Ballıca - Ömerli Off-Road Keşif Gezisi (10 Ocak 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan concrete Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 95
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,090
Ynt: Ballıca - Ömerli Off-Road Keşif Gezisi (10 Ocak 2009)

yunus bager' Alıntı:
Güven abi zorlu ama güzel bir gezi oldu galiba
aslında merak ediyorum kesilmiş OK144 ler nasıl bir perpormans sergiliyor

Resmini koyamadigim kismi zorlu oldu gercekten. Cok guzel bir gun gecti. :smiley:

Eger arac %80 arazide kullanilacaksa, hic dusunmeden OK lari kestirmek lazim bence. Bambaska bir lastik oldu. lastik tutunamadigi icin kalmiyor arac kesinlikle asiri bir durum yoksa. Ama yol yapacaksan ugultu ve kayma riski debir o kadar artiyor asfaltta. Tamamen kisiye gore degisecek bir durum yani.

Etiketler

Aslinda bu ihtiyac molasindan once bir miktar geri donup Mesut un on plakasini aradik. Neyseki derenin icinde bizi bekliyordu. Teriosun sunneti de boylece ifa edilmis oldu. ;)

Sonra Ballica yakinlarinda hava kararana kadar devam...

Su anda elimdeki son kareler hos bir su gecisine ait.

Korayin eline saglik, cok hosuma gitti bu kare...:smiley:

Diger resimler elime gectiginde paylasacagim. Tabii sitenin yogunlugu nedeniyle olustugunu zannettigim yukleme sorunlarini asabilirsem... 8)

Güven hocam ellerine sağlık, resimler için sağol.Ben çektiklerimi Koray hocama yolladım sizdekileri de bekliyorum.
Çorbada bizimde biraz tuzumuz olsun...
Aşağıdaki resimde def'in saplandığı yerden çıktıktan sonraki hali! Tamponda ki çamur ne kadar battığı ile ilgili bişeyler söylüyor...

[attachment=1]
[attachment=2]

Burdan karşıya su geçişi planları birara konuşuldu ama ,hiç bir araçta şinorkel olmadığı için karadan dolanmaya karar verdik ;D

[attachment=1]

Negüzel bir gezi olmuş, Terios a ayrıca tebrikler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,051
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR