Arama sonuçlarınız

1. enbay1

Yapım Aşamasında Olan Wj Me Dodik Bulamıyorum ?

Ynt: Yapım Aşamasında Olan Wj Me Dodik Bulamıyorum ? ilan sitesinde 825$ diyor. bu fiyata olur mu yoksa daha ucuza mı arıyorsun.

2. enbay1

Grand Cherooke 4000cc Hakkında Bilgi

Ynt: Grand Cherooke 4000cc Hakkında Bilgi hangi model hangi kasadan bahsediyorsun ? az bulunan bi versiyondan bahsetmişsin. ZJ ve WJ kasada var.
  3. enbay1

4.7 V8 Yolda Yüzme Sorunu

Ynt: 4.7 V8 Yolda Yüzme Sorunu 4Lowda değil tabi ki , 4Highda 4Low gibi kasıntı sesi dedim , yanlış anlama olmasın.

4. enbay1

Ynt: 4.7 V8 Yolda Yüzme Sorunu ama bu yazdıklarım 4x4 alacakları korkutmasın , 4 sıfır amortisör , 4 sıfır lastik , 4 rot başı almama rağmen bu gezinti oluyor ve pişmanlık yok , Jeep böyle bişey demek ki. Sonuçta gezinti için aldık , amaç gezinti değil mi :) Gül ve Diken ilişkisi. ama...
  5. enbay1

Ynt: 4.7 V8 Yolda Yüzme Sorunu WJ kasadan iki büyük şikayetim yolda gezme ve kuru zeminde dönerken kasıntı sesi. Kime gittiysem hepsi de , bu normal dedi , aracın diğer artıları bu problemlerimi absorbe ettiği için diğer markalarda daha başka problemler olduğu için WJye devam :) Ankaradaki...

6. enbay1

4.7 İçin Jant/lastik Arıyorum

Ynt: 4.7 İçin Jant/lastik Arıyorum jant aldım , lastik arama güncel. 16 inç olması gerek , 245 70 16 245 75 16 yada az büyüğü ölçü lazım. asfalt lastiği veyaz vakumlu lastik olmaz , zaten üzerinde mevcut. düşlü lastik lazım.

7. enbay1

235 85 16 Cooper Stt 4 Adet Satılık

Ynt: 235 85 16 Cooper Stt 4 Adet Satılık Hangi araçtan çıktı , takılı halde fotosu var mı , Grand Cherokee için düşünüyorum
  8. enbay1

Satılık Flowmaster 44

Ynt: Satılık Flowmaster 44 Araçta takılı mı söküldü mü ? Ankaradayım , sökülmeden sesine bi bakmak isterdim. Fotosu yok mu
  9. enbay1

4.7 İçin Jant/lastik Arıyorum

4.7 WJ aracım için uygun A/T M/T 2.el jant lastik arıyorum. Ankaradan olsa güzel olur.

10. enbay1

Flowmaster Super 44 Satılık

Ynt: Flowmaster Super 44 Satılık araçta şuan takılı mı ? ses abartılı olduğu için mi söküyorsun ?

11. enbay1

Wj Klima Hep Açık

2000 model 4.7 WJ aracımda her çalıştırdığımda klima devreye giriyor , her seferinde elle kapatmak zorunda kalıyorum. Gizli bir özelliği mi vardır , her kontakta klimanın default olarak OFF konumunda istiyorum. Bir de sağdaki havalandırmaya yön veren tuşla oynayınca da bazı konumlarda klima...
  12. enbay1

1999-2000 4.7 Arasındaki Fark

Ynt: 1999-2000 4.7 Arasındaki Fark henüz değil. arabayı pazardan pazara görüyorum garajda. fırsat bulamadım.

13. enbay1

Ynt: 1999-2000 4.7 Arasındaki Fark teşekkür ederim KLL. derdimin çaresi zannedersem bu. ben 2000 modelini yeni aldım , test ettiğim 99daki motor sesini bulamadım. fandan kaynaklanıyorsa çaresi vardır , ustaya gitmeye değer. sıcaklardan ne cevap yazabildim ne de ustaya gittim , bayram...
  14. enbay1

kullandığım 99 ve 2000+ 4.7ler arasında motor sesinde fark hissettim. 99 modellerde sadece motor homurtusu var , daha tok bir ses , 2000+ modellerde ise soğuk motorda bile önden fan sesi gibi rüzgar sesi geliyor yani aracın gerçek motor sesini perdeliyor. bu fark nerden geliyor , 2000 modelden...
  15. enbay1

2000 Grand Cherokee Wj Kitapçık Lazım

Ynt: 2000 Grand Cherokee Wj Kitapçık Lazım geldi teşekkür ederim. pdf olması güzel oldu , cep telefonuna sığmış oldu.

16. enbay1

Ynt: 2000 Grand Cherokee Wj Kitapçık Lazım özelden mesaj attım.
  17. enbay1

2000 Grand Cherokee WJ 4.7 kitapçık lazım. Bunların orjinali Türkçe midir , İngilizce midir ? Elinde fazla veya önceki arabasından kalan var mıdır ? İnternette İngilizcesi mevcut da, Türkçesi varsa şansımı deneyim dedim.
  18. enbay1

Moon Visor

Ynt: Moon Visor moon visorün fonksiyonu nedir ? tahoe'ya binmiştim , uzun yolda rüzgar sesi yapıyodu.

19. enbay1

Quadradrive / Quadratrack II Farkı

Ynt: Quadradrive / Quadratrack Iı Farkı asıl konu başlığına gelirsek öğrenmek istediğim konu şudur. arazide V şeklindeki kanalda asılı kalırsak Quadradrive geçiyor , Quadra track geçer mi kalır mı ? WJ kasa alıcam yanlış tercih yapmayım , Tahoe ile biyerde asılı kaldım , arka sağ pervane gibi...
  20. enbay1

Quadradrive / Quadratrack II Farkı

Ynt: Quadradrive / Quadratrack Iı Farkı Aslında sorumun cevabını tam olarak orada bulamadım. Fakat benzer konuda acil bir cevaba ihtiyacım var , ayrı konu açmadım aynı başlık. Acil cevap lütfen.. 2002 WJ 2.7 Quadradrive almaya niyetlendim. Test sürüşümde araç kapalı otopark manevralarında...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,043
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri