Arama sonuçlarınız

1. sametdsl

First-Class GL450

Ynt: First-Class GL450 İlginize ve Beğeninize teşekkürler......

2. sametdsl

First-Class GL450

Ynt: First-Class GL450 Koltukların arasındaki MDF parçası,Orjinalinde'de olmayan yan plastik kaplamaların yerine kendim yaptıgım kapmaların Sıkı sıkıya yapışması için kullandıgım MDF parçası idi.İşi bitti çöpe gitti.....
  3. sametdsl

Gezenbilir G Sahipleri

Ynt: Gezenbilir G Sahipleri Hayırlısı artık. :)Ben yaparken sende yandan yandan takılırsın :) :)

4. sametdsl

Gezenbilir G Sahipleri

Ynt: Gezenbilir G Sahipleri Selamlar 2001 model W463 G500 Classic (5 Kapı) 1988 model W460 G280.............(3 Kapı) 1987 model W460 G230 ............(5 Kapı) Samet Dinsel Samet_dsl@hotmail.com 0533 318 43 73
  5. sametdsl

W460 Kupa Değişimi

Ynt: W460 Kupa Değişimi Selamlar Kupanın değişmesinde kanuni olarak sakınca yok,ama alacagın kupa cok iyi durumda olacakmı.?Ayrıca aracın dış aksamını W463'e cevirmendede bir sıkıntı yok.Ama içini W 463'e çevirmek elektrik ve elektronik olarak imkansız gibi birşey.Bu sebeble Cemçonun eski...

6. sametdsl

Headers'tan Koltuğa ne dersiniz???

Ynt: Headers'tan Koltuğa ne dersiniz??? Farkımız döşemesini Suni deri degil gerçek karbon deri ile kaplayacagız.Deriyide italyadan temin edecegim

7. sametdsl

Headers'tan Koltuğa ne dersiniz???

Heraders'tan koltuk yapmış coniler:) Bismillah hemen manifoltlar geldi.Sabah işe koyuluyorum 3 set imalata başlanıyor
  8. sametdsl

Merhaba İşte yeni bir G kullanıcısı daha ;)

Ynt: Merhaba İşte yeni bir G kullanıcısı daha ;) Hayırlısı ile ramazanda bitti tatilde bitti.Gelelim işe koyulmaya :)yeni topic acıyorum bak bakalım
  9. sametdsl

Merhaba İşte yeni bir G kullanıcısı daha ;)

Ynt: Merhaba İşte yeni bir G kullanıcısı daha ;) Yeni G'hayırlısı olsun.Hidrolik direksiyon ve Klima için parça sorunun yok bil.Sen yeterki kararlı ol

10. sametdsl

280 GE REİNCARNATİON

Ynt: 280 GE REİNCARNATİON Hüseyin abi, Senin şu meshur Gido'ya benim resimleri yollasana yorumları nasıl olacak cok merak ettim

11. sametdsl

G 500 & GL 450 By SMT Performance

Ynt: G 500 & GL 450 By SMT Performance W129 şuna inan cok zevkli bir araç ve değeri en azından burda türkiyede yakında cok daha popüler olacak demedi deme :)
  12. sametdsl

Ynt: G 500 & GL 450 By SMT Performance Garajda uyuyor şuan :)

13. sametdsl

Ynt: G 500 & GL 450 By SMT Performance Tekne bizim Chris Craft 26 Crown motor arızası için karaya çıktı,Derken sualtı led takalım dedik suya tekrar inmeden
  14. sametdsl

2000 model G500 Ön Koltuk

Ynt: 2000 model G500 Ön Koltuk Max 1 week
  15. sametdsl

Ynt: G 500 & GL 450 By SMT Performance Hüseyin abi bak buda yeni aşkım

16. sametdsl

Ynt: G 500 & GL 450 By SMT Performance Hafta sonu İzmir alaçatı'da olacagım.Tekneye su altı led lambalar ve müzik sistemini yenileyecegim oda bitince böyle olacak.Gel sende yerleş istanbula bir firma kuralım :)
  17. sametdsl

Ynt: G 500 & GL 450 By SMT Performance Saol hüseyin abi,bu işe sadece koltuktan başladık,derken nerden nereye geldi işler :)
  18. sametdsl

Ynt: G 500 & GL 450 By SMT Performance Kolçakları daha orjinal bir kolçakla degiştirecegim,üzerindekiler range rover vogue ,ince olsun diye takmıştım cok fazla dikiş var.Yerine VW transporter kolçagı aldım hiç dikiş yok.Koltukların arasındaki sunta koltugun orjinalinde olmayıpta bizim...

19. sametdsl

280 GE REİNCARNATİON

Ynt: 280 GE REİNCARNATİON Maşallah, Şanslısın senin G'den başka yok,Sıfırı hariç.Sen içini dışını bitirde görelim,Umarım far,panjur vs yaparsın
  20. sametdsl

280 GE REİNCARNATİON

Ynt: 280 GE REİNCARNATİON Hayırlısı olsun bayağı merak ettim senin aracını.bir an evvel açıver topigide bu yaz sıcagında bu susuzluktan bide meraktan çatlamayalım

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,050
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri