Arama sonuçlarınız

1. umut067

Alınık/tavsiye Lr Disco 1 & Rr P38 & Zj & Ford Explorer

Sevgili Arkadaşlar, Bazılarınız bilir geçtiğimiz yıl sahip olduğum 96 model G. Cherokee ZJ aracımı satmıştım. Bu aracı almadan önce çok araştırıp aldım ancak gönlümde RR P38 vardı, sonra nasıl olduysa ZJ aldım. Şirket açtığım için sattım, aradan 1 yıl geçti işler yoluna girince yeniden V8...

2. umut067

Alınık/tavsiye Lr Disco 1 & Rr P38 & Zj & Ford Explorer

Sevgili Arkadaşlar, Bazılarınız bilir geçtiğimiz yıl sahip olduğum 96 model G. Cherokee ZJ aracımı satmıştım. Bu aracı almadan önce çok araştırıp aldım ancak gönlümde RR P38 vardı, sonra nasıl olduysa ZJ aldım. Şirket açtığım için sattım, aradan 1 yıl geçti işler yoluna girince yeniden V8...
  3. umut067

Güncel Yakıt Tüketimi

Ynt: Güncel Yakıt Tüketimi Forumda çok enteresan şeyler oluyor :))

4. umut067

Satılık Grand Cherokee Zj 5.2 - Alınık Lr Disco 2

Ynt: Satılık Grand Cherokee Zj 5.2 - Alınık Lr Disco 2 Satılmıştır.
  5. umut067

Sorunsuz Grand Cherokee 5.2 Limited Zj (takaslı)

Ynt: Sorunsuz Grand Cherokee 5.2 Limited Zj (takaslı) Bugün sattım zj mi. Homurdaya homurdaya gitti v8 :)

6. umut067

Grand Cherokee 5.2 Ve Cherokee 4.0 Kıyaslaması

Ynt: Grand Cherokee 5.2 Ve Cherokee 4.0 Kıyaslaması Oğuzhan gibi bilgili ve sürekli yardımcı bir arkadaşımıza seviyesizce laf edilmesi hiç hoş olmamış. Bu Turbolinea 'ya ne oldu yahu :))

7. umut067

Ankara'da V8 Ler İçin Lpg Ayarı (yardım)

Ynt: Ankara'da V8 Ler İçin Lpg Ayarı (yardım) Teşekkür ettim, kendisi Şaşmaz' da mıdır ?
  8. umut067

Bu nasıl bir Discovery :) ?

Ynt: Bu nasıl bir Discovery :) ? İlginç araçlar ufkum açıldı :) iki tane benzin deposu kapağı var şaşırtıcı
  9. umut067

6 tekerlekli disco, gerçek mi ? http://youtu.be/5wiEXmTQ1oI

10. umut067

6 tekerlekli disco, gerçek mi ? http://youtu.be/5wiEXmTQ1oI

11. umut067

Güncel Yakıt Tüketimi

Ynt: Güncel Yakıt Tüketimi Grand Cherokee 5.2 LPG. sehir ici 60 kuruş, sehir disi 45 kurus. (Ankara)
  12. umut067

Sorun şanzumanda mı acaba ?

Ynt: Sorun şanzumanda mı acaba ? Başlangıçta gaza yüklendiğiniz halde az tepki alıyorsanız şanzıman sensöründen olma ihtimali yüksek. Benim başıma gelmişti, sensör değißince düzeldi.

13. umut067

WJ Ön koruma yaptırma

Ynt: WJ Ön koruma yaptırma Beni de bilgilendirir misiniz? Ankara için. Ben de zj ye linkteki korumayı yaptırmak istiyorum. Sizce nasıl ? http://indiavrtours.com/pic/jeep4.jpg http://indiavrtours.com/jeep/car_show.jpg
  14. umut067

2000 Model Hyundai Galloper Iı, V6, 3000 Motor, Otomatik, Kazasız, Boyasız, Masrafsız

Ynt: 2000 Model Hyundai Galloper Iı, V6, 3000 Motor, Otomatik, Kazasız, Boyasız, Masrafsız Geçmiş olsun gerçekten zor iş.. Ben de cherokee 5.2 mi satmayı düşünürken şanzımanımda sorun çıktı sonra yaptırdım ve o kadar para verince satmaktan vazgeçtim. Zaten satsam da range rover alacaktim en...
  15. umut067

Flowmaster Super 44

Ynt: Flowmaster Super 44 Arışı ses istiyorsanız şu kumandalı egzoslardan alınabilir. Flowmaster 44 kafa ütülemez 6 aydır kullanıyorum, sesi duyan dönüp bakıyor ama meraktan iç geçirerek :)

16. umut067

Flowmaster Super 44

Ynt: Flowmaster Super 44 Forumda veya malum sitede bulunabilir.. Ben öyle bulmuştum, çok güzel çok :)
  17. umut067

Grand Cherokee 2001 4.7 V8 Wj Vites Geçişi Vuruntu Yapıyor.

Ynt: Grand Cherokee 2001 4.7 V8 Wj Vites Geçişi Vuruntu Yapıyor. Merhaba, Probleminizi nasıl çözdünüz? Aynı sorun bende de var. D'ye aldıktan sonra gaza basınca bir kaç saniye bekleyip öyle harekete geçiyor. Tabi bu esnada tak diye vuruntu yapıyor. Diğer vites geçişleri ise hissedilir gibi...
  18. umut067

Grand Cherokee Zj 96-98 Arıyorum !

Ynt: Grand Cherokee Zj 96-98 Arıyorum ! Tamam canınızı sıkmayın ben takas yaparım :) aracınızın üstüne 5000 isterim. Hasar kaydı yok ise.

19. umut067

Grand Cherokee Zj 96-98 Arıyorum !

Ynt: Grand Cherokee Zj 96-98 Arıyorum ! Köklü bir değişiklik yapıyorsun :) Punto dizel mi ?
  20. umut067

Hangi Arazi Aracı

Ynt: Hangi Arazi Aracı Rubicon süper olur asker yeşili veya beyaz. Yaşınıza da gider yani ayrı bir karizması var rubiconun.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,051
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri