Gezenbilir Ağaçlı Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (21 Temmuz 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yuysal Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 486
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 62,734
Ynt: Ağaçlı Civarı Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (21-07-2007)

valla ben 11 de geldim eve net cevap vermedin o saate kadar aylak aylak gezdim :smiley:

Etiketler

senin özel mesaj hata verdi zaten
msn den mi konuşsak bu konuyu gece daha bitmedi :smiley::smiley::smiley::smiley:

Arkadaşlar Selamlar;
Uzun süreden beri sizler takip ediyorum; ancak daha yeni üye oldum. Kendi çapımda farklı arabalar ile uzun zamandır gezilere çıkıyordum. Ancak sizin gibi değerli arkadaşlarla bunu sürdürmek istiyorum. Daha yeni Cherokee 5.1 V8 bir cherokee aldım. Arabam standart ve sıralı sistem LPG li. Motor çok iyi ancak ön takımlarda bulunan 8 adet burçda boşluklar var ve bunların değişmesi gerekiyor sanırım. Amacım sizlerle tanışmak; ve de bu hafta sonu yapacağınız gezinni parkurunu aracımın bu haliyle kaldırabilir miyim onu merak ediyorum. Cherokee bakım ve arızalarını iyi bakabilen Anadolu yakasında bir usta tanımadığım için bu hafta sonuna yetiştiremem sanırım. Beni bilgilendirirseniz çok sevinirim. KORHAN

Hoşgeldin Korhan...
Bu haftaki geziye standart araçlarla bile çok rahat gelinebilir zannediyorum...
Ben de Anadolu yakasındayım, her türlü sorununda yardımcı olmaya çalışırım...
Aracım 94 Cherokee Sport.
Tel: 0532 541 25 24 - 0216 326 79 14

Uğur abi naber nasıl gidiyor...Ya biz abilerimizi sorup soruşturuyoruz ama abiler hiç merak edip sormuyorlar...taşşşşşş

SAYIN GEZENBİLİR ÜYELERİ...
ARAÇ KULLANMAYI ÇOK SEVİYORUM AMA OFF-ROAD MERAKINA (FRKBDR SAYESİNDE) SİTENİZİ İNCELEDİKTEN SONRA KAPILDIM...HENÜZ ARACIM YOK.DOĞRU SEÇİM YAPARAK BİR ARAZİ TAŞITI ALMAYA ÇALIŞIYORUM.SİTEDEKİ ESKİ YAZIŞMALARI BİLE İNCELEYEREK BİLGİ TOPLUYORUM.FAKAT KİMSE MESAJLARIMA YANIT VERMİYOR (KML VE MOGZİLLA JR'I TENZİH EDERİM)...ALINGANLIK YAPMIŞ OLMAYAYIM AMA KORHAN BEY'İN İLK MESAJINA BİR SÜRÜ CEVAP GELDİ...ŞİMDİYE KADAR OKUDUKLARIMDAN ANLADIĞIM KADARIYLA ARANIZA YENİ ÜYELER KATILMASINDAN MEMNUN OLUYORSUNUZ AMA SANIRIM BAYAN OLMAMALARI KAYDIYLA...
BU İŞE GÖNÜL VERMİŞ İNSANLAR OLARAK YENİ BİR ÜYENİN HEVESİNİ KIRMAK İSTEMEYECEĞİNİZİ DÜŞÜNÜYORUM.BU MESAJI BU CESARETLE YAZDIM...
VAZGEÇMEZSEM HEPİNİZLE TANIŞMAK DİLEĞİYLE...

ben de aynı şeyi savunuyorum. buradaki arkadaşlar bir çok şeyi paylaşmış insanlar. Yeni arkadaşlıklar sohbetler ile artar. Bak şimdiden senin de 2 cevabın oldu :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,783
Kaydolan Son Üyemiz
Sinan1313

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR