Arama sonuçlarınız

1. M

Mat Siyah Acil Yardim

Selam, CJ-5'imi mat siyaha boyatmak uzereyim. Ancak bu isin pek de kolay olmadigi deneme asamasinda ortaya cikti. Matlastirici kimyasalin boyaya katilma orani konusunda belirsizlik var. Ideal oran konusunda fikri olan var mi? Bir de DuPont Hot Rod Black HHM-6400 veya SEM Hot Rod Black HR014...

2. M

warn arka tampon-stepne tasiyici

Ynt: warn arka tampon-stepne tasiyici guncel
  3. M

Jant meselesi

Ynt: Jant meselesi Selamlar Mustafa bey, Ayrintili aciklamalar icin tesekkurler. Gayet aydinlatici oldu. Jant konusu en az anladigim mesele, hem teknik bakimdan hem de maliyet acisindan. Tek bildigim eski araba restrorasyonun ciddiye alinmasi gereken bir is oldugu. Su anda flans akla...

4. M

Jant meselesi

Ynt: Jant meselesi Olabilir herhalde cunku uzerindeki uc ileri sanzimani CJ8'lerde kullanilan T-177 ile degistirdim. Bu durumda sanziman-dif uyumu da saglanmis olur. Tabii maliyet su anda en onemli konu. Araba boyadan bir ciksin, biraz kullanayim, ona da sira gelir belki
  5. M

Warn Stepne Tasiyici CJ5 İcin

Ynt: Warn Stepne Tasiyici CJ5 İcin Selam, Ankara'da Warn'un benzerini ureten yerler var. Onu en son care olarak dusunuyorum. Su anda yurtdisindan getirtmek icin fiyat sorduruyorum. Forum'a sormamim sebebi, sonradan "keske" dememek icindi. Olur ya birisi Amerika'dan getirtmis, garajinda...

6. M

Jant meselesi

Ynt: Jant meselesi Acele etmeyeyim o halde. Tavsiye icin tesekkurler.

7. M

Jant meselesi

Ynt: Jant meselesi Lastik capi "31X?" - tamami aklimda degil. Dediginiz gibi daha dar birsey dusunuyorum. Iddiasiz ama daha islevsel.
  8. M

Jant meselesi

Ynt: Jant meselesi Ben de mevcut genis lastikleri, daha makul genislikte lastiklerle hem on takimi yormamak hem de yakittan tasarruf etmek adina degistirmeyi planliyorum. Ama bu degisimi jantla birlikte hafif disari tasarak yapmak istiyorum. Tabii, soru yine ayni: disari tasan lastikler...
  9. M

Jant meselesi

Ynt: Jant meselesi Baktigim jantlarin ofset degerlerini bilmiyorum ama disari tasma garantili gorunuyordu. (Tabii ayrintili olarak soracagim) Diger taraftan baska bir sitede baska bir araba uzerine yapilan degerlendirmede disari tasan jantlarin on takima ekstra yuk getirdiginden, hassasiyeti...

10. M

Jant meselesi

Ynt: Jant meselesi Jantlar aluminyum. Yakindan gordum. Ayrica fotograf istedim ama henuz gelmedi. Mevcut jantlarim krom, biraz iceride durmalarinin disinda bir sorun da yok aslinda. Muhtemelen su anda olmayan yedegini de bulabilirim cunku bendeki janttan piyasada bol miktarda bulunuyormus...

11. M

Jant meselesi

Ynt: Jant meselesi Soruya ek: Tekerin hafifce disari tasmasinin surus ozelliklerine arti-eksi bir etkisi var midir ve yeni jant yerine spacer kullanilarak ayni sonuc saglanabilir mi?
  12. M

Jant meselesi

Selam, CJ5'imin uzerinde CJ8'e ait Mangels jant var. 15/10'luk hafiften disa tasacak aluminyum jantla degistirmek istiyorum. Sifir takimi icin (5 tane) 1750TL denildi. Tayvan kokenli. Yanlis yapmamak icin soruyorum. Jant dunyasinda fiyatlar nasil ve bu fiyata jant alinir mi? Yardimlariniz...

13. M

warn arka tampon-stepne tasiyici

CJ5 icin Warn arka tampon ile beraber Warn acilabilir stepne tasiyici ariyorum. . http://www.4wd.com/aux_incl/images.ashx?i=rockcrawlerbumper.jpg
  14. M

Warn Stepne Tasiyici CJ5 İcin

CJ5 icin Warn marka acilabilir stepne tasiyici ariyorum. Warn tampon ile beraber. http://www.4wd.com/aux_incl/images.ashx?i=rockcrawlerbumper.jpg
  15. M

Satilik Sanziman, Bestop Tente

Ynt: Satilik Sanziman, Bestop Tente Merhabalar, Can Bey, Uyari icin tesekkurler. Dogru yere actigimdan ben de emin degildim. Forumda yeniyim. Fiyata gelince, Bestop'un yenisi icin bana Ankara'da verilen fiyat $1500. Bu da 2,250+ gibi bir miktara tekabul ediyor. 4WheelDrive dergisinin 2004...

16. M

Ynt: Satilik Sanziman, Bestop Tente Kapilar dahil tabii ki.
  17. M

cj5 lerin fiyatları ne kadar olmalı?

Ynt: cj5 lerin fiyatları ne kadar olmalı? Bir arabanin fiyatini alici degil satici belirler. "Ne yaparsaniz yapin 20,000'in ustunde satilmaz dusuncesi piyasa gerceklerinin bir bolumunu yansitiyor olabilir ama ne yaparsaniz yapin asla o fiyata alamayacaginiz bircok CJ-5 oldugunu da unutmamak...
  18. M

Ynt: Satilik Sanziman, Bestop Tente Hafta sonu eklemeye calisirim. Su anda sokuk vaziyette, bu yuzden fotograflar cok da iyi fikir vermeyebilir. Son dort senedir araba garajda bekliyordu. Dolayisiyla tente o surede dis etkilere maruz kalmadi. Ancak yipranma yok diyemem, kapi lastiklerinde...

19. M

Selam, Umarim konuyu dogru yere acmisimdir. Ankara Sasmaz'da bir tane 79 model CJ-5 toplatiyorum. Masrafi azaltmak icin aracin uzerinden cikan bazi parcalari elimden cikarmak istiyorum. Arac son uc-dort senedir kapali garajda bekliyordu. 1. T-150 3 ileri sanziman ve arazi sanzimani. Iyi...
  20. M

cj5/t-177

Selam, T-177 icin dogru veya normal diff orani nedir ve CJ5'e uyum sorunu olur mu? (Teker capi aklimda degil)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,040
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri