Arama sonuçlarınız

1. veteriner

Dacia Duster Satılık

Ynt: Dacia Duster Satılık İyi Günler, Hayırlı satışlar Halit Bey. Aracı bir arkadaşım düşünüyor, üyeliği olmadığından benden sormamı rica etti. Araç bu km'deyken neden motor yapıldı, hararet felan mı yaptı? Yoksa motor ömrü normalde bu kadar mıdır? Teşekkürler. Saygılarımla.

2. veteriner

4x4 Işıgı Hakkında

Ynt: 4x4 Işıgı Hakkında Şanzıman üzerinde 4x4 ışığı ile ilgili bir soket var, ışığın yanmaması bu soketin düzgün takılmamasından veya burada bir arızadan olabilir.
  3. veteriner

XL7 yakıt sarfiyatı

Ynt: Xl7 Yakıt Sarfiyatı Bir daha bu tüketimi zor yakalarım heralde, yaş ilerledikçe sıkıcı oluyor 70'le gitmek. ;D

4. veteriner

XL7 yakıt sarfiyatı

Ynt: Xl7 Yakıt Sarfiyatı Son tüketim ölçümünü Denizli-Konya gidiş dönüş yolculuğunda yaptım. Yol 799 km tüketim 42.27 lt ortalama 5.3 lt/100 km. Lastik ebadı orjinalden %8 büyük olan 225-75-16 AT. Sürüş ekonomik modda. 2000 devirde vites değişimi, 1500-1500 devirde 70 hızla.
  5. veteriner

2004 Grand Vitara

Ynt: 2004 Grand Vitara .

6. veteriner

2008 Grand Vitara 2.0 +lpg

Ynt: 2008 Grand Vitara 2.0 +lpg Kullanma kılavuzu için suzuki.com.tr adresinden iletişim bölümüne mail atarak ya da Mahmut Bey'e telefonla ulaşarak adresinize göndertebilirsiniz.

7. veteriner

2009 1.9 Ddis Almak Üzereyim Nelere Baktırmamız Gerek Acaba.

Ynt: 2009 1.9 Ddis Almak Üzereyim Nelere Baktırmamız Gerek Acaba. Elektronik donanımlı bir araç olduğundan Yaşar Hocam'ızın söylediklerine ilaveten mutlaka arıza tespit cihazına bağlatıp beyinde kayıtlı bir arıza kodu var mı bakılmalı. Her sorun arıza ışığı yakmayabiliyor.
  8. veteriner

İlk Araç

Ynt: İlk Araç Zor.
  9. veteriner

Mt Lastik İhtiyacı

Ynt: Mt Lastik İhtiyacı Hayırlı olsun üstad, kazasız belasız kullanmak nasip olsun. Bunlar da zaten Kumho KL71 'in ikizi. MT ler araca ayrı bir hava veriyor. Sürüş izlenimlerini de aktarırsan memnun olurum.

10. veteriner

Suzukiye Bridgestone A/t Lastik

Ynt: Suzukiye Bridgestone A/t Lastik Güle güle kullanın. Ben de bir kaç ay önce Bridgestone Dueler AT 694 taktım xl-7 ye. Eski sahibinin taktıkları Marshall marka HT bile değil binek araç lastiğiydi. Konforda bir değişiklik olmadı. Eski lastikler kuru toprak zeminde bile patinaj...

11. veteriner

2004 Model 2.0 Grand Viıtara Modifiyeleri

Ynt: 2004 Model 2.0 Grand Viıtara Modifiyeleri Doğru diyorsun bir görüşüp tanışmamız iyi olur, oralarda bir gezi olursa katılmak isterim, bizim burda bir gezi grubu oluşturamadık, klüp var onlar da gezilere katılmak için aylık en son 120 tl istiyorlardı. ;D
  12. veteriner

2004 Model 2.0 Grand Viıtara Modifiyeleri

Ynt: 2004 Model 2.0 Grand Viıtara Modifiyeleri Hayırlı olsun, her şey ayrı bir yakışıyor sizin araca...

13. veteriner

Mt Lastik İhtiyacı

Ynt: Mt Lastik İhtiyacı Hocam standart araca 195-80 dışında 215-75 takabilirsin 30 -9.5 da : 30 inch lastik dahil çap 9.5 taban genişliği metrik ölçüde karşılığı 242-80-15 felan olur. 3 inch yükseltmeyle araca yakışır.
  14. veteriner

Mt Lastik İhtiyacı

Ynt: Mt Lastik İhtiyacı Hocam ben de sizin gibi almadan önce çok araştırdım, bu site ve diğer bir kaç sitede MT lastikler ile ilgili tüm yorumları okudum. Daha önceki lastiklerim Lassa Competus'tu ve çamurda çok memnun değildim, aslında aracı asvalt ağırlıklı kullanırım, iş güçten çok fazla off...
  15. veteriner

Mt Lastik İhtiyacı

Ynt: Mt Lastik İhtiyacı İlhami Bey'e katılıyorum, sizin şartlarınızda Kumho KL-71 iş görecektir. Önceki Vitara'mda kullanmıştım. İlk önceleri Lassa Competus'la dönüşümlü kullanmayı düşünüyordum, ancak taktıktan sonra asvaltta aşırı bir dezavantajını görmedim yaz kış kullandım.

16. veteriner

DACİA DUSTER 4*4 DEBRAJ BALATASI

Ynt: Dacia Duster 4*4 Debraj Balatası Keşke sürüş kusuru demeseydiniz. ;D
  17. veteriner

Vitara Hararet Göstergesi Çalışmıyor.

Ynt: Vitara Hararet Göstergesi Çalışmıyor. Sorunu çözmenize sevindim, sonucu paylaşıp fikir verdiğiniz için teşekkürler. Yeni aldığınız sensör Vitara için mi, yoksa başka bir markanın uyumlu bir parçası mıdır?
  18. veteriner

Ynt: Vitara Hararet Göstergesi Çalışmıyor. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=94948.msg1233570#msg1233570 http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=85980.0

19. veteriner

Ynt: Vitara Hararet Göstergesi Çalışmıyor. Ben forumda da üyeliği bulunan acar-tech nickli Mehmet Bey'den aldım. Cihazın iki çeşidi var, benim araçta olan aynı zamanda yakıt tüketimini de gösteren yol bilgisayarlı model, bir de sadece hararet ve devir gösteren daha basit bir modeli de var...
  20. veteriner

Ynt: Vitara Hararet Göstergesi Çalışmıyor. Maalesef göstergenin çalışmama sebebi hakkında fikrim yok. Piyasada satılan analog göstergelerin yannda bir müşr oluuyor, ancak bir yerlerden suyla teması gerektiğinden bu da ekstradan kesme delme, uydurma gerektiriyor. Araya konulan T bağlantı düzgün...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,030
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri