Arama sonuçlarınız

1. Y

aracımızda bu sesi istiyorsak

bu motor sesi bütün cj lerde böylemider değilse ne olması lazım aracda bu sesi vermesi için http://www.youtube.com/watch?v=9Pl262AE8Os

2. Y

CJ alırken

kendinize cj alacaksınız aradığız özellikler ekipmanlar vs. neler olmalı ? bir cj de muhakkak bulunması gereken şeyler sizle nelerdir teşekkürler
  3. Y

cj-5 alırken nelere dikkat edilmesi gerekir ?

cj5 alırken motorunda tekerlerinde tam anlamıyla nelere bakıp alınmalı

4. Y

cj sahibi olmak

cj sahibi olmayı bir cümleyle anlatmak isteseniz..:
  5. Y

cj5 çok istiyorum

Ynt: cj5 çok istiyorum hepinize teşşekkür ederim bilgi dağarcığımı genişletip tekrar düşüneceğim

6. Y

cj5 çok istiyorum

Ynt: cj5 çok istiyorum peki maliyeti ne olur cj5i toplamanın herşeyi ile ben istanbulda ikamet etmiyorumda iyice öğrenip yola çıkmam lazım haliyle sıfırdan bana ne kadara maal olur şöle şık bir cj5

7. Y

cj5 çok istiyorum

cj5 çok istiyorum fakat nasıl sahibi olmalıyım kendim mi toplamalıyım yoksa satın mı almalıyım beğendiğim cj5 lere istenen fiyat 25 30 bin tl , 25 bin vermelimiyim yoksa kendim toplasam dahamı ekonomik olur
  8. Y

cj5 & cj7

Ynt: cj5 & cj7 teşekkür ederim forumu tekrar inceleyeceğim
  9. Y

cj5 & cj7

Ynt: cj5 & cj7 siteyi dolastım ama kafamdaki soru işaretlerinin cevabını bulamadım cj alırken neye göre 5-6-7-8 alınır 5 ile 7 arasındaki tek fark uzunluk mu

10. Y

cj5 & cj7

Ynt: cj5 & cj7 tamamdır teşekkür ederim

11. Y

cj5 & cj7

neden cj5 ? yada neden cj7 ? .teşekkür ederim
  12. Y

CJ5 Hakkında Yardım

Ynt: CJ5 Hakkında Yardım teşekkür ederim ilerleyen zamanda tekrar sizden bilgi rica edeceğim

13. Y

CJ5 Hakkında Yardım

Ynt: CJ5 Hakkında Yardım ben ıspartada yaşıyorum ve bildiğim kadarı ile burda cj yapan yok diye biliyorum yorması falan sorun olmaz çünkü aşırı çok seviyorum ya beni tek korkutan masraf olurmu ve yakıt durumu ben yaz kış kullanacağım kesinlikle cj keyfini yaşamak istiyorum ama bu bi heves...
  14. Y

CJ5 Hakkında Yardım

Ynt: CJ5 Hakkında Yardım hepinize teşekkür ederim,hayır henüz almadım,ben daha çok şehir içinde kullanacağım ve motorundan biraz korkuyorum 4.2 motor tüple km de ne yakar tam kestiremiyorum ve yapılımı alsam yoksa kendimmi yapsam karar veremedim ekonomik açıdan hangisi daha ekonomik olur ve...
  15. Y

CJ5 Hakkında Yardım

Ynt: cj5 hastasına yardım :) linkiniz gözükmüyor , ben 15 - 20 civarı bi bütce düşünüyorum yani bu bütce içinde aradığımı bulabileceğimi düşünüyorum

16. Y

CJ5 Hakkında Yardım

Ynt: cj5 hastasına yardım :) resim eklersen yada görebileceğim link verirsen bakmam bi bakayım
  17. Y

CJ5 Hakkında Yardım

Ynt: cj5 hastasına yardım :) eğer link vermek yasaksa özür dilerim o konuda bilgim yok çünkü vermiş bulundum
  18. Y

CJ5 Hakkında Yardım

Ynt: cj5 hastasına yardım :) hepinize teşekkür ederim , motor 3.8 yada 4.2 demişsiniz araştırdığım cj5 ler arasında 1.6 tüplü falanda buldum 1.6 cj5 için kötü bi motor seçeneğimi peki yani 3.8 e nazaran daha az yakmaz mı birde belki komik soru olacak ama motor sesi hepsinde aynı mı olur ...

19. Y

CJ5 Hakkında Yardım

herkeze merhabalar ben cj5 hastasıyım almak istiyorum epeydir araştırıyorum ama detaylı bilgiye ulaşamıyorum sizlere sorum sadece kasa alıp yapmak mı daha mantıklı yoksa yapılı almak mı ve neden , ben daha çok günlük kullanımda olacak yakıt durumu nedir lastik ebatı fark ettiriyor biliyorum ama...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,029
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
Kobi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri