Arama sonuçlarınız

1. unal

CJ alırken

Ynt: Cj Alırken aslında site içerisinde bunların hepsi var sadece araştırmak lazım :) zamanında yazıldı hepsi

2. unal

Cj5 İçin Yardım

Ynt: Cj5 İçin Yardım yarışlara girmeyeceksen yapma aracına öyle bişe :)
  3. unal

Senkromeç Dişlisi Acil Yardım

Ynt: Senkromeç Dişlisi Acil Yardım bu konuyu hatırlıyorum yanlış hatırlamıyosam var demişdim :)

4. unal

T98 Kaiser Şanzman

Ynt: T98 Kaiser Şanzman enteresan konnu takip diyelim
  5. unal

Cj5 Kullanıcılari İzmirden Yeni Bir Üyeniz Var ;)

Ynt: Cj5 Kullanıcılari İzmirden Yeni Bir Üyeniz Var ;) iyi günlerde güle güle kullan aracını

6. unal

Buda Üstat'ın Kedisi . . .

Ynt: Buda Üstat'ın Kedisi . . . güzel güle güle kullan acele etme yavaş yavaş hepsi olur ama silecek ayna yok muayeneye hepsi bitmeden gitme

7. unal

Herkese Merhaba Benimde Cj5 Var Km Halatı Bozuk Gayzer Şanzuman Var Üzerinde H

Ynt: Herkese Merhaba Benimde Cj5 Var Km Halatı Bozuk Gayze Üzerinde H takip :)
  8. unal

Cj 7 Araç Çalışma Problemi Yardım Lütfenn !!!!

Ynt: Cj 7 Araç Çalışma Problemi Yardım Lütfenn !!!! cok kapsamlı konu bu birçok neden olabilir iyi bir mekanikçiye göster öncelikle o seni yönlendirecektir şu veya bu demek kafanı daha cok karıştırabilir bu arada aracını aradada olsa kesinlikle benzinde calışdır
  9. unal

Cj5 Alacağım Yardımmm

Ynt: Cj5 Alacağım Yardımmm araç güzel duruyor ama mekanikden anlayan birisi ile git aracın mekanik akşamlarını bak gerisi zaten kolay maliyetsiz işlerdir

10. unal

İzmirden Yeni Üye , Yeni Cj

Ynt: İzmirden Yeni Üye , Yeni Cj hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan :)

11. unal

Arhavi Off Road Oyunları (23.8.2013)

Ynt: Arhavi Off Road Oyunları (23.8.2013) gayet güzel olmuş yarşınız umarım gelmek görmek nasip olur seneye ilk seyahatimdeki gideceğim yer karadenizde Arhavi zaten cok selam olsun ordaki arkadaşlarımıza
  12. unal

Satılık - CJ 8 1982 Model

Ynt: Satılık - Cj 8 1982 Model sanırım sitede sorun var ondan göremiyoruz resimleri ve güncel olmayan ilanlarda silinmiyor

13. unal

Cj-7 Almak İstiyorum Yardima Muhtacim!!!

Ynt: Cj-7 Almak İstiyorum Yardima Muhtacim!!! cj7 kasa olarak azdır olanlarında çoğu cj8 den kesmedir limit olmaz jeeplerde ama ana hatları bellidir genelde cok extrem bişe olmayacaksa sorun olmaz ve cok maliyet çıkmaz
  14. unal

Cj-5 Alacağım Yardım

Ynt: Cj-5 Alacağım Yardım öncelikle nasıl bişe alacağınıza karar vermek için araçları görün misal bana cj5 dar geliyor koltuk arkaya gitmez vs gibi hadikapları var veya genelde herkes hazır araç al diye görüş bildirir ama alınan aracada keyfinize göre işlem...
  15. unal

Cj 6

Ynt: Cj 6 araç incelenmeden kimse fiyat veremez ne lazım olacağı belli olmadığından farazi konuşmakdansa aracın ne eksiği varsa belirlerseniz fiyat aşşa yukarı belli olur bu arada 6000 motormuş derken neyi kastettiğini anlayamadım açıkçası resmini çekip...

16. unal

Cj-5 İçin Yorumlar,alınırmı ?

Ynt: Cj-5 İçin Yorumlar,alınırmı ? genç arkadaşım jeep sevmen heves etmen güzel ama jeep eski jenerasyondur asfaltta kaç gider sorun endişe verici jeep arazi taşıtıdır yaşın genç kanın kaynıyodur eminim ama jeep asfaltta hızlı kullanılmaz durması sorundur...
  17. unal

Senkromeç Dişlisi Acil Yardım

Ynt: Senkromeç Dişlisi Acil Yardım sekromencin üzerindeki numarayı vermen yeterli... ama sorun sadece sekromençdemi bence baktır öncelikle
  18. unal

Şanzıman Konusunda Yardım...

Ynt: Şanzıman Konusunda Yardım... arkadaşım araca takacağın lastik ebadında bol bol aks kırarsın 5 ileri takmakla bağırtı vs kesilmez aktarma organlarında uyum olmaz

19. unal

Araç İçi Poliretan Tek Parça Sprey Plastik Kaplama

Ynt: Araç İçi Poliretan Tek Parça Sprey Plastik Kaplama naçizane bir fikirde benden olsun pütür attırın aracınızın içine .. aleminyumda kaplatsanız sanırım altından gene çürüyecek araç arasına su alınca
  20. unal

Debriyaj Merkezi Mutlaka Gerekli Midir?

Ynt: Debriyaj Merkezi Mutlaka Gerekli Midir? takip

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom