Arama sonuçlarınız

1. koray_p

Karavanımızı Sonunda Tamamladık

15m3 Boxer

2. koray_p

Bu günlük ara veriyorum. Yarın devam edeceğim. Sanırım üçyüzün üzerinde fotoğraf daha var.
  3. koray_p

Pencereler içime sindi. Koyu renk içeriyi görmeyi çok zorlaştırdı. İçeriden dışarısı ise gayet rahat görünüyor. Ayrıca siyah çok estetik durdu bence.

4. koray_p

Pencerelerin çerçevelerini yapıştırırken silikonu uyguladıktan sonra fazla sayıda işkence vs. gerekiyordu. Ben de bunun yerine sıcak silikon kullandım.
  5. koray_p

Yan pencereleri koyulaştırmak için cam filmi yaptım.

6. koray_p

Arka kapıların kaplanması Kolun yukarı alınması için kilide ilave bisiklet teli takıp uzattım.

7. koray_p

İzolasyona devam. Kapı içleri de yapıldı. Arka kapı açma kolu yatak hizasına geleceği için yukarıya taşıdım. Diğer fotolarda görünecek.
  8. koray_p

Buzdolabı kapakları montajı İkisini de alttaki kapaktan alsam olurmuş. Her kesim için 5 kere ölçüp 1 kere kesin. Çok stresli bir işlem.

9. koray_p

Tabana da izolasyon yaptım. Malzemelerin kalınlıkları kadar çıtalarla tabanı yükselttim.

10. koray_p

Tuvalet ve banyo için Fiamma 28x28cm heki kullandım.
  11. koray_p

Tavan kaplaması montajı (Kullanılan ahşaplar kavak kontradır.)

12. koray_p

Arka tarafta yatak kısmındaki pencerelere denk gelecek olan dikmeleri söktüm. Dış duş ve gaz çıkış kutularını montajladım.
  13. koray_p

İzolasyon devam ediyor. Tavan kemerlerinin üzerine gelen süngerlerin tavan kaplaması yaptığım sırada kalın geldiğini fark ettiğim için tıraşlamak zorunda kaldım. İlave olarak pu köpüğü sıkarken fazla kaçırmışım. Fazlasıyla taşma yaptı.
  14. koray_p

Arada ayak altı aydınlatma için ledleri de ilave ettim. Üstteki tavan ışıklarıyla beraber yanıyor.

15. koray_p

Tavan kaplaması ve dolapların bağlantıları için tavana ahşap parçalar yapıştırdım. Bu arada kullandığım yapıştırıcı Soudal High Tack 'tir. 10cm2 alanda 320 kg ağırlık taşıyabiliyor. Nemli ortama bile uygulanabiliyor. Deniz sektöründe çok kullanılan bir yapıştırıcı. İzolasyon malzemesi olarak...
  16. koray_p

Güneş panelleri montajı tamamlandı. Elektrik üretimini de görünce içim rahatladı.
  17. koray_p

Arka tarafa güneş panellerinin konumunu da düşünerek Remis 40x40cm heki koydum.

18. koray_p

Hekilerin montajı Ön tarafa Remis 70x50cm aydınlatmalı heki koydum.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,043
Kayıtlı Üye Sayımız
166,789
Kaydolan Son Üyemiz
tirpit

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri