Arama sonuçlarınız

1. umut067

Hangi Rr P38? Bilgisi Olan Var Mı?

Şubat ayında zj almışım geçtiğimiz ay sattım :) RR P38 aldım, bilindik bir araç 4x4 Garage bakımlı, 15 bin lira bakım faturası var motir ve şanzuman. Yani 3 defa P38 almak için yola çıktım caydırdılar her dafasında ZJ aldım. Eninde sonunda gittim P38 aldım hadi hayırlısı..

2. umut067

Hangi Rr P38? Bilgisi Olan Var Mı?

Şubat ayında zj almışım geçtiğimiz ay sattım :) RR P38 aldım, bilindik bir araç 4x4 Garage bakımlı, 15 bin lira bakım faturası var motir ve şanzuman. Yani 3 defa P38 almak için yola çıktım caydırdılar her dafasında ZJ aldım. Eninde sonunda gittim P38 aldım hadi hayırlısı..
  3. umut067

Range Rover P38

Eas iptal edip yaylı sisteme geçebikirsin..

4. umut067

P38 2'' Yükseltme Kiti

P38 için 2'' kit ne kayalarda var ne huma otoda var. ebay den getirtsek gümrüğe takılır mı acaba? Suspansiyon lift haricinde body lift denen aparatlar var, onlar ne fayda sağlıyor bilen var mı?
  5. umut067

2000 4.6 Hse Orjinal Haliyle Max. Hangi Ölçü Lastik

P38 dediğin zaman kimse bilmiyor malesef [emoji35] Sent from my iPhone using Tapatalk

6. umut067

Grand Cherokee 4.7 V8 Yardim

Fiyatı makul değil malesef abartılmış [emoji846]. Yükseltme kiti kullanıldığını belirtmiş, markasını öğrenin lütfen. Sent from my iPhone using Tapatalk

7. umut067

Tertemiz 2.7 Satip V8 Almak Istiyorum

İlan No: 300871594 Orjinal arıyorsan. Sent from my iPhone using Tapatalk
  8. umut067

Jawa 350ts Bu Işe Uygun Mu?

Aynı dert bende de var. 3-4 bin civarı kanuni 'nin cross motorları var ama konuya da hakim değilim iş görür mü bunlar arazide. Sent from my iPhone using Tapatalk
  9. umut067

Alinik / Zj Lastik Öneri

Bunları duyduğuma sevindim, çamur içim 1 takım mt lastik düşünmeli miyim yoksa bunlar iş görür mü?

10. umut067

Zj Guncel Yakit Tuketimi

Hesabı tekrar gözden geçirdim, bu arada iki defa daha uzun yol yaptım. Hata yok [emoji41][emoji41]

11. umut067

Eksoz Önerisi Olan Ve Orjinal Kumanda Ihtiyacı Olan ?

Selam dostum, Geçen ay zj satın aldım yine. O taraflara yolum düşüyor müsait bir vakit uğrarım inşallah.
  12. umut067

Yardim: Lpg Regülatörü/beyni Değiştikten Sonra !!

Üstad, eski regülatör boyut olarak küçüktü sanırım kapasitesi de küçük oluyor. Yeni taktığımız biraz büyük. Uzun yola gidene kadar araç ciddi yakıyordu 50-60 kuruş arası. Sonradan toparlar dediler, pek inanmadım ancak öyle de oldu. Uzun yolda (yokuşu bol) 30-32 kuruş, şehir içi (ankara) 38 kuruş...

13. umut067

Zj Guncel Yakit Tuketimi

50km si şehir içi (geneli yokuş, karadeniz [emoji16]) Geri kalanı uzun yol.
  14. umut067

Zj Guncel Yakit Tuketimi

Güncel durumda; Uzun yol 288km mesafede 42lt lpg tüketimi oldu. Bu da 100km 'de 14,5lt yani kilometrede 30 kuruş gibi bir değer.
  15. umut067

Selamlar abiler Yorumlarınız için teşekkür ettim. Ankara-Zonguldak arası uzun yola çıktım. Yaklaşık 42lt lpg ile 288km yol yaptım, sanırım biraz daha giderdi. Bu da yaklaşık kilometrede 30 kuruş yani 100kmde 14,5lt lpg yapıyor. Sanırım eski değerlere geri döndüm. Şehiriçi tüketimini tekrar...

16. umut067

Ankara ve Cevresinde Offroad Organizasyonu

Eren selam üstadım, Lastik olayını hallettim, 4 tane BF KO2 aldım gitti :) Bu haftasonu için bir organizasyon varsa bilgilendirirsen ben de katılmak isterim. Herkese sevgiler selamlar.,
  17. umut067

Ne yapabiliriz peki, bir öneriniz var mı? Refülatör mü değişmesi gerekir ?
  18. umut067

Zj Guncel Yakit Tuketimi

Fırat ustaya gittim, regülatörü kimden aldıysan o yapsın dedi, uğraşmak istemiyormuş böyle işlerle artık, neden benden almadına getirdi lafı. Canın sağolsun dedim ve çıktım [emoji1][emoji1] Sent from my iPhone using Tapatalk

19. umut067

Regülatör değiştikten sonra diyaframların alışması zaman alırmış, zamanla yakıt düşermiş diye bir söylenti var doğru mudur acaba ? Yani şehir içinde 0,38 kuruş yakıyordu şimdi 0,45 kuruş yakıyor. Bugün uzun yol yapacağım, bakalım veriler nasıl değişecek.
  20. umut067

Bu Aracı Bilen Varmı?

Bu araç bu fiyatı hakedecek ne yaptı :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,050
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw