Arama sonuçlarınız

1. muratkorkmaz54

Fotoğraflarla Sakarya

Ynt: Fotoğraflarla Sakarya akıncılar benim köyüm gülsah istanbuldan kimler gelecek bir bilgin varmı kaç kişi olurlar acaba

2. muratkorkmaz54

Off-Road Yapacak Yer Yapmak İçin Bilgi İstiyorum

Ynt: Off-Road Yapacak Yer Yapmak İçin Bilgi İstiyorum ben bu konuyu enine boyuna araştırıyorum herkesinde yardımını bekliyorum yerel yönetimlerinde desteğiyle bu işi yapmak istiyorum nasıl bir çalışma yapabiliriz herkesten bilgi ve resim bekliyorum
  3. muratkorkmaz54

Şile Alacalı Köyünde CJ Denerken ZJ' nin Başına Gelenler (01 Şubat 2009)

Ynt: Şile Alacalı Köyünde CJ Denerken ZJ' nin Başına Gelenler (01 Şubat 2009) çok çokkkkk geçmiş olsun arabaların o halini gördükçe içim gidiyor yaaa

4. muratkorkmaz54

Off-Road Yapacak Yer Yapmak İçin Bilgi İstiyorum

arkadaşlar ben sakaryanın akıncı köyünde oturuyorum ve off road meraklısıyım köyümde müsait yerler var babamda muhtar bölgeye güzel bir çalışma yapıp off road parkuru yapmak istiyorum neler yapmamız lazım bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.. eğer beceripte yapabilirsek bütün siteyi...
  5. muratkorkmaz54

Hangi Araca Hangi Lastik Yakışır ?

landrover defender için herhangi bir lastik ölçüsü varmı. orjinalinin dışına çıkabiliyormuyuzz

6. muratkorkmaz54

Defender 110 İçin Tavan Döşemesi

Ynt: Defender 110 İçin Tavan Döşemesi arkadaşlar nerede bu sanayi sitesi bölgede belirtirmisinizz

7. muratkorkmaz54

1982 Jeep CJ-8

Ynt: 1982 Jeep CJ-8
  8. muratkorkmaz54

Satılık Defender 110 Tdi

Ynt: Satılık Defender 110 Tdi çok güzel araç bende böyle bir araca sahip olmak isterim ama ben off road için veya dağ bayır gezmek için ayıracağım bütçe için büyük araççç
  9. muratkorkmaz54

Fotoğraflarla Sakarya

Ynt: Fotoğraflarla Sakarya geyve boğazıııııııııı

10. muratkorkmaz54

Fotoğraflarla Sakarya

Ynt: Fotoğraflarla Sakarya

11. muratkorkmaz54

Yapmadan Dönme

Ynt: Yapmadan Dönme sakaryanın köylerine gelin keşkek yemedende kesinlikle dönmeyinnnn
  12. muratkorkmaz54

Yapmadan Dönme

Ynt: Yapmadan Dönme arkadaşlar sakaryanın okadar çok gezilip görülecek yerleri varki saymakla bitmezz en iyisi resimlerle tanıtmak elinde resim olan varsa eklerse sevinirim

13. muratkorkmaz54

Engel Tanımaz Ne Suda Ne de Karada

Ynt: Engel Tanımaz Ne Suda Ne de Karada kullanımları çok kısıtlı gibiiii
  14. muratkorkmaz54

Fotoğraflarla Sakarya

Ynt: Fotoğraflarla Sakarya çok güzel resimler gülşah bende birkaç resim koyayım sakaryayı tanıtmamız lazımm
  15. muratkorkmaz54

1982 Jeep CJ-8

Ynt: 1982 Jeep CJ-8 devamını nezaman görecek merakla bekleyecemmm

16. muratkorkmaz54

Satılık 76 Model Cj5

Ynt: Satılık 76 Model Cj5 araç gayet güzel fiyatta biraz indirrmle yeni sahibine kavuşurrrr
  17. muratkorkmaz54

Satılık Defender 110 Tdi

Ynt: Satılık Defender 110 Tdi fiyatı biraz fazla gibi ama hastaları ne düşünür bilemem inlşallah iyi bir müşteri bulursun
  18. muratkorkmaz54

Lütfen Dikkat! Traktörüm Çalındı..

Ynt: Lütfen Dikkat! Traktörüm Çalındı.. hırsızı ya asacaksın yada keseceksin başka durduramazsın yaaa ALLAH yardımcın olsun çok çok geçmiş olsunn

19. muratkorkmaz54

Türkıye'de Eşi Yok. Land Dızel 1991 110 Satıyorum.

Ynt: Türkıye'de Eşi Yok. Land Dızel 1991 110 Satıyorum. araç gayet heybetli meraklı alıcısı çıkacaktırrrr
  20. muratkorkmaz54

Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) herkese haber verelim sakaryalıları toplamak lazımmmm sakaryanın güzelliklerini ve off road yapacak yerleri siteye bildirebilirseniz çok güzel olur ben fotoğraf ve video yükleyecem

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,040
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri