Gezenbilir Ağaçlı Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (21 Temmuz 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yuysal Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 486
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 62,408
Ynt: Ağaçlı Civarı Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (21-07-2007)

Jeep34' Alıntı:
İnşallah benim makine bu yüksekliğe çıkacak ve rahat rahat takılmadan gezicem :smiley:

rkwk35xf_01.jpg
süper görünüyo dur ben buna senin tamponuda bi ekleyim bakalım nası olacak ;D

Etiketler

ben yükseltme işini sabri abiye sordum
aldığım cevap :
etmez.önler 30 cm arkalar 29 cm lastikler dahil yükselirki bu yükseklik çok idealdir.ailen ile kullandığında veya normal cadde kullanışında seni üzmez endişen olmasın.sadece finansal olarak biraz pahallı olacaktır.sen bunu karşılıyabilecek güçte isen zaten problem yok.buda sana ;vitara ve grand vitara için suspention kit 950 € +5 lastik 800 ytl(maksis lastikleri tavsiye ediyorum yada biraz daha pahallı olan goodyear)'ye mal olacaktır.gerisi senin bütçene göre keyfi keder yapılıcak harcamalardır.karar verirsen yükseltme kiti için devreye girerim.
işin duygusal yönü varmış
ama yükseklikte baya iyi görünüyor düşündükçe

Jeep34' Alıntı:
Bizimle Şile'ye gelen bu arkadaşın ismini unuttum ama çok iyi birisiydi...ona neden haber verilemiyo..foruma üye olmayabilir mi?

Koşuyolu'ndan Fatih arkadaşımız. Her gezide haber veriyorum ama şu sıralar biraz yoğunluğu var.
Yoksa her geziye gelmek isteyen bir arkadaşımız.

Abi kusura bakma şimdi hatırladım...sen tanıyodun ...sen yinede söyle Mustafa abi...

Yücel hafta sonu konuşuruz bunu...unutma....montajı biraz ince işçilik istiyo..ön 5 kol süspansiyon ya...

Zaten ben superlift 4'' K829 takıcam....33'' te lastik....kendi 17 jantlarına...wheel spacer kullanarak lastik ve jantı bir miktar dışarı alarak sürtünmeyi ve diğer problemleride sanırım ortadan kaldırırım..
Ama detaylı konuşuruz...

evet detaylı konuşuruz ama işin ehli kişilerle bir araya gelip konuşabilirsek daha sağlıklı bir çözüm buluruz
yoksa konuşmaktan gezmeye vakit bulamayız dimi abi :smiley::smiley::smiley:

Eyvallah Serkan sanırım böyle daha ekonomik olur...sanada zahmet oldu...valla süper...saol..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,780
Kaydolan Son Üyemiz
mryslz

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.