Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Cj 7 Araç Çalışma Problemi Yardım Lütfenn !!!!
cok kapsamlı konu bu birçok neden olabilir iyi bir mekanikçiye göster öncelikle o seni yönlendirecektir şu veya bu demek kafanı daha cok karıştırabilir bu arada aracını aradada olsa kesinlikle benzinde calışdır
Ynt: Cj5 Alacağım Yardımmm
araç güzel duruyor ama mekanikden anlayan birisi ile git aracın mekanik akşamlarını bak gerisi zaten kolay maliyetsiz işlerdir
Ynt: Arhavi Off Road Oyunları (23.8.2013)
gayet güzel olmuş yarşınız umarım gelmek görmek nasip olur seneye ilk seyahatimdeki gideceğim yer karadenizde Arhavi zaten cok selam olsun ordaki arkadaşlarımıza
Ynt: Cj-7 Almak İstiyorum Yardima Muhtacim!!!
cj7 kasa olarak azdır olanlarında çoğu cj8 den kesmedir limit olmaz jeeplerde ama ana hatları bellidir genelde cok extrem bişe olmayacaksa sorun olmaz ve cok maliyet çıkmaz
Ynt: Cj-5 Alacağım Yardım
öncelikle nasıl bişe alacağınıza karar vermek için araçları görün misal bana cj5 dar geliyor koltuk arkaya gitmez vs gibi hadikapları var veya genelde herkes hazır araç al diye görüş bildirir ama alınan aracada keyfinize göre işlem...
Ynt: Cj 6
araç incelenmeden kimse fiyat veremez ne lazım olacağı belli olmadığından farazi konuşmakdansa aracın ne eksiği varsa belirlerseniz fiyat aşşa yukarı belli olur bu arada 6000 motormuş derken neyi kastettiğini anlayamadım açıkçası resmini çekip...
Ynt: Cj-5 İçin Yorumlar,alınırmı ?
genç arkadaşım jeep sevmen heves etmen güzel ama jeep eski jenerasyondur asfaltta kaç gider sorun endişe verici jeep arazi taşıtıdır yaşın genç kanın kaynıyodur eminim ama jeep asfaltta hızlı kullanılmaz durması sorundur...
Ynt: Şanzıman Konusunda Yardım...
arkadaşım araca takacağın lastik ebadında bol bol aks kırarsın 5 ileri takmakla bağırtı vs kesilmez aktarma organlarında uyum olmaz
Ynt: Araç İçi Poliretan Tek Parça Sprey Plastik Kaplama
naçizane bir fikirde benden olsun pütür attırın aracınızın içine ..
aleminyumda kaplatsanız sanırım altından gene çürüyecek araç arasına su alınca