Arama sonuçlarınız

1. umut067

Zj Guncel Yakit Tuketimi

Çok geçmiş olsun dostum, kitin markasını bilmiyorum, aslında daha önce duymadığım bir markaydı o nedenle unuttum. Regülatörün markası da AKL. Bu problemle ilgili bir konu açtım, ordan yardım kabul ediyorum artık :)

2. umut067

Yardim: Lpg Regülatörü/beyni Değiştikten Sonra !!

Merhaba Arkadaşlar, Önemli bir problem ile karşılaştım, araştırdım ancak benzer bir durum yaşayan bulamadım. O nedenle tecrübeli abilerimize bir sorayım dedim. Araç 5.2 ZJ, LPG'li. Olay başıma gelmeden önceki yakıt tüketimim araç bilgisayarına göre 16-17lt civarlarındaydı. 42litrelik gaz ile...
  3. umut067

Zj Guncel Yakit Tuketimi

Benim araca nazar değdi arkadaşlar :) Benzinden gaza geçerken boğulma oluyordu, en son yine böyle oldu ve araba stop etti ya da bana öyle geldi. Marşa bastım uzun uzun zor aldı. Meğer o lpg regülatörü mü diyorlar silindir şeklinde bir dağıtıcı beyin o arızalanmış. Arızalı olanı söküp daha...

4. umut067

Alinik / Zj Lastik Öneri

Abiler çok teşekkürler yardımlarınız için, Bugün kıydım paraya 4 adet BF Goodrich AT KO2 aldım. :) Bilgi olması için yazıyorum lastikler 245/75/16 ölçülerinde, aracımda yükseltme yok ve sürtme vs olmadı.
  5. umut067

Ankara Ve Çevresi Off Road Rotaları

Alp selam, çok teşekkürler. uygulamayı araştırdım diğer arkadaşlara yardımcı olması için düzeltiyorum 'wikiloc'.

6. umut067

Grand Cherokee Hakkında Bilmem Gerekenler

Bence araca bakmaya gitmeyin, baktırmak için tutun kulağından isim yapmış bir amerikancı ustaya götürün. Dışarıdan bakînca çoğu temiz görünüyor, ama o kupanın altında kaç bin lira masraf yatıyor onu size usta söyler. Mauvais haklı, sonradan taksit taksit çıkartır aradaki fiyat farkını. Sent...

7. umut067

Farlar Ve Silecekler Çalışmıyor

Henüz gitmedim ama gitmeme gerek kalmadı bence, yeni röle alıp eskisi ile değiştireceğim :)
  8. umut067

Benim problemim röleden kaynaklı çıktı. Farın gücünü kuvvetlendirmek için kaputu açtığınız gibi sol fara yakın bölüme üzerinde ELO yazan bir röle kutusu var. Kutuya iki tık tık yapınca farkar yanıyor. Röle değişecek.
  9. umut067

Alinik / Zj Lastik Öneri

Günceldir.

10. umut067

Alinik / Zj Lastik Öneri

AT lastik bakıyorum, satmayı düşünen varsa jant lastik takım olarak da değerlendirebilirim. Mevcut jantlarım 16'', yükseltme yok. Lastik: 245/70/16 bakıyorum. Jant-Lastik: 30/9,5/15 bakıyorum. Sent from my iPhone using Tapatalk

11. umut067

Anladim. Beniim durum da sizinkisi gibi oldu. Bugün farlar düzgün çalıştı, yarın nasıl olacak takip edeceğim. O gün yağmur da yağmıştı onunla ilgili de olabilir. Sent from my iPhone using Tapatalk
  12. umut067

Ankara ve Cevresinde Offroad Organizasyonu

Video'ları bekliyoruz üstadım. Lastik işini hallettiğimde inşanllah aranıza katılacağım. Sent from my iPhone using Tapatalk

13. umut067

Naci benim de ustam da sorun neymiş ben onu merak ettim. Kolay bir durumsa kendim halledeceğim. Sent from my iPhone using Tapatalk
  14. umut067

Farlarla ilgili problem bende de var. İlk çalıştığında kısa farlar yanmıyor. 3-4 km sonra yanıyor. Nedir bu problem, nasıl çözdünüz? Sent from my iPhone using Tapatalk
  15. umut067

Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

Ben gittim yine geldim yine zj yine 96 yine yeşil Ankara Sent from my iPhone using Tapatalk

16. umut067

Zj Guncel Yakit Tuketimi

245/70/16 lastikler, standart donanım, Ankara şehir içi günlük kullanımda Ayrancı-Mustafa Kemal Mah. arası yoğun trafik 16.8lt benzin tüketimi. Sent from my iPhone using Tapatalk
  17. umut067

Kışlık lastikler var şuan, bu hafta AT almaya çalışcam. Forumda yükseltme olmaksızın 235/70/16 kullanılabilir deniyor. Ancak benim aracımda şuan 245/70/16 var. 2 inc yükseltmek istemiyorum, biraz vakit geçince 3-3,5 inc kullanacağım. Bu geçiş sürecinde en makul olacak tercih nasıl olmalı? Hangi...
  18. umut067

Ilk Offroad Aracım Olarak Xj Düşünüyorum Sizce

Gürcan bey haklı. Ankara'da hiç baktırmadıysam 10 tane zj yi Arif ustaya getirdim, 1 tanesi temiz sayılırdı onu da 29 binden aşağı bırakmam dedi. (Şuan 26 yada indirmiş) Bütçemize göre temiz bulamayınca satmaya niyeti olmayan bir abimizin zj sine göz diktik [emoji5] al aşağı vur yukarı çok...

19. umut067

Offroad Araçları Için Alafranga Tuvalet :)

Çok iyi [emoji1] Sent from my iPhone using Tapatalk
  20. umut067

Eren üstad gezileri düzenlediğiniz belirli bir takvim var mı? Katılmak istesek ne yapmalıyız. Aracımda şuan herhangi off road donanımı bulunmuyor, standart zj. Sent from my iPhone using Tapatalk

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,050
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri