Arama sonuçlarınız

1. wankel

Kendi Karavanını Yapanlar; Kandıralı

kapağının menteşesi ve amortisörüyle vs. devam. Şükürler olsun şimdiye kadar gönye hatası bulamadım. ya kendi yaptığım işin hatasını ben kendim bulamıyorum yada gerçekten gönye hatası çıkmadı. sandık ölçüleri 90x65 cm. sandık önü ve aracın tüm zemini öndeki koltukların zeminine uyması için 10...

2. wankel

sol yanda buzdolabı, banyo sırasını çözünce oturma grubu ile devam ettim. oturma grubunun altında klasik olarak akü ve şarj cihazı vs. olacağından o kısma havalandırma takarak başladım ve devam ettim. şimdilik alet deposu işlevi görmekte bu kısım. inşallah çok yakında asli vazifesini yaptığını...
  3. wankel

çok özür dilerim siz şofbenden bahsetmişsiniz ben buzdolabının cereyanını yazmışım. invertörüm tam sinüs. ancak bendeki sadece lpg li şofben içinde motor vs. yok. sadece elektrik tüketmek namına bir manyetolu çakmak var sanırım içinde.

4. wankel

buzdolabı 12 v d.c. ile çalışacak şekilde motor kısmı değiştirilmiş halde. dolabı satın aldığımda elimi bile sürmeden teslimat adresini İzmir de bir firma olarak vermiştim. o firmada kompresör 12 v. dc. olarak değiştirildi ve bana tekrar gönderildi. yani buzdolabının çalışmasıyla ilgili 330...
  5. wankel

buzdolabının nihai yerleşimi tamamlanınca ve bende 90x90 ebatındaki banyodan wc taşı planımdan caydığım için 80x80 ebatına planımı revize etmeye karar vermiştim. böylelikle koridorum 10 cm. genişlemiş oldu. bu sebeple evvelce yaptığım 90x90 ebatlı banyo mobilya dikmelerini vs. çıkarıp yeniden...

6. wankel

şimdilik buzdolabı geçici olarak yerleşti. elektrik tesisatını ve havalandırmanın çerçvesini yapıp yalıtımı tamamlayınca bu bölmeyi denizaltının su alınca bazı kısımlarının mühürlenip kapatıldığı gibi iş planından mühürlenip kapatılacak inşallah.

7. wankel

buzdolabı kısmına ait güncel fotolar ile devam. şu an buzdolabının her iki yan paneli de buzdolabını tam olarak silme kapatmakta. 5 cm. yüzünden sol yanı baştan başa yeniden yaptıysam da içime sindi. böyle daha şık oldu bence.
  8. wankel

bir önceki mesajda yer alan buzdolabı bölmesinin dikey sağ ve sağ mobilya parçalarını bugün yeniden dolaba sıfıra sıfır olacak şekilde yeniledim. o kısmın fotolarını da birazdan paylaşıyorum. bu mesajımda buzdolabının motor kısmını havalandıracak menfezin fotoları ile devam ediyorum. menfezin su...
  9. wankel

bugün buzdolabını ve altta şofbenle su tesisatının ana dağıtımını yapmayı planladığım bölme ile buzdolabı üzerindeki dolabın ana mobilya kısımlarını ve buzdolabının havalandırma menfezini hallettim. elim değmişken fotolarda buzdolabının kapağı sağa doğru açılıyordu, şu an kapak sola yani aracın...

10. wankel

eyvah eyvah. halt ettiğimin farkındayım ancak. tenteyi takan elemanla da işin sonunda neredeyse kedi-köpek olduk zaten. bir daha oraya gitmekte istemiyorum. bu durumda ya o tenteyi söküp atıp yenisini yaptıracağım ki bu durumda bizim tabirle bana kadirlik olacak. yada yine anadolu tabiriyle acı...

11. wankel

Önerilerinizin hepsini dikkate alıyorum. Özellikle tente konusundaki tavsiyenizi daha çok önemsiyorum. Bagaj yüksekliğinize ilişkin tavsiyenizi evvelce düşündüğümden alt yatak kısmını istenildiğinde yüksek bagajları düşünerek açılabilir planlamoştım ve halen aynı plan dahilinde devam ediyorum...
  12. wankel

buzdolabını planlandığı üzere aracın sol yanında konumlandırdım. dolabın el hizasında kolayca açılabilir bir yükseltide olmasını evvelce planladığım için ilave bir raf yapmak zorunda kaldım. ancak sanırım bu şekilde eğilmek zorunda kalmaksızın dolaba ulaşabilmek bana daha ergonomik geldi gibi...

13. wankel

ranza ve yatak iskeleti tamamlanınca bagaj kısmının yan kaplamalarını alıştırarak yerlerine geçici şekilde montajladım. bu kısım aynı zamanda şu an için yatak kısmının da dikey taşıyıcısı olarak görev yapmakta.
  14. wankel

aracın arka kısmında alt 120 cm. x 184 cm. ebatında, üst kısmında ise 120x180 cm. ebatında yatak ve ranza kısmında dışları 20x30x1,5 mm. içleri ise 20x20x1,5 mm. kutu profillerden metal iskelet oluşturuldu. Alt yatak kısmı su deposunun üst hizasında dış kenarı ile bagaj kapağı hizasına kadar...
  15. wankel

Kandıralıya hem sürüş esnasında trafiğin seyrini daha rahat görebilmek ve hem de konaklama anında istenildiğinde dış çevreyi araç dışına çıkmadan rahatça gözlemleyebilmek için 4 adet iyi kalitede kamera ve kayıt cihazı montajlandı. kameralar dış ortama dayanıklı türden. arkadaki kameranın...

16. wankel

hafta sonu kaplama işleri başlamadan tenteyi halletmek istedim. tente 2,5 metre uzunluğunda ve açıldığında 2 metre eninde. ancak sanki uzunluğu en azından 3 metre olsaydı daha yeterli bir gölgelik alan sağlayabilirdi. fakat şu an böylece devam etmeyi düşünüyorum. araç boyaya girmeden kısmet...
  17. wankel

Inşaallah Karavan Hayellerim Gerçek Olacak

Hocam bu ara hızlandın maşallah. Senin imalat benim kandıralıyı geçti gibi sanki. Priz hakkında bence de daha dikkat edilmeli. Elektrik işi şakaya gelmez
  18. wankel

Unimog - Karavan

hocam unimog efsaneydi ancak fotolardaki karavanın da maşallahı var.

19. wankel

Inşaallah Karavan Hayellerim Gerçek Olacak

Abi ben de daha önce ev tuvaleti kullanılan motokaravan gördüm ülkemizde. sizin eleştiriniz ağırlık olarak aşırı bir yük getireceğinden dolayı mı yoksa kullanımda şu an ihtimal dahilinde bizlerin ön göremediğimiz problemlerinden dolayı mı merak ettim. çünkü çok yakında benim konumda da benzer...
  20. wankel

Hocam benim araç içten yükseklik olarak 2.25 m olunca sıkıntı olmuyor

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,044
Kayıtlı Üye Sayımız
166,789
Kaydolan Son Üyemiz
tirpit