Arama sonuçlarınız

1. enbay1

Defender Nasıl Bi Araçtır ?

Ynt: Defender Nasıl Bi Araçtır ? cevaplar için teşekkür ederim. insanın anlamadığı daha doğrusu tecrübesi olmadığı bi konuya giriş yapması öyle zor ki , buradaki arkadaşların yardımıyla off road alemine giriş yapmak istiyorum , ilk aracımla da sütten ağzım yanmasın istiyorum. aracı ancak alıp...

2. enbay1

Quadradrive / Quadratrack II Farkı

WJ kasa 4.7 için malum Quadradrive / Quadratrack II arasında kısaca ne farklar var , teorik olarak Quadradrive mükemmele yakın bir sistem gibi görünüyor, ama aklıma takılan konu şu , 2. el ilanlara baktığımda full offroad donanımlı (günlük binilemeyecek kadar) WJ'ler genelde QuadraTrack II...
  3. enbay1

Defender Nasıl Bi Araçtır ?

Bu defender dedikleri nasıl bi araçtır ? offroad alemine giriş yapmak isteyenler için rehberlik yapabilir misiniz ? soru işaretlerim var , bir de ilanlarda gerçek özelliklerini yazmadıklarını için yanlış öğrenebiliyoruz , bu defender modellerinin teknik özelliklerini veren site nereyi tavsiye...

4. enbay1

Wk 3.0 Crd Alsak Mı ?

Ynt: Wk 3.0 Crd Alsak Mı ? tıkırdama dediğin soğuktaki motor sesi mi yoksa döşemedeki gıcırtı mı. kumaş koltuklusu daha konforlu görünüyor. Quadra Drive II olmak şartıyla tabi.. Laredo.
  5. enbay1

Ankara da En İyi Nissan Pathfinder Servisi Neresidir?

Ynt: Ankara Da En İyi Nissan Pathfinder Servisi Neresidir? firma ismi vermekte sakınca var mı bilmiyorum. Aydınlıkevler kavşağındaki yetkili servisten çok memnun kaldım. Diğer yetkili servisler gibi formalitesi çok değil, direk ustayla muhatap oluyosun, aracını görüyosun. Ustaları da tecrübeli.

6. enbay1

Wk 3.0 Crd Alsak Mı ?

2006-2007 WK 3.0 CRD hoşuma gidiyor ama cesaret edemedim. 2 günlüğüne kiralamıştım , tadı damağımda kaldı, kiraladığım araç 250bin km'deydi , ona rağmen kasislerde takırtı tukurtu gelmiyordu, şasesinden dolayı galiba. Aracın Mercedes motorlu olduğuna bakınca cesaret alıyoruz ama elektronik-beyin...

7. enbay1

Trabzonda Kiralık 4x4 ?

Ynt: Trabzonda Kiralık 4x4 ? bu konu 2200 kez okunmuş. ama cevap gelmemiş , yanlış yere mi dükkan açtık acaba ?
  8. enbay1

Trabzonda Kiralık 4x4 ?

Ankaralıyım. Rize yaylalarına gitmek istiyorum. malum karayolundan yol epey uzun. Uçak cazip geliyor ama sonrası ? Birisinden duyduğuma göre Trabzon Havalimanında kiralık 4x4 araçlar varmış , doğru mudur , internetten arama yaptım ama ulaşamadım. Kurumsal Rent a Car firmalarında 4x4 seçeneği...
  9. enbay1

Açılır Basamak / Yan Koruma / Rock Slider

Ynt: Açılır Basamak / Yan Koruma / Rock Slider bu konu kimsenin ilgisini çekmedi galiba. yada bilgisi olan yok.

10. enbay1

Açılır Basamak / Yan Koruma / Rock Slider

Yeni model Range Rover'larda fabrika çıkışı bulunan elektrikli açılan basamakları bilirsiniz. Elektrikli ve otomatik oldukları için çok pahalı henüz, 5000 TL civarı. Bu parçaların yan sanayisine rastlayamadım. Elektrikli olmasa da olur, ayağınla basınca mekanik yaylı açılan tipte olsa da olur...

11. enbay1

Wj Benzin Deposu

Ynt: Wj Benzin Deposu 2000 ve 2004 modeller arasında depo açısından fark var mıdır ? Videolardan şasenin ve kaportanın o kadar da sağlam olmadığını görüyoruz, daha sağlam olmasını beklerdim. Biraz da aracın yüksek olmasından kaynaklanıyor heralde. Lİft olan araçların bu açıdan daha fazla risk...
  12. enbay1

Bu Araç Sizce Nasıl 2001 Wj

Ynt: Bu Araç Sizce Nasıl 2001 Wj İlanda 3 AYRI aracın fotosu var ve koltuk döşemesi Overland değil. Yani fotolar ve açıklama tutarsız....

13. enbay1

Wj Benzin Deposu

WJ kasaların son çıkan modellerinde benzin deposu daha şişkin görünüyor, yanılıyor olabilirim. Tasarım farkı mı vardır yoksa ilave olarak koruma sacı mı var ? Arazi odaklı bu tarz bir arabada yakıt deposu daha iyi bi yere sığdırılamadı mı acaba? modifiyesiz olanlarda da bu şekilde görünüyor...
  14. enbay1

Pathfinder R50 Lsd ?

Ynt: Pathfinder R50 Lsd ? transfer kutusu olarak vites koluyla geçenler var , sadece düğmeyle geçenler var bir de ikisi birden olanlar var. bunlardan hangileri avantajlıdır farkı nedir, özetleyebilecek biri var mı ?
  15. enbay1

Pathfinder R50 Lsd ?

R50 kasaların LSD veya %100 kilit durumu nedir ? yani hangi modellerinde var veya var mı ? transfer kutusunda kilit var mıdır ? sadece 4LO konumunda mı çalışır ? Bazı aracı aldıktan sonra huyunu öğreniyosunuz , almadan bi sorayım dedim. 4WD - 2WD arasında vites koluyla geçenler var , sadece...

16. enbay1

CHEROKEE 4.7 1999-2004 WJ KASA ALIRKEN BAKILACAK

Ynt: Cherokee 4.7 1999-2004 Wj Kasa Alırken Bakılacak Benim de kafam karıştı biraz. Variolok , WJdeki ELSD (elektronik kilit) lerin adı mıdır ? ELSDler bütün Quadradrivelarda var mıdır yoksa son çıkan Overland WJlerde midir ? yani 2000-2001 Quadradrive Limitedlerde ELSD var mıdır mesela ? Ben...
  17. enbay1

Jeep Quadra Drive II Çekiş Sistemi

Ynt: Jeep Quadra Drive II Çekiş Sistemi WJ kasalardaki ilk versiyonu mudur yani Quadra Drive I - II diye 2 çeşit midir ? WJ 4.7 ve diğer Jeepler arasında tercih yapmak istiyorum da, ilk Jeepimi almayı düşünüyorum. Quadra Drive'ı arazi için gereğinden fazla elektronik , nazik , hassas bişey...
  18. enbay1

V8 WJ'ye Selectrac

4.7 V8 WJ olup da SelecTrac transfer kutusu olan araç Türkiyede var mıdır , veya 4.7'ye sonradan Selectrac takılabilir mi ? ben hiç yok sanıyodum ama bu sitede http://www.wjjeeps.com/tcases.htm Selectrac V8de var diyo. Gezi - piknik aracı olarak 2WD seçeneği avantaj değil midir ? Neden V8lerde...

19. enbay1

L200 kısa kasa

Ynt: L200 kısa kasa Güzel, örnek için teşekkürler. Aratmama rağmen bulamamıştım. Bi de 10-15 cm daha kısaltılmış örneği vardı Türkiye'de ama bi daha göremedim. Siyah L200 idi.
  20. enbay1

L200 kısa kasa

L200 ve benzeri pikaplarda arka kasayı kısaltan gördünüz mü ? yarışçının birinde görmüştüm ama o fotoyu bulamadım. ağır yük taşımamak şartıyla demir profille desteklenmiş fiberglastan kısa bi kasa yaptırsak, muayene , ruhsat işletme vs. problemleri çıkar mı ? yani hatchback arabanın bagajı gibi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,043
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri