Arama sonuçlarınız

1. KIPÇAK70

Ford Transit Kombivan

İyi akşamlar, birkaç kez yurt dışına çıktım. Araba sizin üzerine ise bir sorun olmaz. Sınırda girdiğiniz ülke polisi yük taşıyıp taşımadığını soruyor. Siz de turistik amaçlı olduğunu söylersiniz, sorun olmuyor. Arabada koltuk var mı, koltuk kurallara uygun mu diye inceleyen yok. Aracınız...

2. KIPÇAK70

2018 Karavanla Orta Avrupa

Yazımı okuyanlara beğenenlere de teşekkür ediyorum.
  3. KIPÇAK70

İrfan Bey, İlginize teşekkür ediyorum. Gezmeyi seviyorum ama cesaret edemiyorduk. Okuduğum birkaç yazı beni cesaretlendirdi. Gezi notlarımdan belki birkaç kişi yararlanır ve gezmesine vesile olursam mutlu olurum. Övgü dolu sözleriniz için tekrar teşekkür ederim. İslam aleminin kurban bayramı...

4. KIPÇAK70

Sayın lucias, yazımı takip ettiğiniz için teşekkür ederim. Ben de burada ve başka yerlerde yazılanlardan cesaret aldım. Belki birkaç kişiyi cesaretlendirip gezmesine vesile olabiliriz. Dil bilmek çok da gerekli değil biraz gayret ve cesaret yetiyor. Biz bilsek İngilizce ya da Almanca bileceğiz...
  5. KIPÇAK70

Merkezde gezilecek yerlerin önemli bir kısmı birbirine çok yakın. Googleden alıntı:

6. KIPÇAK70

Viyana Doğa Tarihi Müzesi'nin karşında Sanat Tarihi Müzesi var ama ben girmedim. Bu iki müzenin yakınında Hofburg Sarayı diğer tarafta da Müze Quarter (Müzeler meydanı) var. 1. FOTO HOFBURG SARAYI 2. FOTO DOĞA TARİİHİ MÜZESİ 3. SANAT TARİHİ MÜZESİ

7. KIPÇAK70

Viyana Doğa Tarihi Müzesi Viyana Doğa Tarihi Müzesi’ne U2, U3 metro hatları; 1, 2, 46, 49, 71 No’lu tramvay hatları ve 48A otobüsüyle ulaşım sağlanıyor. Biz 71 numaralı tramvayı kullandık. 6 numaralı tramvay da geçiyordu. Doğa Tarihi Müzesi Viyana'nın merkezinde. Birçok yere yürüyecek...
  8. KIPÇAK70

Dükkan sahibi Ankaralıydı.
  9. KIPÇAK70

Schönbrunn Sarayı Yazlık Saray

10. KIPÇAK70

Aziz Stefan Katedrali

11. KIPÇAK70

Viyana'dan birkaç foto
  12. KIPÇAK70

Viyana'da Viyana kart dışında bir de Viyana pass diye bir kart var. Bazı müzelere ücretsiz ya da indirim imkanı sunuyor. Kendilerine göre faklı yönleri var biz beyaz Viyana Pass aldık 2 gün büyük 60 avro çocuk 36 avro gibi fiyatı vardı. Biz bir çocuk bir yetişkin aldık. Beyaz olan aynı zamanda...

13. KIPÇAK70

Viyana'da park yeri için birkaç alternatif o da olmazsa campinge girmeyi düşündük. Estergon'dan suyu doldurmuştuk Viyana'da 3 gün kalacağız yaklaşık 270 litre suyumuz var. Bize üç gün yeter. Kalacak yeri de bulduk mu bundan iyisi Şam'da kayısı. Şehre yakın diye U3 (turuncu) metronun son durağı...
  14. KIPÇAK70

Navigayonu ücretsiz yola ayarlayıp düştük yola. Fazla uzak değil ama ben Viyana'ya akşam üzeri mesai saati sonrası girmek istiyorum. Onun için yavaş gittim Bratislava'da da fazla görülecek yer yok. Şehri arabayala dolaştık, kaleyi dışarıdan gördük. Zaten yakınlarda araba park edecek yerde yoktu.
  15. KIPÇAK70

Gezimize başlarken Budapeşte ve Viyana mutlaka görüşmesi gereken yerler olarak düşündük. Birinci Şehri Budapeşte'yi sonrunsuz şekilde gezmiş olduk. Şİmdi sırada Viyana var. Gideken de Bratislavaya uğrayacağız. Estergona Türkiye saatiyle 18 gibi ulaştık. Bilgisayardan koordinatlarını...

16. KIPÇAK70

Artık Budapeşte'den ayrılma zamanı. Suyumuz bitti.
  17. KIPÇAK70

Kaleye çıkmak için mini busları kullandık. Gidiş ve dönüş 4 kişi için 6000 forint yaklaşık 18 avro ödedik. Yaya olarak da çıkılabilir. Teleferik kişi başı 6 avro. Bu kadar para vermeye değmez yaya rahatlıkla gidilebilir. kaleden foto
  18. KIPÇAK70

Budapeşte'de ilk gün güneş batmadan karavana döndük. 12 yaşındaki kızım gezmekten fazla hoşlanmıyor. Hoff on otobüsle dolaşmak onun işene geldi. İlk gün acemiliği atınca kendimize güvenimiz geldi ikinci ve üçüncü günlerde kendimizi daha özgür hissettik. Ne de olsa dil bilmeden bilmediğimiz...

19. KIPÇAK70

Gürkan Bey ilginize çok teşekkür ederim. Burada paylaşılan bilgilerden mutlaka birileri az ya da çok faydalanıyor. Ben de bilgi paylaştıkça çoğalır mantığıyla paylaşıyorum. Sizin Yazdığınız kadar ayrıntılı bilgi veremesem de en azından kaldığım yerleri paylaşıyorum. Belki birilerinin bir gün...
  20. KIPÇAK70

Fotolara devam

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,043
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65