Zj Guncel Yakit Tuketimi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hasankaan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,683
Fırat ustaya gittim, regülatörü kimden aldıysan o yapsın dedi, uğraşmak istemiyormuş böyle işlerle artık, neden benden almadına getirdi lafı. Canın sağolsun dedim ve çıktım

Sent from my iPhone using Tapatalk
Yok şimdi o iş öyle değil bunun konusu yıllarca konuşuldu sana öyle söylemesinin sebebi şu şimdi başka biyerden regü almışsın ayar yapacak önce belki hata orda olmayacak regüden yada başka biyerden olucak sana tekrar değiştirelim dicek ee sende bu sefer diceksinki yeni değişti oraya gidiyim değişince belkide düzelicek ee o adamda uğraştığıyla kalcak,bilirsin işi bilen adam artık çok az ve kaprisli oluyor yinede kusura bakma yardımcı olmaya çalıştım

Etiketler
Yok şimdi o iş öyle değil bunun konusu yıllarca konuşuldu sana öyle söylemesinin sebebi şu şimdi başka biyerden regü almışsın ayar yapacak önce belki hata orda olmayacak regüden yada başka biyerden olucak sana tekrar değiştirelim dicek ee sende bu sefer diceksinki yeni değişti oraya gidiyim değişince belkide düzelicek ee o adamda uğraştığıyla kalcak,bilirsin işi bilen adam artık çok az ve kaprisli oluyor yinede kusura bakma yardımcı olmaya çalıştım

Güncel durumda;

Uzun yol 288km mesafede 42lt lpg tüketimi oldu. Bu da 100km 'de 14,5lt yani kilometrede 30 kuruş gibi bir değer.

Güncel durumda;

Uzun yol 288km mesafede 42lt lpg tüketimi oldu. Bu da 100km 'de 14,5lt yani kilometrede 30 kuruş gibi bir değer.
Umut Bey , dediğiniz değer maalesef mümkün değil bu arabaların doğasına aykırı :smiley: hesaplamanızda mutlaka bir hata var . fabrika verisi bile ortalama 15lt benzinde lpg ile %20 fazla tüketim desek oda 18 litre yapar , kaldıki araçlarımız 19 - 20 yaşlarda illaki fabrika değerlerini biraz daha aşacaktır. bu arada benim araçta prins lpg sistemi mevcut . yokuş aşağıya giderken bile bu hayvancıklar 30 krş dan fazla yakar :smiley:

Umut Bey , dediğiniz değer maalesef mümkün değil bu arabaların doğasına aykırı :smiley: hesaplamanızda mutlaka bir hata var . fabrika verisi bile ortalama 15lt benzinde lpg ile %20 fazla tüketim desek oda 18 litre yapar , kaldıki araçlarımız 19 - 20 yaşlarda illaki fabrika değerlerini biraz daha aşacaktır. bu arada benim araçta prins lpg sistemi mevcut . yokuş aşağıya giderken bile bu hayvancıklar 30 krş dan fazla yakar :smiley:
Mümkün hocam daha evvel uzun yol ölçümümde yakın değerlerde idi son tüketim rakamlarım şehir içi 48 lt 230 km kullanım çok agresif..

Ankara keskin arası 4 kişi bagaj full ortalama 120-130 net 31 krş yaktım

Aradığım huzur sendin sende gittin geriye dağ taş kalan..

Hesabı tekrar gözden geçirdim, bu arada iki defa daha uzun yol yaptım. Hata yok

Guncel bir uzun yol yakit bilgisi de ben vereyim, BRC sistem var aracimda. Ankara-Cesme ve tekrar Ankaraya donus sehir ici disi toplamda 1600 km yol yaptim. Sadece sehirlerarasi yolda olcumum 27 kurus olarak ciktim, 115 liraya 410 km yapti. Sehir ici ve disi karisikta da 32-33 kurus yakit tuketimi sagladi. Umut bey gecmis olsun bu arada ama aman nazar degmesin son degeriniz baya iyi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Kayıtlı Üye Sayımız
166,774
Kaydolan Son Üyemiz
uralkanalizasyon

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR