Engel Tanımaz Ne Suda Ne de Karada

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan grknsnl Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,069

grknsnl

Ana Kamp
Mesajlar
92
Tepkime Puanı
0
Yer
KOCAELİ
8x8 atv ler.alet aynı zamanda kayık gibi de kullanılıyor.motor hacimleri
480,570,627, 6x6 lar.
627,674,748 cc 8x8 ler toplamda yol 1000 kg taşıma kapasiteleri var max hızları 30 km/sn



argo amfibi atv.
 

Etiketler
Ynt: engel tanımaz hem suda hem karada

Burda videosuda var.

http://video.google.com/videoplay?docid=4939417745256316708
 


Ynt: Engel Tanımaz Ne Suda Ne de Karada

sahibinden.com da bi tane satılık var 5500 e. videolarını izledim çok basarılı yaw
 




Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,040
Mesajlar
1,527,728
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst