Arama sonuçlarınız

1. T

Yeni Bir Karavan Hikayesi

Ben kullanıyorum zaten kullandığım ve tamamladığım şeyleri anlatıyorum MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. T

bu malzeme tabanca ile uygulanıyor ama fırça ile de uygulanıyor gerekli bilgiyi hakan beyden alabilirsiniz iletişim05323321244. malzeme fiyatı lt de 15 usd gibiydi yanılmıyorsam.benim aracımda 20 ila 30 arası bir miktar kullanıldı.
  3. T

selamlar ben 4 çeşit malzeme kullandım aslında 1. malzeme ses bariyeri sert kauçuk benzeri bir malzeme aracın altına iç kısıma kullandım. 2. malzeme motor tarafına alüminyum dış katmanı olan kendinden yapışkanlı ses ve ısı ağırlıklı 3. malzeme tavanlara buda nem tutmayan ses amaçlı aynı zamanda...

4. T

Size numaramı özelden mesaj yazıyorum MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. T

Ankarada yok gayet memnunum ama o kadar çok ürün yelpazesi varki motor bölümü ayrı yer ayrı vs en iyi bilgiyi firma verebilir ayrıca bu malseme suyun içindeyken bile su emmiyor MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. T

bilmiyorum genellikle bu malzemeyi kullanıyoruz demişlerdi bende bu malzemeyi kullanmadım diye yazdım zaten kullanmadım o yüzden bilmiyorum

7. T

daha sonra nem tutmayan bir malzeme araştırmaya başladım hem ses hemde sısya destek olması amacı ile başka malzemeye ihtiyacımız oldu bunun içide resimde görülen malzemeyi sık sık kullanıldığını duydum fakat bu malzeme su emici özelliği ile vazgeçtim. aynı zamanda yanıcı. bende yanmayan ve...
  8. T

ısı izolasyonu için daha sonradan ankaradaki bir çok karavancı arkadaşımızında kullanarak memnun kaldığı.sanayi boruları ve yüksek ısı izolasyonu için kullanılan issolat marka ısı izolasyon sistemi ile kaplama yaptık. tabanca ile yapılan sadece 2 ila 3mm olan bir kaplama ama yaptığı iş...
  9. T

yazdıklarımı yeniden okudum.acaba ben az yakıyor mu dedim diye?ama dememişim benim xtrail aracım 12-13 litre yakıyor şehir içinde bu da yaklaşık olarak kilometrede 80 kuruş yakıyor.bu araçda 4700cc motoru ile lpg ile bu kadar ve hatta bundan daha az yakıyor. bu zaten yüksek bir yakıt ?az...

10. T

Benim diğer aracım 4*4 o aracımda şehir içinde 10 lt nin biraz üzerinde yakıyor. Emin olun bu araçta lpg ile aynı yakıyor. 18m3lük ducato ile aynı yakıyor MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. T

evet il olarak bir inşaat mühendisi olarak yalıtıma takmış durumdayım bu sebeple karavanda il yaptığım şeylerden biri de izolasyon konusunda doğru ürünleri araştırmak ve bulmak oldu. bu malzemelerde ısı ve ses olarak 2 ayrı ürün kullandım.ısı ve ses için kullanılacak ürünler kesinlikle su...
  12. T

Karavan bitti hikaye yavaş yavaş arkadan geliyor. Tabi maliyetleri de paylaşırım MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13. T

planlama yaparak işe başladık tasarımı ölçülerle birleştirerek ilk planı oluşturduk
  14. T

ilk olarak ısı ve ses izolasyonu ile başladık.tabi bunları yaparken etkin doğru ürünleri tercih ettim izolasyon malzemeleri mevcut durum bu idi https://photos.app.goo.gl/M9NpTVLeu9ahAkUr1

15. T

Araç lpg ve benzinli li 4.7 motor 40.k kilometrede. Motor vs oldukça iyi durumda Eskiden merhum Özal In ambulansı olarak kullanılıyormuş. 3.ayda bi anda kafama takıp içini birkaç gün süren uğraşlar la sökerek. Yapacağım şeyleri bir proje haline getirdim. Fikirlerimi imalatçılarla paylaştım. Ve...
  16. T

Yeni yaptığımız karavan hikayesini burada paylaşacağım. Belki bu şekilde dönüşüm yapacaklara bir faydası olur Aracım Chevy one g20 MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,043
Kayıtlı Üye Sayımız
166,789
Kaydolan Son Üyemiz
tirpit

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri