Arama sonuçlarınız

1. enbay1

Grand Cherokee 4.7 Yükseltme Kiti Iptali (4")

mükerrer mesaj

2. enbay1

Kiralık Cherokee Arıyorum?

Clonex hangi şehirde olduğunu yazmamışsın , deşifre ve memret haklı , kiralık Jeep zor , Mitsubishi L200 filan araştır bence , ben de senin durumundaydım yıllar önce , Jeepin yenisi pahalı kimse kiralamaz, eskisi de eski üstüne kalır , ben 7-8 sene önce WK kiralamıştım 1 gün , arabanın değerinde...
  3. enbay1

Yükseltilmiş Wk Sahibi Var Mı Aramızda

Yol tutuş berbat olmaz ama araç yükseldiği için daha yavaş ve tedbirli kullanmak lazım , virajlarda , otoban kasislerinde vs yumurta taşır gibi gitmek lazım.

4. enbay1

Tamamdır abi , isim galiba Şenol , benim Ender. ilk fırsatta uğrayım , o şekilde pazar günü...

Tamamdır abi , isim galiba Şenol , benim Ender. ilk fırsatta uğrayım , o şekilde pazar günü de bana uyar
  5. enbay1

Gezenbilir Whatsapp Grubu ? [only Jeep :)]

Özelden mesaj atmıştım ...

6. enbay1

2006-2011 Grnad Cherokee 3.0crd Wh-wk Kac Lt Yağ Konulur

10 lt yağ uygundur , ingilizce sitede 5W-30 tavsiye ediliyor Yağ miktarındaki ikilem , amerikan birimini (quarts) litreye çevirirken küsüratlardan kaynaklanıyor + yağ filtresinin de hacminin dahil veya hariç tutulmasından kaynaklanıyor , işi tecrübeli ustaya bırakmakta fayda var ve sonunda yağ...

7. enbay1

Burda 35 inç lastik takılı var bi tane, vatandaş vur deyince de öldürmüş :smiley: (resim upload edemedim , sağ üstteki araç)
  8. enbay1

Commander '' Service 4wd System '' Hatasi

Benim yolda giderken “Service 4WD” yandı , aha çaktık dedim , ertesi gün korkarak ustaya gittim , bişey yok dedi , aküden olmuş , aküyü şarj etmişler , ışık söndü bidaha yanmadı , yolda giderken aküden nasıl problem olur mantığıma yatmadı ama 2 ayrı kişi aynısını söyledi , hala aynı aküyü...
  9. enbay1

Toyota Fj 75 Off-road Dönüşüm

Araç çok temiz görünüyor , güle güle binin Bu kasalar için merak ettiğim konu uzun yolda gezmeden ne kadar hıza çıkabiliyor , yani sürücüyü kasmadan 120ye çıkılabilir mi ... kullanma fırsatım olmayan ama aklımda kalan araçlardan birisidir kendisi

10. enbay1

Pardon , sistem arızaya geçti , tekrar göndermiş ve silemedim

11. enbay1

10-12” Yükseltilmiş Wj Sahibi Var Mı?

WJ için 4 inchten yukarısı ülkemizde problem , risk ve masraf. Amerikada yaşıyorsan kolay , burdaysan zor , bir de insanlar kit üzerine get atınca oluyo sanıyolar , o kadar kolay değil , 80 km hızı geçmeyeceksen , vibrasyonlara gıcırtılara razıysan , işyerin de sanayiye yakınsa ve bütçe de...
  12. enbay1

Ön çamurlukta problem yok , bu şekilde sürtme ve kesme ihtimali görünmüyor.

13. enbay1

14. enbay1

15. enbay1

Chevy Tahoe Jant

2001 Chevrolet Tahoe 16 inç 6x139,7 jant takımı 2500 TL Ankara

16. enbay1

o benimki :) başka arıyorum , daha doğrusu varsa olanla tanışmak istiyorum
  17. enbay1

Yükseltilmiş Grand Cherokee WK sahibi var mı aramızda ? aracına uğraşmış veya yükseltmeyi düşünen varsa fikir alışverişinde bulunabiliriz , sayı olarak az olduğu için konu açma ihtiyacı hissettim , önceki kasalardan çok farklı yapısı var , Ankaradayım , teşekkürler
  18. enbay1

Fotoğraftaki Parça İsimleri Nedir ?

2.7 CRD den pek anlamam da , vakumla çalışan açıp kapanan bir valf olabilir , normal bir durum olabilir yani , anlayan birine göstermekten zarar gelmez ama endişe edecek bi durum da yok dizel mercedesten anlayan birine de gösterebilirsin , bağlantı yerlerinde çatlak , gevşeme olabilir mi diye

19. enbay1

2006 Wh

arama motoruna jeep wk clock setting yazarsan senin cihazın aynısını bulup ordan bakabilirsin Video: https://www.youtube.com/watch?v=MkqG-1eHvJc gibi ...
  20. enbay1

Ankara’da Tampon Imalatı Ve Vinç .??

Adnan ustayı diyosun galiba, orayı biliyorum, bahsettiğin gibi asıl işi torna ve vinç işini biliyo ve tampon yapmıyor , vinci oraya yaptırabilirim , tek eksisi dükkanına araba girmiyo , işlerini kaldırımda yapıyo , buna rağmen profesyonel 4x4 araçlar geliyo , tampon da yaptırabileceğim bir yer...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,043
Kayıtlı Üye Sayımız
166,789
Kaydolan Son Üyemiz
tirpit

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri