Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gürül Gürül Akan Kanyonlar Diyarı; Cide
Bildigim kadariyla Küre Daglari, dünya milli parklar statüsünde. Sahip oldugu bitki örtüsü ve canli türleri ile "9 sicak nokta"dan biri...
Ynt: Ballıca - Ömerli Off-Road Keşif Gezisi (10 Ocak 2009)
benimkisi saka yalnizca da boynum bükük evet. nihayet lastik buldum. BF Goodrich LT 255/75R 17/C 111/108Q Mud-Terrain T/A KM
simdi bir arkadasim araciligiyla getirtmeye calisiyorum. en az 3-4 hafta sürecek gibi. bir takim da jant...
Ynt: Ballıca - Ömerli Off-Road Keşif Gezisi (10 Ocak 2009)
hımm... yani bu geziye ben de katilsaymisim ms lastiklerimle artistik patinajda alacagim puanlari duyar gibiyim:)) - nine point nine!
Ynt: Şile ve Çevresi Off-Road Gezimiz (28 Aralık 2008)
olur mu hic. fotograf yuklemek basli basina bir is iyi biliyorum. eline saglik. fotograf duzeltmesini de bilgi olsun diye yaptim sadece. yoksa zaten fotojenik degilim cem aga gibi... :D
bildiğin gibi gezide beni evde bırakmıştı bizim haydut takımı o nedenle rubiconun yanındakini sen sanarak yazdım ,aslında senden bir parça olan aracın orada ise bence sen de oradasın....... :)
güzel söz! benim aciklama ihtiyacim da...
elbette haklisin. zaten o kadar parayi sehirde dolasmak icin vermedim de; dogru lastik olmayinca bosyere camurda debelendim durdum ;D. resimlerde de gorunuyor. lastikler hemen doluyor. cagri zaten 1 numara ;) . bu arada cem'le biz...
selam üstad!
online oldugum sirada cep telefonumdan baglaniyordum. bu nedenle tüm dosyalari acamiyorum. yanitsiz biraktigimi dusunme. kucuk bir hatirlatma arabamin yanindaki ben degilim :)
yok be üstad! is-güc meselesi. malum ortalik toz-duman. "teget"lerle bogusuyoruz... biraz nefes alayim, aranizdayim.
Ynt: Türkiye Jeep' e Sitem
merhaba!
sizinki yine de sitede kendine yer bulabilmis yanlis da olsa. wrangler rubicon'un adi hic gecmiyor. club adina yapilan hicbir etkinlik yok. birakin onu bir sureli yayin bile yok uyelerine ulasan. aslinda dogru durust yetkili servis hizmeti bile veremiyorlar...
bu da bir özelestiri: geziden bir gece önce, rota ve program icin kamp yapmistim. cikista yasadigim problem. şase büyük bir kil blogunun üzerine oturdu, 4 teker de bosta kaldi.
offroad'un en önemli kurali "asla yalniz gitme" der. ama sen...