cj5 & cj7

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yasin911 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,246

Etiketler
Ynt: cj5 & cj7

yasin bu konu o kadar yazılıp anlatıldıki inanamazsın zaten jeep kadar incelenenen bir başka araç varmı inan bende bilemiyorum önce site içinde dolanıp okursan cok d aha hızlı yol alırsın

siteyi dolastım ama kafamdaki soru işaretlerinin cevabını bulamadım cj alırken neye göre 5-6-7-8 alınır 5 ile 7 arasındaki tek fark uzunluk mu

amaç önemli, eğer off road ağırlıklı kullanacaksan cj5. uzun yol yaparım, asfaltta da kullanırım, biraz da bagajım olsun dersen cj7. araçların standart donanımda olduğunu varsayarsak cj5 in arazi kabiliyeti cj 7 den daha üstündür. yaklaşma- uzaklaşma ve karın açıları itibariyle cj7 nin sıkıntı yaşadığı yerlerde cj5 daha iyidir, bu arada cj 7 de birçok arazi aracına göre arazide oldukça başarılıdır. asfalta çıkınca da cj5 e göre cj 7 tercih edilir.

forumda bu konular gerçekten çok konuşuldu ama önemli olan senin beklentin ve amacın.

merhaba bugun bır cj 5 aldım ve sıtenıze uye oldum

ewet sımdı yukledıgım aracla ılgılı yorumlarınızı beklıyorum...

30375985c0o.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,029
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
Kobi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR