Arama sonuçlarınız

1. becasse

İğneada Kamplı Gezi (5 Haziran 2010)

Ynt: İğneada Kamplı Gezi (5 Haziran 2010) Merhaba, Rotaları harita üzerinde yayınlarmısınız?

2. becasse

Hangi Land Cruser ?

Ynt: Hangi Land Cruser ? Teşekkür ederim,
  3. becasse

Hangi Land Cruser ?

Ynt: Hangi Land Cruser ? Teşekkür ederim,galiba değişimi yapan servissiniz yürüyeni nasıl.Bilginiz varmı?

4. becasse

Hangi Land Cruser ?

Ynt: Hangi Land Cruser ? Çağlar bey merhaba, Sahibinden sayfasında 2001 150.000de ilan çıktı.18.000 euro istiyor.Sahibine sormadan sizin fikrinizi almak istedim.Bu fiyat düşüklüğünün sebebi dedir sizce,arızamı vardır,bıkmış mıdır ;D saygılar,
  5. becasse

Hangi Land Cruser ?

Ynt: Hangi Land Cruser ? Çağlar bey merhaba, Sahibinden sayfasına dün bir ilan çıktı.2001 150.000 km 18.000euro istiyor.Bu fiyat düşüklüğü sizce nedendir.Saygılar,

6. becasse

Hangi Land Cruser ?

Ynt: Hangi Land Cruser ? Merhaba Mustafa bey, Düşüncelerinize aynen katılıyorum.Orman içi yangın yollarında vitara uygun bir araç,fakat uzun kilometreli keşif gezilerini düşünürsek donanımlı land cruser konfor ve güvenlikle beraber biçilmiş kaftan olduğunu forumda yazılanlardan ve...

7. becasse

Hangi Land Cruser ?

Ynt: Hangi Land Cruser ? evet bende onun üzerinde duruyorum,kısmet
  8. becasse

Hangi Land Cruser ?

Ynt: Hangi Land Cruser ? Cihan bey sizede teşekkür ederim.
  9. becasse

Hangi Land Cruser ?

Ynt: Hangi Land Cruser ? Çağlar bey ilginize ve verdiğiniz bilgiler için teşekkür ediyorum.Bu durumda 100 kasa daha mantıklı geliyor.Vergi konusunu bildiğim için 99 veya 2000 model bakıyorum.İnşallah,sahibinden sitesinde 2-3 adet araç var bakalım hayırlısı.saygılar

10. becasse

Hangi Land Cruser ?

Ynt: Hangi Land Cruser ? peki aracı alırken nerelerine dikkat etmem gerekir.Mesela kapaorta önemli değil yürüyeni önemli gibi bir öneride bulunabilirmisiniz.

11. becasse

Hangi Land Cruser ?

Ynt: Hangi Land Cruser ? Off-road derseniz tarz ile alaklıdır.Avcılık yaptığım için yeterince off-road yol alıyoruz.Hafta sonlarımız ormanlarda geçiyor.Ama bu vitara için geçerli.Donanımlı bir Land Cruser için sizin organizasyonlarınızıda göz önüne alırsak aracın hakkını veririm...
  12. becasse

Hangi Land Cruser ?

Herkese merhaba, Aranıza katılmaktan mutluyum. '98 model vitaramı yeni sattım ve gönlümdeki aslan için"LC" karar veremiyorum. '99 veya '00 vx 80 mi,vx 100 mü.Sanki 100 daha ağır basıyor ama sizinde görüşlerinizi almak istiyorum.Ayrıca aracı alırken nelere dikkat etmem gerekiyor.Şimdiden herkese...

13. becasse

Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) Herkese merhaba, Aranıza katılmaktan mutluyum. '98 model vitaramı yeni sattım ve gönlümdeki aslan için"LC" karar veremiyorum. vx 80 mi,vx 100 mü.Sanki 100 daha ağır basıyor ama sizinde görüşlerinizi almak istiyorum.Ayrıca aracı alırken...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,050
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri