Ballıca - Ömerli Off-Road Keşif Gezisi (10 Ocak 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan concrete Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 95
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,103
Ynt: Ballıca - Ömerli Off-Road Keşif Gezisi (10 Ocak 2009)

Offroadpassion' Alıntı:
Yigidi öldür ama hakkını ver demişler, o lastikler ile rampaları inmek, çıkmak, direksiyon sallamak, kayarken kontralar vs. tebrikleri hak etmişiniz :smiley: zaten...

Evet Hakan Bey aynen öyle yiğidi öldür hakkını yeme! Resimlerden resmen geziyi yaşamışınız... Tebrilkler, tecrübe bu olsa gerek :smiley:

Etiketler

eeg52' Alıntı:
sabırlı dolu günler dileğiyle , sen de araçsız gel kardeşim bir yer muhakkak bulunur sana da........ :smiley:

ya da aracınla gel toplantı yerinde bırakırsın , dönüşte alır dönersin amaç bir araya gelmek .......... :smiley:

iyi fikir. co pilot olmak da keyifli. ya da foto-film ekibi olarak gorev yapmak mumkun...

Offroadpassion' Alıntı:
Yigidi öldür ama hakkını ver demişler, o lastikler ile rampaları inmek, çıkmak, direksiyon sallamak, kayarken kontralar vs. tebrikleri hak etmişiniz :smiley: zaten...

Mesut çok gözü karaydı gerçekten. Aracını sadece bir sefere mahsus off road olarak deneyor olmasına rağmen hiç düşünmeden kanallara girdi. Off road aracını edindiğinde gezilere renk katacaktır eminim. Tebrikler...

Sola doğru lastik izlerim görülüyor. Hemen geri geldim... Öyle kabarmış ve yumuşamış ki çim, durduk yerde lades yapmayalım dedim. Tabii bu alanda gezdiğiniz anda zemini parçalamış ve güzelim örtüyü mahfetmiş olacaksınız. Gezenbilir ci olarak çevreye zarar vermemek ilkemizi de hatırladık tabii... :smiley:

Yukarıdaki fotolarda Terios'un plakasız olduğu görülüyor. Gerçekten iyi mücadeleydi...

concrete' Alıntı:
Yukarıdaki fotolarda Terios'un plakasız olduğu görülüyor. Gerçekten iyi mücadeleydi...

Güven hocam tam bir takım çalışması oldu.Desteğinizle bende donanımsız aracım ile güzel bir gün geçirdim.Terios'u güzelce temizlettirdim.Yarında pasta-cila olacak ve plakayı taktıracağım. Plakayı kaybettikten sonra girdiğimiz kaygan çamurlu ve çalılı etaptan malum bazı izler var. ;) (plakayı bıraktığımız su geçişinden geri dönüp almak büyük incelikti ve beni bolca brokrasiden kurtardı) :smiley: .

fbmy' Alıntı:
Güven hocam tam bir takım çalışması oldu.Desteğinizle bende donanımsız aracım ile güzel bir gün geçirdim.Terios'u güzelce temizlettirdim.Yarında pasta-cila olacak ve plakayı taktıracağım. Plakayı kaybettikten sonra girdiğimiz kaygan çamurlu ve çalılı etaptan malum bazı izler var. ;) (plakayı bıraktığımız su geçişinden geri dönüp almak büyük incelikti ve beni bolca brokrasiden kurtardı) :smiley: .

Dar ve ağaç dallarıyla örülü yola hiç girmesek daha iyi olacakmış... Sen arazi için bir araç ayarla, çalıyı, çamuru dert etmezsin o zaman. Bu hafta sonu belgrattayız aksilik olmazsa. Çağrı her bi tarafımızı çamur içinde bırakacak bir etap ayarlamış.:smiley: Buluşma yerine gelirsen sonrasında araçlarda bolca yer olur...

concrete' Alıntı:
Dar ve ağaç dallarıyla örülü yola hiç girmesek daha iyi olacakmış... Sen arazi için bir araç ayarla, çalıyı, çamuru dert etmezsin o zaman. Bu hafta sonu belgrattayız aksilik olmazsa. Çağrı her bi tarafımızı çamur içinde bırakacak bir etap ayarlamış.:smiley: Buluşma yerine gelirsen sonrasında araçlarda bolca yer olur...

hımm... sanirim co-pilot olmak icin erken rezervasyon sart:smiley:)

tm sen gel sana bir copilot koltuğu buluruz illaki .......... :smiley:

eeg52' Alıntı:
tm sen gel sana bir copilot koltuğu buluruz illaki .......... :smiley:

anlastik üstad...
arabami birakabilecegim güvenli bir yer var mi orada?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,051
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR