Arama sonuçlarınız

1. suavi

Gezenbilir Ağaçlı Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (21 Temmuz 2007)

Ynt: Ağaçlı Civarı Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (21-07-2007) ok.. arabanla ilgili problem olursa camını al da gel. kesilmesin ellerimiz... :)

2. suavi

Ynt: Ağaçlı Civarı Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (21-07-2007) öğrendim neymiş rodaj...siz burada hangi anlamını kullanıyorsunuz? motorla ilgili olan mı yoksa camla ilgili olan mı? hehe.. rodaj: motorlarin ilk defa kullanildiginda belli bi sure fazla isitmadan ve zorlamadan calistirilmasi...
  3. suavi

Ynt: Ağaçlı Civarı Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (21-07-2007) o zaman ben beklerim sığarsın bana.. rodajını da al gel... :) neyse bu rodaj.. du bi ariim neymiş..

4. suavi

Ynt: Ağaçlı Civarı Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (21-07-2007) hehe... rodajım yok ama gözlük kabında cevşen duam var... olmadı otururum duaya... rodaj da neymiş... ::)
  5. suavi

Ynt: Ağaçlı Civarı Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (21-07-2007) valla ben rodaj modaj bilmiyorum.. ööle çıkıp geliyorum. bu kadar tecrübeli adam var. kalırsam yollarda kurtarır birisi die düşünüyorum... ımmmmm...kurtarır dimi..? :)

6. suavi

Ynt: Ağaçlı Civarı Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (21-07-2007) sabahladınız mı... ne güzel yaw.. :D

7. suavi

Ynt: Ağaçlı Civarı Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (21-07-2007) ben de kaçtım..ii geceler...
  8. suavi

Ynt: Ağaçlı Civarı Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (21-07-2007) ben de bunu sitiyorum..
  9. suavi

Ynt: Ağaçlı Civarı Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (21-07-2007)

10. suavi

Ynt: Ağaçlı Civarı Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (21-07-2007) uğur ben 2 kilo eti aldım şimdi mi pişiriim yoksa cumartesi mi pişiricez onu anlamadım.. yeniyim ya..:)

11. suavi

Ynt: Ağaçlı Civarı Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (21-07-2007) ben ok...neler almamız gerekir yanımıza..
  12. suavi

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) 1.leventteyim. dünya göz hastenesi yakınlarında

13. suavi

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) ok..thanks..
  14. suavi

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) günlerden çarşamba oldu... cumartesi için bir plan yok mu hala?....bilsem ben yapıcam da yapamıyorum... yaparım sonra soluğu merter civarı e 5'te almayalım..orası da offroad gibi sonuçta..hatta daha bile zorlu sanki..:)
  15. suavi

Unutulanlar

Ynt: Unutulanlar kalaycıyı unuttmuşsunuz..olur mu onsuz.. bahçede gelip yaparlardı.. teflon mu vardı o zamanlar..:)

16. suavi

Gezilerden...

Ynt: Gezilerden... süper resimler...
  17. suavi

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) hoşgeldin murat.. ben de yeniyim.. umarım güzel vakit geçiririz hepberaber.. buradakiler iyi vakit geçirmeyi biliyorlar çünkü...
  18. suavi

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) ben tekim.. bana eşlik edebilirsin..

19. suavi

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) valla haftasonu şahane bir bozcaada tatili yaptım arkadaşlarımla..orada dağ tepe çıktık ama pek işe yaramadı.. hevesim kursağımda..bekliyorum organizasyonu...ilk olacak benim de...:)
  20. suavi

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) mustafa abi hadi kabul et.. ..... ben tamamım...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,780
Kaydolan Son Üyemiz
mryslz

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri