Arama sonuçlarınız

1. KIPÇAK70

2018 Karavanla Orta Avrupa

Erdeman sizinle aynı tarihlerde gezi yaptık. Sizin gezinizi faceden takip etmiştim.

2. KIPÇAK70

Kurallara uydum, polisle sınırlar hariç karşılaşmadım. Hırvatistan es geçmekle fazla bir şey kaybetmedin. Gezdiğim yerlerin içinde en pahalısı Hırvatistan'dı. (Sahil şehirlerinde konaklamayacaksan). Ben kamp alanında kalmayı düşünmedim ve kalmadım. Güvenlik nedeniyle kapıları pencereleri kapalı...
  3. KIPÇAK70

Çocuklu Motokaravan Sahipleri Ve Yolcu Sayısı Sorunu

Merhaba, ruhsatında 2+1 yazan aracımla 2014 yılından beri yazları iki büyük iki çocuk yurt içi ve yurt dışı geziler yapıyorum. Şimdiye kadar hiç kimse bu araç üç kişilik siz dört kişisiniz diyen çıkmadı. Sınır geçişleri hariç polisle de karşılaşmadım. 2018 gezimi "2018 Karavanla Orta Avrupa"...

4. KIPÇAK70

Isveç 2018 Gezimiz

Hüseyin Bey verdiğiniz değerli bilgiler için teşekkürler.
  5. KIPÇAK70

Hüseyin Bey güzel ve olumlu yorumlarınız için teşekkür ederim. Buzdolabını birkaç gün deneme amaçlı çalıştırdım. Avusturya'nın güneyi ve İtalya'nın kuzeyinde manzara harikaydı. Güzel manzaranın bedeli de zorlu yollardan geçmekti Ben de onu yaptım. Avusturya'da Brener geçidine gelmeden bir...

6. KIPÇAK70

Isveç 2018 Gezimiz

Hüseyin Bey gezinizi bizimle paylaştığınız için teşekkürler. İlgiyle zevkle okudum.

7. KIPÇAK70

Yazmış olabilirsiniz benim çok önemli değil. Avrupa gezisi tarzınız olabilir ya da olmayabilir Yücel Bey zevkinize kalmış. Gezi işi başta sağlık, ilgi, cesaret biraz da maddiyata bağlı, bunlardan biri yetersizse gezi olmaz. İnşallah sağlığınız kısa sürede düzelir. Selamlar iyi geceler.
  8. KIPÇAK70

Yücel Bey gezi yazımı okuduğunuz ve olumlu cümleleriniz için teşekkür ederim.
  9. KIPÇAK70

Merhaba Hasan Bey, teşekkürünüze teşekkürle karşılık veriyorum. Yola çıkmadan önce ben de diğer gezi yazılarından faydalandım. Gezmeyi düşünenlere belki bir faydam olur diye düşünüyorum. Özellikle kaldığım yerlerin koordinatını yazdım. Gezdiğim şehirlerde ulaşımla ilgili bilgiler vermeye...

10. KIPÇAK70

Gürkan Bey, övgü dolu sözleriniz için teşekkür ediyorum. Gezmeyi seviyorum. Gezdikçe elbette paylaşırım. Önümüzdeki yıllar için henüz plan yok.

11. KIPÇAK70

Sonradan fark ettim Verona'da arabayı park ettiğim ve gecelemeyi düşündüğüm yer 2 ve 3. foto olacaktı. 1. foto Vicenza'da gecelediğimiz yer.
  12. KIPÇAK70

13. KIPÇAK70

İlginizden dolayı teşekkür ediyorum. İçimde olumsuz bir his vardı. Birisi de gelip pasaport kontrolü yapması üzerine tuz biber ekti. Takip edip biz ayrıldıktan sonra arabaya hırsızlık amaçlı gelirler düşüncesiyle tedirgin oldum. Ben arabada olduktan sonra sorun olmazdı. Hem sıcak hem de sinek...
  14. KIPÇAK70

Hakan Bey ilginize teşekkür ederim. Gezmeyi düşünenlere bir faydam olursa bende mutlu olacağım. Size de iyi gezmeler dilerim.
  15. KIPÇAK70

Evet Gürkan Bey, içeride doğal güzellik hariç hizmet yok Sala bindik bir sonraki limanda zorla indirdiler otobüsle gidin dediler. Bu yıl çocuklar için 110 Kuna. İçerde her taraf insan kaynıyor. Günlük 10000 fazla giriş olduğunu düşünüyorum. O kadar pahalı olduğunu bilseler gelenlerin bir kısmı...

16. KIPÇAK70

Bosna Hersek'ten çıkmadan petrole giriyorum elimdeki Bosna Hersek Marklarının tamamı verip yakıt alıyorum. Deponun kalan kısmını da kredi kartıyla dolduruyorum. Sırbistan ve Bulgaristan'da yakıt daha pahalı. Sırbistan'da yol alırken yorulduğumu ve uykumun geldiğini uygun bir kasaba meydanında...
  17. KIPÇAK70

Bosna Hersek'te savaşın soğuk yüzünü her yer özellikle de Boşnaklarla-Hırvatların; Boşnaklarla - Sırpların ortak yaşadığı yerleşim yerlerinde. Sırpların adı çıkmış, katliam yapma konusunda Hırvatlar da Sırplardan az değil. Mesela Mostar Köprüsü'nü Hırvatlar bombalamıştır. Savaşı ve savaşta...
  18. KIPÇAK70

Navigasyon cihazını Edirne'ye ayarladım. Vişegrad üzerinden Niş'e oradan da Bulgaristan üzerinden Türkiye'ye giriş yapacaktık. Tomtom VİA 135 Saraybosna'dan sonra beni dağ başında toprak yola yönlendirdi. Sonunu görmediğim, bilmediğim toprak yola kesinlikle girmem, öyle de yaptım. Ne yapalım...

19. KIPÇAK70

Yüzme havuzunun önünden tramvay geçiyor. 3 numaralı tramvay Başçarşı'ya gidiyor. Tramvay sürücüsünden bileti 1.5 Bosna Hersek Mark'ına alabiliyorsunuz. 1 Mark 3,5 TL civarı. Yolda kontrol yapıyorlar bilet almadan kesinlikle binmeyin. Başçarşı'da indikten sonra her yer yürüme mesafesinde. Çarşıya...
  20. KIPÇAK70

Bosna Hersek'in çoğunluğu Müslüman olmakla birlikte sanırım 3 kanton (Boşnak, Hırvat ve Sırp) bölgeden oluşmaktadır. Kantonların ayrı bayrakları vardı. Saraybosna'nın merkezine giderken gözüm de yol kenarında geceleyecek yerdeydi. Merkezde park yeri sıkıntısı olduğunu biliyorum. Spor...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,042
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri