerde çalıştırıp hararet göstergesini takip ederek hararetin bir süre yükseldikten...

16. veteriner

Suzuki Vitara Hakkında Yardımlarıızı Bekliyorum!!!

Ynt: Suzuki Vitara Hakkında Yardımlarıızı Bekliyorum!!! Merhabalar. Sizin de belirttiğiniz gibi aradığınız sorunun cevabı biraz forumda zaman geçirmeyi gerektiriyor. Ben 7 yıl Vitara kullanıp sonrasında Grand'a geçmiş biri olarak kısa bir özet yapıp fikrimi söyleyeyim. Vitara alırken ölücülük...
  17. veteriner

Service Esp System Uyarısı Çözümü

Ynt: Service Esp System Uyarısı Çözümü Çok faydalı bir bilgi , teşekkürler.
  18. veteriner

Yeni Alacağım Grand Vitara Hakkında Yardımcı Olurmusnuz

Ynt: Yeni Alacağım Grand Vitara Hakkında Yardımcı Olurmusnuz 17-18.

19. veteriner

Suzuki S*4 Crossover Olarak Geldi Gelmese De Olurdu

Ynt: Suzuki S*4 Crossover Olarak Geldi Gelmese De Olurdu Aslında İspanya Santana motor tarafından üretilen JLX in güncel 1.6 dizel versiyonunu getirseler mükemmel olur.
  20. veteriner

Dacia Duster Satılık

Ynt: Dacia Duster Satılık Yani normali 200 bin midir? Motora ne kadar masraf edildi?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,030
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri