Arama sonuçlarınız

1. ProntoBasso

L200 Bigfoot

Ynt: L200 Bigfoot Vtecmaniac muhtemelen oyledir, dedigim gibi yurtdisindan doniyim bakacagiz durumlara :) Racechip inanilmaz, ayari 2 kademe daha yukselttim tek kelimeyle mukemmel en ufak bi uyumsuxluk yok. Az once benzin isigim yandi hemen bir hesap yaptim, aracin orjinal lastikleriyle bu...

2. ProntoBasso

L200 Bigfoot

Ynt: L200 Bigfoot vtecmaniac emeğine sağlık teşekkür ederim ancak anlamadığım bir nokta var, ralliart denen olay bir piggyback yani birnevi powerbox, commonrail soketine takılıyor bizim racechip gibi, yani ralliart bir ecu remaping değil dolayısıyla boxla beraber kullanılamaz. Şimdi yapılması...
  3. ProntoBasso

Mega lifted l200

Ynt: Mega lifted l200 Türkiyede olmayan bi sistem, Taylanddan gelebiliyor, BTW firması imalatını ve satışını yapıyor, Turgayın araçla bu aracı kıyaslamamak lazım biri 4x4 biri 4x2. Bahsettiğiniz rot kolundan kastınız wishbonelar ise araçta çift wishbone olduğu için ne kadar açılı durursa...

4. ProntoBasso

L200 Bigfoot

Ynt: L200 Bigfoot Hocam aracın arkası hafif olduğu için feinti çok güzel yiyo, heleki yarım debriyajla devir verince bide yerler ıslaksa direk kopuyo arka taraf inanılmaz bi eğlence ;D
  5. ProntoBasso

L200 Bigfoot

Ynt: L200 Bigfoot bu arada mitsubishi L200 instyle 178 beygirlik olanın fabrika verileri dikkatimi çekti. 0-100 km hızlanması 12.1 sn Benim ufaklık ise üzerinde ön bullbar arka rollbarlar yan rocksliderlarla yaklaşık 100 kg daha ağır ayrıca hızlanmaya en büyük faktör olan 33 inçlik mud...

6. ProntoBasso

L200 Bigfoot

Ynt: L200 Bigfoot Teşekkür ederim bilgiler için, dediğiniz gibi birgün buluşup konuşsak çok daha iyi olur benim içinde. bu cumartesi yurtdışına çıkıyorum tekrar 15 gün kadar yokum geldikten sonra enine boyuna düşünücem remaping işini, dediğiniz gibi freeflow egzoz snorkel egr iptali ve...

7. ProntoBasso

L200 Bigfoot

Ynt: L200 Bigfoot Bu arada şu L200 instyle 178 beygir olayını araştırdım, aracın tüm motoru L200 ile aynı, motorda Ralliart kiti gibi bir piggy back de olmadığına göre, 178 beygir elde etmenin en kolay yolu ecu da bir remappingle söz konusu, yani muhtemelen yeni l200ün ecusu kendinden 178...
  8. ProntoBasso

L200 Bigfoot

Ynt: L200 Bigfoot Evet Vwtech e gittim ama işte alamayız atar makinadan dedi, dudulluda varmış birde dyno, bide orayı deniycem ama pek başarılı olacağımı sanmıyorum adamlar lastiği görünce bi şööle bakıyolar bunun nesini ölçücen diye :D Evet K&N buldum bizim araç için üretilmiş 140 lira fiyatı...
  9. ProntoBasso

L200 Bigfoot

Ynt: L200 Bigfoot Hey massallah, hayirlisi olsun o zaman Turgay kulagimiz kesik olsun o zaman bizimde. Araca basladiginiz zaman bi haber edersen takip etmek gormek isterim nasip olursa, belki uc bes bisey ogreniriz bizde. Size simdiden kolayliklar diliyorum yapacaginiz canavarda. Cok eglenceli...

10. ProntoBasso

L200 Bigfoot

Ynt: L200 Bigfoot Silindir hacmi mi? 2.5 degilmi 2011 instyle, simdi baktim racechipin sitesine Onada uyuyomus link burda http://www.racechip.de/racechip-chiptuning/Mitsubishi-L200-2-5-DI-D-3561-r.html Sadece 231 beygircik oluyo takinca ahahaha tutamazsin herhalde araci :D Turgay hayirlisi...

11. ProntoBasso

L200 Bigfoot

Ynt: L200 Bigfoot Aynı forumun devam eden sayfalarında başka bir post: hitap edilen arkadaş bir chip firmasının flywheel (lastiklerdeki güç) ün 142 kw a çıkartılacağını iddia ettiğini söylemiş. bunun üzerine yukarıdaki yazıyı yazan arkadaş şunu söylemiş yani diyorki : dinamometre...
  12. ProntoBasso

L200 Bigfoot

Ynt: L200 Bigfoot Valla snorkelde hiçbi delik yok, Mete abi kuru olmasına sevindim benimde aklımda soru işaretiydi bu konu. vtecmaniac, ön cama yerleştirilen montaj ayağıyla beraber bugün denedim, hemen ardından bostancı sanayiye gittim gerçek dynoya girmek için. Ancak bostancıdaki dyno, bu...

13. ProntoBasso

L200 Bigfoot

Ynt: L200 Bigfoot http://www.youtube.com/watch?v=0-DFbJQbeSY bir izleyin isterseniz tuning piyasasında çok adı geçen Garage419 un test değerlendirmesi.
  14. ProntoBasso

L200 Bigfoot

Ynt: L200 Bigfoot Ayrıca iphone ve Blackberry kullanıcıları için gerçekten mükemmel denebilecek bi program keşfettim adı dynolicious, program bir dinamometre programı, iphone'un gyroskope ve accelerometer özelliğini kullanarak aracınızın 0-100 km hızlanma değerlerini belirli bir zaman...
  15. ProntoBasso

L200 Bigfoot

Ynt: L200 Bigfoot Turgay selam, Satmışın arabayı galiba, hayırlı uğurlu olsun. instyle 178 beygir olanımıydı, sanırım onda bi piggyback var yani ralliartlı olarak geliyo bildiğim kadarıyla, ona başka bi perf. artırıcı chip takılmaz abi. ama değilse 2.5 DID tüm L200 lere ziyadesiyle uygulanıyo...

16. ProntoBasso

L200 Bigfoot

Ynt: L200 Bigfoot vtecmaniac bilgiler için teşekkürler, bende uzun zaman uğraştım dizele geçmeden önce performans ve tuning işleriyle, 97-2003 yılları arası sürekli sanayide yatıp kalkar, caddede ve sahil yolu S virajında sabahlardık belkide bu kadar arabayı değiştirmemin nedeni o zamanlardan...
  17. ProntoBasso

L200 Bigfoot

Ynt: L200 Bigfoot Hayırlısı olsun, sanırım bu biraz şans işi dünden beri çok fazla forum ve kullanıcı yorumu okudum racechip hakkında yüzlerce olumlu yorum olmasına rağmen arada olumsuz yorumlar da var, drakebox için de örneğin selimsarper isimli kullanıcı drakebox 2 kullanıyor aracında hiçbir...
  18. ProntoBasso

Ralli Art Uygulamaları İçin Yardım.

Ynt: Ralli Art Uygulamaları İçin Yardım. Rica ederim Emre bey, Ben 171 beygirlik olanını getirttim, ikisi arasında 100 euroya değecek fark olduğunu düşünmüyorum açıkçası, farklı chipsetler kullanıyorlar içlerindeki işlemci devre farklı pro versiyonunda saniye başına yaptığı işlem sayısı birkaç...

19. ProntoBasso

L200 Güç Artırımı (chip tuning, powerbox vs)

Ynt: L200 Güç Artırımı (chip tuning, powerbox vs) Anladım hayırlısı olsun hocam benim şu an D-9 da duruyor, gün geçtikçe diğer ayarları kombinasyonları da deneyeceğim.
  20. ProntoBasso

L200 Güç Artırımı (chip tuning, powerbox vs)

Ynt: L200 Güç Artırımı (chip tuning, powerbox vs) ben aynı problemleri drakebox ta yaşıyordum, racechipde şimdilik hiçbiri yok, hangi ayarlarda kullanıyorsunuz racechipinizi ?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,040
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR