Arama sonuçlarınız

1. tm

Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009) merhaba cem! grand cherokee'mdeki goodyear wrangler'lar olaganustu bence de. ama rubicon'da tam bir felaket yasiyorum. bf goodrich siparisim geldi binbir guclukle. arazide denedim muthis bir performans...

2. tm

Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)
  3. tm

Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009) bir tür intihar derim. hele kazara asfaltta ve yagıslı havada ise tam kamikaze...

4. tm

Team Touareg Turk Patagonya Fatihi

Ynt: Team Touareg Turk Patagonya Fatihi rica ederim. aslına bakarsanız yarısla ilgili bir cok seyi ben de bilmiyordum. basında yer alması konusunda haklısınız. iz tv'de yarısla ilgili belgeselin tekrarları donuyor belki rastlarsınız. iyi tarafından bakalım; en azından konu hakkında fikri...
  5. tm

Team Touareg Turk Patagonya Fatihi

Ynt: Team Touareg Turk Patagonya Fatihi degerli dostum, konuyu yanlış anlamışsınız. bu touareg, o touareg degil ;)

6. tm

Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009) cok farkı yok be cem! biraz daha metal, ortaya karışık biraz elektronik vs. cunku ben hala arada sırada ne kadar guzel toplamışsınız, hangi ustaya yaptırdınız? sorularıyla karşılaşıyorum ve yeni...

7. tm

Arazideki Komik Anlarımız

Ynt: Arazideki Komik Anlarımız ;D ;D ;D
  8. tm

Toyota'ların İstanbul Buluşması Duyurusu (22 Mart 2009)

Ynt: Toyota'ların İstanbul Buluşması Duyurusu (22 Mart 2009) teveccühünüz 8) insallah 8 mart'ta gorusuruz. o gun de "dunya kadinlar gunu" degilmiydi yav?
  9. tm

Ynt: Arazideki Komik Anlarımız allahtan derinlik uygun. yoksa snorkelsiz cikmam agabey...

10. tm

Ynt: Arazideki Komik Anlarımız :)

11. tm

Ynt: Arazideki Komik Anlarımız cok fotojenik olmasa da beklerken cektigim bir iki kareyi paylasayim...
  12. tm

Ynt: Arazideki Komik Anlarımız tamam tamam sevgili moderatorum lutfen bagisla! bir daha olmayacak ;D

13. tm

Ynt: Arazideki Komik Anlarımız himmm bu arada tarife 50 tl ;D
  14. tm

Ynt: Arazideki Komik Anlarımız olur mu hic? o sayede bu sehirde, benimle ayni heyecanlari tasiyan bir dolu arkadasimla tanisma firsati buldum.
  15. tm

Ynt: Arazideki Komik Anlarımız agabey haklisin ve hatta ben biraz kotu bir anlaticiyimdir. orada olup izleseydiniz gercekten gulerdiniz. topragi eseleyen ve birbirini cekmeye calisan iki makine daha komigi avcilar da o kadar yorulmuslar ki; gordukleri halde durumun farkina varamayip uyarma...

16. tm

Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009) tesekkurler agabey :)
  17. tm

Ynt: Arazideki Komik Anlarımız sile gezisi oncesi; gece tek basina kamp atip, ertesi gun de rota belirleme calismalari sirasinda merak edip (kediyi merak oldurur derler) bir sapaktan ilerlerken, bir anda kil blogunun uzerinde asili kaldim. 2,5 ton agirlikla diferansiyeller oturdu, lastikler...
  18. tm

Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009) hosbuldum! bir suredir ortalarda yoktum

19. tm

Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009) ve sonra da gun bitimine bir toplanma merkezi belirleyip, tanismak, sohbet, yiyecek-icecek organizasyonu mu olsa acaba?? ???
  20. tm

Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009) dogru soze ne denir? sadece haklisin demek geliyor icimden... 8)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,050
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri