Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Off-Road Yapacak Yer Yapmak İçin Bilgi İstiyorum
ben bu konuyu enine boyuna araştırıyorum herkesinde yardımını bekliyorum yerel yönetimlerinde desteğiyle bu işi yapmak istiyorum nasıl bir çalışma yapabiliriz herkesten bilgi ve resim bekliyorum
arkadaşlar ben sakaryanın akıncı köyünde oturuyorum ve off road meraklısıyım köyümde müsait yerler var babamda muhtar bölgeye güzel bir çalışma yapıp off road parkuru yapmak istiyorum neler yapmamız lazım bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.. eğer beceripte yapabilirsek bütün siteyi...
Ynt: Satılık Defender 110 Tdi
çok güzel araç bende böyle bir araca sahip olmak isterim ama ben off road için veya dağ bayır gezmek için ayıracağım bütçe için büyük araççç
Ynt: Yapmadan Dönme
arkadaşlar sakaryanın okadar çok gezilip görülecek yerleri varki saymakla bitmezz en iyisi resimlerle tanıtmak elinde resim olan varsa eklerse sevinirim
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)
herkese haber verelim sakaryalıları toplamak lazımmmm sakaryanın güzelliklerini ve off road yapacak yerleri siteye bildirebilirseniz çok güzel olur ben fotoğraf ve video yükleyecem