Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İlk durağımız Niş'ti Foto google dan alıntı. Kırmızı arabanın durduğu yerde geceledik. Güvenli mi diye sormayın arabanın anahtarını kapının üzerinde bıraktığımı sabah fark ettim. Spor kompleksinin otoparkı.
Herkese merhaba, Pejo Boxer 1998 model içini kendi düzenlediğim aracımla eşim ve iki kızımla plan yapmadan 15/07/2018-12/08/2018 tarihleri arasında Adana çıkışlı ağırlıklı olarak Budapeşte ve Viyana olmak üzere gezdik.
Rota Adana-Niş-Belgrad-Novi Sad-Mohaç-Peç-Balaton Gölü-...
Ben panelvanı karavana çevirdiğim yıl Adana, Konya, Denizli, Aydın, İzmir, Çanakkale, İstanbul, Bartın Amasra, Adana şeklinde gezi yaptım. Trafik kurallarına uydum. Hiçbir olumsuz olumsuz durumla karşılaşmadım.
Cevabınız için teşekkür ederim. Görmedim. Sorma nedenim 22/04/2018-05/05/2018 tarihleri arasında iki haftalığına Çekya'ya gidecektim. (gittim) Sim kartı ben de almak istiyordum. Orada bir adres bulup Çekya'ya alabilirim diye düşünüyordum. Ama zaman geçti artık başka çareler düşüneceğim.
Bizim...
Mehmet Bey benim gibilere ilham kaynağı oluyorsunuz. Bir gün mutlaka deneyeceğim. Uzun mesafe bisiklet kullanamasam da işe bisikletle gidip geliyorum. En azından kısa mesafelerde denemeyi düşünüyorum.
16 Mayıs 1997 tarihinden önce alınmış kamyon D ya da otobüs E ehliyetiniz varsa römork çekebiliyorsunuz. Yeni ehliyet alırken ona göre işaretliyorlar. Yani Hak kaybı yok.
Merhaba, tüm yazılanları baştan son okudum. Vodafone Red tarifesi üyesiyim. 2017 Temmuz ayında Yunanistan'a gittim. Her şey dahil Türkiye'deki tüm haklarımı günlük 15 TL'ye yurtdışında da kullanacaktım. Günlük 15 TL sadece Vodafone'nin alacağı paraymış. Bir de diğer operatörlerin parası var...
Merhaba, benim adım Mehmet KIPÇAK (KIPÇAK70) kendi karavanımı kendim yaptım öğretmenim. Adana'da yaşıyorum. Temmuz, ağustos gibi Ortaavrupa gezisi düşünüyoruz. Tomtom via135 bende var. POİ'leri nasıl yüklediniz. Amazon'dan sipariş verdiğiniz simkart kaç günde İspanyaya teslim edildi. Şimdiden...
Araç altenarötürünün voltajıyla jel akülerin voltajı aynı değildir. Araç altenatörü akü 14.5 volt seviyelerine yükseldiğinde şarjı kesmektedir. Tam emin olmamakla birlikte jel aküler 14 volt sevilerine geldiğinde (akülerin aşırı şarj ve voltajtan korunması için) şarjın kesilmesi gerekir.
Devamı gelecek diye yazmıştım. Okuldaki işlerin yoğunluğundan bir türlü zaman ayıramadım. İşlerin yoğunluğundan ve bir sonraki yılın gezilerini planlamaktan zaman zaman kalmıyor. Bu yı temmuz ağustos gibi yaptığım Yunanistan, Makendonya gezimi de yazmaya zaman bulamıyorum. İlginize teşekkür...
Arabamda 130 litre su deposu var. Türkiye'den çıkmadan A101'den 8 adet 10 litre su aldım. otobandan gitmezseniz yol üzerinde çeşmeler var. Yaz aylarından su az akıyor bazıları da kurumuş. Su azalınca Preveza Lidl su aldım. Almasam da suyum bitmeden çeşme bulacakmışım. Kısaca su sorunu yaşamadım.